I'm Back

Första dagen i skolan på en och en halv vecka tror jag! riktigt jobbigt att gå upp så tidigt men var skönt att vara tillbaka i skolan, genast piggare och gladare igen! efter skolan blev det stan med mamma, kolla på sidenband,dammvippa och förkläde till Dansföreställningen på Söndag! hitta det som tur var och nu kan jag andas ut och bara invänta söndagen.
Tappade ju bort mitt ID förut så idag tog jag kort oh allt så får vell det om några veckor, yay :) köpte också ett par vinterskor, jättemysiga , love them hihi nu kmr mina fossingar må lika bra som jag :D en vit gosig mössa blev det också ! skönt att ha till skolan så man inte fryser om öronen !

så ser jag ut idag!

Jätteglad! har hittat kläder till föreställningen! ska vara hushållerska/hembiträde :D

köpte nya vinterskor idag ! varma, jättemysiga & gööh söta ! hihi

Ny mössa, matchar mina vita vantar och halsduk! miiiiiihoo


Idag är det tv kväll à la Johanna! Hihi BÄSTA
så nu blir det TV och varm oboy med vispgrädde, myys♥

PUSS


Live Life With No Regrets




PUSS


LEDIG

haha idag var vi tydligen lediga ! tuur det annars hade jag missat ytterligare en skoldag :o wiiiiie och på onsdag är det halvdag, ingen aning varför. Så imorgon blir det tillbaka till skolan.. haha usch! är helt efter. Känner att hjärnan inte vart igång på en och en halv vecka, försökte plugga men satt bara där och stirra på böckerna , orkar verkligen inte :S
Idag har jag ätit kladdkaka med grädde och trocadero haha bra mat ! elr inte :) nu ska jag hoppa in i duschen sedan bege mig till sista Disco träningen, ska inte vara med bara kolla på och se om dom ändrar något i koreografin o.s.v

PUSS



PISS TÅG

jag är heelt slut..både fysiskt och psykist men tänkte ändå skriva ett inlägg om min roliga kväll och helgen.
Vi köpte biljetter till ett tåg som inte hade några byten utan gick raka vägen till Eskilstuna men sen strula det till sig.. Tåget från Stockholm till Eskilstuna skulle avgå vid 16.52 i Stockholm och ankomma 18.18 i Eskilstuna men då ropa dom ut i högtalarna att det var 35 minuter försenat så då satt vi och vänta.. sen 4 min innan tåget skulle komma så ropar dom ut att tåget ska komma in på spår 12 istället för spår 4 och det låg på andra sidan tågstation så vi djurar över dit oh jag rammar folk med min väska haha och hinner precis med tåget sen gick vi av i södertälje och tog bussen till Strängnäs ( tog år ) sen när vi kom fram till tågstationen i Strängnäs så hade tåget gått för 5 minuter sen för att bussen varit för seg så vi får vänta på nästa tåg som gick om en timma, min träning börja sju så den kunde jag ju bara rå glömma, Sista ragga träningen för terminen missa man.. Pressbyrån skulle precis stänga så Jesper hann köpa nått litet men inte jag. Det fanns inga platser så vi satte oss mellan två dubbel dörrar där man gick in och det gick in folk hela tiden och den där jävla dörren ville inte gå igen helt så vi frös ihjäl. sen kom tåget äntligen vi 19.45 men då stog det inne på spåret i typ en kvart .. haha sen åkte det till slut och på tåget var orken slut så jag och Jesper fick en asflummattack och garva tills vi grät medans en smurf med en konstig hatt satt och glodde på oss mittemot. vi var framme i Eskilstuna runt 20.10. men då när vi skulle av så funkade inte dörren så vi fick gå igenom hela vagnen igen med all packning till nästa dörr.. jobbigaste tågresan ever . haha sjukt.
när man kom hem så stog det iaf massa god mat på bordet med julmust till!

Stort GRATTIS till min syster Jennifer & hennes pojkvän Jimmy som har förlovat sig!

Helgen spenderades i stockholm. Sovit hos Jimmy, träffat Pappa och varit på Bio på Harry Potter och dödsrelikerna del 1! Den var bra men Dobbie den lilla husalfen Dog! han var fett söt mot dom och allt.. haha ville bara gråta.



får se om jag får gå till skolan för mamma imorn.. haha. hon säger att man är EXTRA mottaglig för sjukdomar när man går på pencilin och det gör ju jag + så har jag redan dåligt immunförsvar för alla mina allergi mediciner jag tar dagligen

PUSS


Var är John Blund när man behöver honom?

Jag kan inte sova..  vet inte om det är för att jag längtar så extremt till imorgon eller om jag helt enkelt inte är trött. Igår låg jag och tänkte på allt möjligt i minst 3 timmar innan jag somna.. sen drömde jag massa konstigt om allt jag tänkt på.. sen när jag vakna så tänkte jag vad allt i drömmen relaterade till i mitt liv..
haha asså.. kan hjärnan aldrig få vila?känns som den är igång 24/7. börjat lessna på att man tänker så mycket.. FÖR mycket oftast. Sen när man kommer på att man ligger oh tänker så tänker man " tänk inte " men då tänker man ju att man inte ska tänka så man tänker ju fortfarande.. haha ett jobbigt dilemma.. ska nog gå och lägga mig i sängen nu och försöka somna, får räkna får eller något haha aldrig gjort det :o kanske värt ett försök. brukar ha datan i sängen men idag har jag städat och därmed dragit in sängen ( från en dubbel till en enkel ) så orka inte ligga och trängas med datorn.. haha så nu sitter jag på en stol istället som inte är så bekväm och fryser! burra
natti


vf jag tog just denna bild? ingen aning, härliga färger I guess

PUSS


I Want More!

blir hemma hela veckan.. rätt skönt men riktigt segt. hostan är bättre, bara ja inte anstränger mig.. som jag då gjorde idag när jag storstäda mitt rum, hade så tråkigt. Jag damma,dammsög,tvätta spegeln,plocka undan, bytte sängkläder o.s.v haha helt död efter men det behövdes ! inte storstädat på ett tag, bara plockat undan alla kläder och små grejjer så det ser hyffsat ut , slö städning så att säga (Y)
 Imorn bär det av till Stockholm till Jimmy oavsett hur jag mår ! kommer bli awesome ♥

nu har jag precis kollat på SISTA avsnittet av SISTA sägongen med sex and the city!
 asså OMG fyfan vad jag mår bra nu! har gråtit och skrattat massor haha.. lovely ♥
nu är det filmerna kvar! sen lär ju jag börja om igen ... haha det får ju inte ta slut redan :'( 

.Miranda & Steve - Samantha & Smith - Carrie & Big - Charlotte & Harry.



PUSS

 


Monty Python

det här väcker minnen haha så j*vla bra!





nu ska jag sussa, ska bli riktigt skönt att grisa ner sig i kudden och drägla så det står härliga till !

PUSS


Everybody needs a friend

hejhopp alla friska människor!
Åt Big Mac till lunch ! mumma.
Elin kom över en stund på eftermiddagen idag för lite girltalk och skräckfilmen One Missed Call! myys som alltid :D 
filmen var läskig då och då men jag är så lättskrämd så var kanske inte läskig alls haha :) men fatta inte riktigt slutet.. hatar slut som är ouppklarade :o det är så irriterande när man fortfarande sitter med massa frågetecken om filmen fast den är slut och när det inte finns någon tvåa heller. Dissar det
nu känns det iaf som man fortfarande lever fast man är sjuk. haha har inte gått ut på 5 dagar tror jag.. haha shit snacka om att man känner sig seg! :o helt lost från omvärlden.
tror jag ska plugga lite nu.. det behövs för missar massa i skolan nu ju :/ sen blir det sex and the city I think muhahaha :D :D


gammal bild på mig och Elin i början av åttan när vi var på klassresa på Gotland!

PUSS


The way you make me feel

Gör sånt som sjuklingar gör.. sover - hostar - spelar - film - hostar - sover - tv - hostar - äter - sover - hostar - hostar.
och sen nu har mitt ena öga blivit helt svullet.. vet inte vad det är men jag lyckas få allt på en gång (Y)
urinvägsinfektionen är så gott som borta! skönt! luftrörskatarren är inte borta för har en cp hosta och är helt förkyld.
mamma vill att jag ska vara hemma hela veckan och plugga hemma så att jag blir bra. känner att man inte har någon ork till nånting nu.. jag samlade ihop massa kläder i mitt rum och sprang till tvättkorgen och då blev jag typ helt anfådd :S haha konstigt. aja :) kollat massa sex and the city hihi !
 asså jag har inte kollat på paradise hotel på en och en halv vecka nu.. jag orkar inte :S haha asså.. nee palla. får kolla på tv6play elr skita i det :o
 Tisdagskvällar är mina kvällar det! Desperate Housewives och Cougar Town! ♥ hihi



PUSS


This is the start of something big



PUSS


Nya Favoriter!

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej!
HEJ alla. snacka om seeeeg dag, träningen inställd med för tränaren var sjuk men skulle ändå bara kolla på.
vakna och hade drömt massa cp haha nått om att vi bodde på en camping för lodisar och dom ville ta våra cyklar sen somna jag om och drömde massa mer.. haha drömmer nästan varje natt nuförtiden :o lite små kul!
men iaf så la jag mig i soffan med filt och satte på tv:n, var maraton på Svambob fyrkant på nickelodeon så jag kolla såklart på det (vad är det med mig och barnprogram?) sen somna jag en liten stund tills Nero kom och slicka mig i ansiktet, då gick jag in och satte mig och prata med Jennifer och Mamma ett tag och åt nå Ringar med sourcream & onion smak... asso säger bara OMG vad dom var goda! beroendeframkallande, funderar nästan på att åka ner till konsum och köpa en påse till haha :o mina nya favoriter ! hihi mums.


kollade på Hot Tub Time Machine, den var ver lite små rolig men ah.. :)
ska kaaaanske sova nu eller kolla på en film elr nått.. men ska ändå vara hemma imorn och orkar inte sova ;o legat ner hela dagen så man är ba helt seg.

PUSS

SPAGAT AVKLARAT! check!

AND NOW I DID IT! stretcha och gick ner HELT i spagat ! helt sick, jag är jätteglad nu hihihi :D:D MJAAO
mitt mål denna termin i dansen var att kunna gå ner i spagat och nu är det bara 2 träningar kvar så ganska klockren timing! mihihi. kmr ingen bild för hade ba mini shorts oh magtröjja på mig och det för naket för bloggen enligt mig ! får ta fler bilder en annan gång och lägga upp :) 

dansare och het, Jo tack jag vet,
Snygg och läcker tack det räcker.
Dansare och smidig,Så uppenbart, alla tjejer vill vara oss.
Men vi dansare är för unika, inte alla kan vara som vi!
Tre ord räcker, Jag föddes läcker!
Dansare är heta, det ska alla veta!
Alla Dansare kopiera detta om du vill visa din stolthet :)

Nelly - Just A Dream


PUSS

knarkarkungen nr1

Tjosan !
Vakna ruunt 11 då jag och Jesper återigen hamna framför en film på Disney Chanel haha ;) Djungelboken 2 ! Boom Shacka-Lacka! Ranian är så söt haha :D den lilla knubbiga bebben! " varför kallar du han jämt för herrn? han heter ju pappa. " haha gölli!
 sen kom jah att tänka på ett gammalt spel som funnits på Cartoon Networks hemsida om en bondgård och massa spel på den, kmr ihåg en kossa som sprang runt och fes hela tiden! aja men vi hitta det inte, bara massa nytt skit !
 Asså typ alla nya tecknade serier suger! det är dom gamla som var bra, t.ex på CN så var det Cow & Chicken, Dexters Labratorium, Ed,Edd & eddy, Jhonny Bravo, Kurash den hariga hunden, Power puff pinglorna, Tom & Jerry o.s.v ! helt underbara program som faktiskt visas på natten på CN. då är det klassiker som visas hihi. satta bänkad dygnet runt när jag var liten.
 Vi skaffade en ny dekoder häromdagen med flera kanaler, t.ex Disney Chanel, Cartoon Network m.m
haha kom inte på några mer nu haha. Det var 20 kr billigare än det vi hade och detta har flera kanaler, pretty awesome !
 är som sagt sjuk.. och nu kom den efterlängtade tjejveckan med ! åh vad roligt (N)
knarkar mediciner för fulla muggar ! ojojoj vad jag ska bli frisk sen asså!
ska inte göra något speciellt idag vad jag vet, blir nog att plugga lite, kolla alla paradise som jag missat, kolla filmer och spela spel !

sitter och kollar på bilder oh filmer från när jag och elin var på The Last Bounce i Globen! så grymma!



The Last Bounce. från youtube, för har inte publicerat mina egna videosar någonstans så går ju inte att lägga upp
dålig kvalité i början men blir bättre!!

längtar till nästa helg hihi massvis miss u ♥

PUSS


precis vad man behövde !

idag blev det knas.. börjar gråta imorse för en sak och jag fick panik O.o stanna hemma från skolan för kände mig inte bra och vi åkte till privatläkarn vid 10.20, jag hade tydligen luftrörskatarr,feber och urinvägsinfektion (N) så nu ska jag ta pencilin i en vecka. Är jättetrött och kissnödig -.- sova tidigt ikväll !
ska alltså inte åka till jimmy :( får bli nästa helg.. då ska jag iaf vara frisk så jag inte smittar ner han :D
nackdelen med att jag åker dit nästa helg är att jag skulle mysa och festa med Ebba,Anna och Malin fredag och lördag :o hmm.. får se hur det blir vill ju inte missa något ! men MÅSTE träffa Jimmy annars blir jag snart tokig, som om jag inte redan är det liksom.
när jag kom hem från läkarn så somna jag i soffan 4 ggr. 1:a gången vakna jag av mig själv. 2:a gången ringde Elin och väckte mig. 3:e gången ringde korvgubben och väckte mig. 4:e gången ringde mamma och väckte mig. jag ba wtf låt mig sova ?! haha har tagit 8 mediciner iag (Y) inte konstigt att jag har så dåligt immunförsvar.
sen slängde jag på mig lite kläder på nån minut och åkte till mormor som fyller 64 år idag! grattis till min gulliga mormor!
vi fika och hade det mysigt sen far vi hemmåt och jag och Jesper hamna framför tv:n och kolla på Camp Rock 2. haha den var på Discney Chanel och hade inte sett den, var vell helt okej haha :)
IDOL. Jay är helt klart bärt, han SKA vinna !
ska nog sussa nu huvudet värker som om någon stog och slog med en hammare på det..


Bild från i somras på mig,bror och Ceasar !

PUSS

plötsligt händer det

det suger verkligen att dom flytta franskan så vi slutar senare på måndagar och inte har någon sovmorgon på torsdagar (N)
haha asså den här dagen har jag haft så j*vla kul i skolan, garvat som aldrig förr :) haha elr som jag gör varje dag kanske man ska säga :D imorn blir det iaf chill för då börjar vi 08.50 då ska vi kolla på en film på svenskan sen idrott sen slutar vi vid 11.30 ;) sen händer det grejjer! ska till mormor oj oj oj ! sen blir det stockholm oh jimmy jimmy jimmy jimmy
ÅT NYSS KEBAB! NAMNAM PÅ HÖG NIVÅ!
nu ska jag sussa ! är sjuukt trött som vanligt, sova är ju ändå det bästa som finns !


lite små skel ja..

vem är det här? Shrek ofc !

asså människor utan egna åsikter är inga männsikor. hatar sånna som bara hänger efter andra och inte kan gå själva någonstans elr ha en åsikt som är annorlunda. Det är viktigt att kunna vara sig själv och att kunna vara självständig, för att låtsas vara någon annan mår man inte bra av och kompisarna kommer inte alltid finnas där varje gång du ska fråga något och inte vågar själv för du tycker det är "skämmigt". seriöst, fan vad töntigt.

PUSS


jÄVLAtAMPONGjÄVEL

Soulmate - Natasha Bedingfield


orkade verkligen inte uppdatera igår + så fucka sig internet. förlåååååt !
men väldigt många bloggar som jag läser uppdaterar typ var fjärde dag så jag är ju ganska grym ändå ;)
har kommit på att det bara är 4-6 dagar som jag inte uppdaterat på annars varje dag sen i somras... pretty awesome I think! fattar inte hur jag orkar... kmr hem från skolan och är cp trött men känner typ att jag måste haha. men ibland blir det för mycket och då skiter jag it.
 haha fett synd igår för efter utvecklingsamtalet så skulle jag hämta mina grejjer i skåpet och då hade det runnit ner cola i hela mitt skåp från skåpet över... och sen så hade jag en mosad banan i fickan av någon konstig anledning och jag stoppa ner min hand i fickan ... usch ! haha min min.. mamma ba garva åt mig som vanligt haha och jag med.
 Igår hade någon tydligen fotat björnspår i skogstorp där jag bor! stog i tidningen. fett läskigt, jag kanske blir uppäten :D
 Idag har jag pluggat som ett cp i skolan så sjukt trött nu.. ligger långt före i matten, det är ju bra (Y) ska snart plugga franska -.- blää, har text och glosor tills imorgon! sånt orkar man ju bara inte :o det är det enda ämnet jag satsar på G i. suger. haha på lunchen så spyllde jag först en makaron med massa sås på hela mig sen när anna var påväg och hämta en servett så spyllder jag ytterliggare två elr tre makaroner på mig plus att gaffeln flög iväg :o skills? ja klart! på att spylla saker.
 vill inte ha cp grejs till i helgen! att vara tjej suger ibland (N) aooch!

såhär ser jag ut när jag får ograsm, fin va? :)


Denna låt räddade mig idag
Rise Against - Under The Knife


en jätteliten tjej som är as duktig på att sjunga !!
Maddi Jane - Impossible


Maddi Jane - Breakeven


blev mkt låtar idag..
 Ska färga håret imorn ! mörkbrunt som vanligt :D älskar att ha nyfärgat hår.. känns så fräscht och det glänser !

Längtar till fredag !! ska till jimmy då :D thihi bubb ♥ iiih

PUSS

WIIIIIE

woho kommer nästan ner i spagat nu !! kunde det förut när jag gick i gymnastik men sen kunde jag inte när jag slutade, men nu sååå. ska stretcha arslet av mig så jag kmr ner helt , jag SKA nudda marken ! AS PEPP




ALMOOOOST !

duschen nurååååå hihi.
sen paradise hotel och sängen ! :D

PUSS


Tandläkarn är alltid sen !

vi hade debattt i skolan idag haha får se vem som vann imorgon !
sen blev det french hot dog på statoil, har inte ätit på hela dagen, första dagen jag inte äter något alls i skolan! :o
följt av ett tandläkarbesök, inga hål! aldrig haft, stolt fan !
ska åka till dansen om en halv timma sådär, skippar fysen för hostar bara sönder då (N) :)
idag blev det inte mkt ;)



PUSS




längtar till Julen!

bara jag som längtar till Julen? nu när snön har kommit och allt, den är ju så grymt mysig hihi . Idag vaknade jag av att en viss Nero bomba min dörr och flög upp i min säng vid nio (Y) haha helt cp, han måste fått ont i huvudet för den var helt stängd ;o poor little doggy !
jag sov jättebra för en gångs skull ! riktigt skönt :) nu har jag precis fixat klart mig själv och nya skohyllorna i hallen :)
Jag och Mamma ska till Tuna en sväng, jag ska köpa mega bra hörlurar till min mobil för dom jag har nu suger! man får ont i öronen av dom, dåligt ljud och så hör man ut. Ska köpa sånna som sitter inne i örat med bra bas, så man blir helt isolerad från omvärlden ! Hejdåååå skriver mer sen ! antingen innan eller efter raggan :D



Såhär ser jag ut idag !

PUSS


somna i bilen med musik i öronen (Y)

som sagt så var jag på IKEA så gott som hela dagen. blev lite smått och gott ! somna bak i bilen där jag låg med musik i öronen och 1 läsk i handen, myys. älskar att åka bil :) haha morfinet värkade kan jag säga.. ville knappt vakna sen
haha älskar IKEA för där är all mat billig.. korven, glassen och läsken :D tog 2 korvar och 1 läsk när vi kom dit, sen åt vi lunch där , sen innan vi skulle hem 1 glass och 1 läsk ! hihi.

Avril Lavigne - Keep Holding On



vaaaaaaaaagn

köööööööööööö

köpte som en platta med en kudde under som man har till bärbara datorer ! skitbra för jag ligger ju oftast i sängen och då bränns mina ben sönder av att det blir så varmt att ha den i knät, har till och med fått röda märken av det :o

nytt vardagsrumbord eftersom Jesper misshandla det andra haha. litet och gulligt blev det hihi :)

en PLAST blomma.. haha blommor dör bara inne hos mig ^_^

Köpte en ram åt dessa söta kissekatter !

OMG juste ! ELIN åkte ut i Idol igår :'( hon var en av mina absoluta favoriter! förstår inte.. alla förutom Jay var sämre. BLÄ PÅ SVENSKA FOLKET! dom röstar alltid fel, samma med melodifestivalen.. seriöst.

det var bilderna jag hann ta innan min kamera dog ;) nu blir det nog sex and the city som vanligt :D thihi och chips såklart ! namnam

PUSS

IKEA nästa !

hejhopp! kollade sex and the city tills typ 3.. så jävla bra! somnade faktiskt :D men nu hostar jag igen.. så tog min gamla hostmedicin med morfin i.. haha man blir fett lullig av den, smått nerdrogad ! skön känsla ;) får se om jag tar mig runt på IKEA bara :D haha. Vi ska åka snart, köpa fina saker till hemmet! alltid kul. Jag längtar tills jag ska få inreda mitt egna hem! it's gonna be very very nice ;)


Jag & Bror , två sjuklingar !

PUSS

ingen sömn för johanna

hosta så mkt så kunde inte sova på nästan hela natten.. kolla på samma film 4 ggr (Y) haha usch jobbigt. stannade hemma från skolan och nörda ps2 hela dagen, men redan tröttnat på:t inga ruuuliga spel :o det ända som är kul är Guitar Hero och crash nitro kart !
Skulle kanske följa med till stockholm när pappa va här och lämna Jennifer men jag orka inte.. hostan sa nej till stockholm.
Blev TACOS hihi, jättemums ! sedan mys i soffan med Idol och chips :)
Nu snart ska man få reda på vem som åker ut.. sen ska jag sätta på någon film jag laddat ner eller fortsätta på sex and the city boxen ! thihi puss på er ♥

Sherlock Brothers - Stay



naaw bubb ♥

PUSS


HOST HOST HOST

idag blev man hemma... hostar som en tok, fick knappt någon sömn (N) skönt att få vila iaf :)
Spelat sims 3.. käkat cheesburgare och chips :) hah! och nu sitter jag och fixar lite på party listan på spotify ! taggad man blir av att lyssna på partymusik :o I want to Dance!!

Helt galen, galen i dig
I ditt himmelska leende, i ditt skratt
Helt galen, galen i dig



Kate DeLuna - Push Push


Sweet boy, I just wanna be your fantasy boy
If you want it boy you gotta push push push baby
Don't stop for a minute
Oh oh , oh oh , ooh oh oh , oh oh oh
I said push push baby
Take it to the limit
Oh oh , oh oh , ooh oh oh , oh oh oh
Oh oh oh oh , oh oh oh oh [4x]

Kate DeLuna - Unstoppable


Now shake your body,
Like you got the jungle fever rushing through your veins
We gettin' crazy and the club is banging through your brain
When I say jump, you jump, jump is knockin knockin
I wanna see you jump like this beat is rockin'
You can't ride my bracelet, kinda fancy but it's how i play
You wanna come along and see and holler at me
Maybe I lost it, maybe not cause I got game
Like a burning flame, yeah that's me, uh huh

You can talk all you want but my skin is really thick
I’m the leader of the crowd and my game is really slick
I’m unstoppable
Unstoppable
Unstoppable
Unstoppable

PUSS


BERED ER PÅ ISTIDEN

Idag hände det inte mkt. Imorse wurpa jag på rumpan framför entrén i skolan haha men ingen såg tror jag.. mina skor är helt platta oh glansiga under så halkar hela tiden på vintern.. ser ut som bambi på hal is (Y) skola som vanligt sen hämtade mamma mig på skolan, stannade kvar en timma bara för att få skjuts hem, hehe slö som fan när det gäller att åka buss ja. Det var bra för gick till bilden med Anna och Frida och målade på min bild :) gjorde samma sak igår efter skolan . Vi svängde förbi konsum och köpte lite gottigott på hemvägen som vanligt hihi. gottegrisar är vi!

Alla bilder tagna med världens sämsta mobil Kamera så inte bästa kvalitén precis..

IGÅR. Froodiloodi & Jag !

Fick MVG på denna ! blev jätteglad hihi

haha köpte 3 mackor, 1 cola och 4 kakor i Caféterian idag.. den är farlig ! tar alltid ens pengar

lite klotter

Frida och Jag idag dååårå

Jag & Anna, fett fina. Fridas verk

haha läggde in lite meningslösa bilder ba :D

nu ligger jag i soffan med hundarna och mumsar på choklad och kollar på Scrubs ! ska nog spela Sims 3 snart , länge sen nu..  Eller Cs !


PUSS

So close, But so far away

TV KVÄLL ! Simpsons - Paradise Hotel - Desperate Housewives - Cougar Town - The Middle !
hahah asså Melissa i paradise hotel , heelt cp :D haha ba att skratta åt henne, varför bråka om något så onödigt? jobbig tjej det där.. haha men sm sagt kul att kolla på ;)



PUSS


one peace is missing

Happ nu är lovet slut :( men det var roligt ! hann både ta det lugnt och hitta på saker ! måndag idag dåå.. tråkigt som fan och cp trött var man med eftersom man hade svårt att somna igår.. höll på att somna när vi kolla film på engelskan, ögonlocken ville inte hålla sig öppna ! och efter engelskan så har vi ju typ en 2-3 timmars lång håltimme med och det var ju chill men iaf så sluta jag tjugo över tre då jag tog bussen hem som var sen som vanligt ! burr kallt var det med. imorse var det ju -13 här i skogstorp iaf :o ska tydligen bli den kallaste vintern på 100 år... som att inte förra vintern var nog ?! :o haha jag bara gnäller i det här inlägget men blir ju så den här årstiden när det är grått,mörkt och kallt, ska sluta :)
kom hem och då gjorde jag äggröra med bacon och mjölk, ett bra mellanmål innan träningen tkr jag !
som sagt så börjar Discon halv sju hihi. men kmr komma försent för mamma kmr inte hem förren halv sju då hon skjutsar mig till träningen haha men kanske lika bra för vi gör världens jobbigaste grej på fysen som jag då slipper lite av ;) är så trött . nu kmr lasse skjutsa mig istället så kmr komma i tid! hejsvejs ! iiiiih



PUSS


RAGGA

idag så sov jag till två tror jag.. var uppe till halv sju och snacka med en knasboll !
iaf så gick jag upp oh kolla på indiana jones and the crystal skull oh då mitt i filmen ringde Viktor och Benjamin så dom kom över 1-2 timmar sådär och vi chilla ba oh kolla lite Family guy sen tog vi en liten promenad :)
SEN VAR DET RAGGAAA! asså så grymt kul ! guud vad jag älskar att dansa :D men saknar hiphopen och streetjazzen.. får börja nästa termin igen! Imorgon är det Disco hiihi ser fram emot det :D miiih hihi.
 nu ska jag äta chokladpudding,chokladsmoothie,chips, dipp och godis! oh film.. blir poccahontas! tror det stavas så jaa.. hahah fyfan vad cool jag är.. MUMS säger jag ! kunde inte bli en bättre avslutning på lovet! pussis




PUSS

TUNA PARK

tiden bara flyger iväg! snart är det skola igen.. lovet sluut :( blä på:t.
  drömde massa konstigt inatt.. att jag satt i bilen när den blev snodd, att jag hade fått värsta underbettet, att Jimmy var ett stort monster som ville sluka mig... ah sånt , men sov till 13.00. skönt att få sova ut ! men är lika trött idag igen konstigt nog..  Vi åkte en sväng till tuna Jag, mamma, min syster Jennifer & hennes pojkvän Jimmy! Vi åt pizza och tog en Ice Chai Latte senare innan vi skulle hem ! mumma.
 Jag köpte en fest topp, tjocka leggings och ett bälte!


JC 299 :-

GinaTricot Skärp : 129 :- och Leggings 99 elr 129:- tror jag haha

jag gjorde färdigt franska läxan som ska vara klar på måndagen! fan vad jag är bra.
nu blir det sex and the city.. igen haha nörd jag är (a)

PUSS

VIDEO

haha såå kul! *asgarv*



Elin & Jay var bäst ikväll oh är bäst i Idol ! hihi

Elin sjöng:
Forever young - Alphaville


Jay sjöng:
Here Without You - 3 Doors Down

älskar den låten !

PUSS

cp slut

Hade väldigt roligt igår ! tack alla som var där och gjorde min kväll ! ♥


Elin, Jag & Julia !

Elin,Oscar & Anton !

Ebba, Arbesa & Helena !

kom hem från Ebba för några timmar sen, åt mat och duscha! behövdes haha :D
sov inte en blund så är galet trött nu.. ska bädda ner mig i sängen oh kolla på sex and the city och massa filmer hihi


har fortfarande inte tvättat spegeln.. takes to much energy

PUSS

KLASSFEST

nu drar jag på klassfest !! ♥
uppdaterar imorgon elr inatt om idag !

PUSS

I Can't Stop Smiling



PUSS

one life, one chance

igår orkade jag inte uppdatera för låg typ och halvsov framför tv:n från när jag kom hem till pappa vid fem på kvällen tills jag skulle sova.. haha as trött. sov typ ingenting för vakna av någon lövblåsare utanför Jimmy fönster båda mornarna :o haha
 Jag hade det jättebra hos Jimmy hihi ♥ puss

Only Girl ( in the world ) - Rihanna


idag sov jag läänge ! skönt :D åt jättegod frukost, tre mackor med philadelfia,ost,skinka och smörgåsgurka ! och oboy ! mums :D
sen bara chillat framför tv:n ! ska nog kolla på film nu :D
imorgon åker jag hem! kul kmr det bli på kvällen !

PUSS

JIMMY

hejhejhejhej :D
nu sitter jag i jimmys säng och skriiiiiiver lite, vi ska snart sätta på en film och äta maaat !
Vi har det jätteskoj och mys ! ♥
skriver mer imorn elr nått..



LOV LOV LOV LOV

PUSS

RSS 2.0