sug min tå

nu känner man att skolan och allt är igång igen, rutinerna kmr tillbaka, ganska skönt ändå tkr jag :)
kom lite försent idag och när jag sätter mig ner kommer jag på att jag glömde matteboken så sprang ut o skulle hämta den och då när jag står vid skåpet så kmr jag på att nyckeln ligger kvar på bänken i klassrummet så jag springer in igen och sen ut och hämtar grejerna och sen in och satte mig. haha jobbigt :o
 sluta 13.45, mamma hämta mig och vi åkte raka vägen till statoil och tog en hamburgare meny, gott! hungrig var jag :o
 sen upp till sjukhuset oh tog 3 sprutor, nu är sprutorna igång igen, bra det :) tog runt 30 sprutor på ba 2-3 månader i våras, sjuukt många.. tar ju vaccin mot mina allergier, idag tog jag mot katt,träd och gräs :)
 sen åkte vi till tuna park och kolla på allmenacka,linjal,pärm,gem oh skit. men hitta ingen allmenacka så ska åka  ner imorn till stan och kolla igen :) hitta lite underkläder på H&M hihi.
åkte hem, gick ut med hundarna och mamma, mamma behövde ut och kissas oh rastas. 
 sen kolla cougar town och nu datan, tiden ba flyger iväg, hinner ingenting.. skulle städa och kanske spela heroes och så men nehe nu är klockan mkt och dags att sova snart :(
finns ba ett ord man kan säga då. Bajs



Snacka om att man hade träningsvärk idag.. shiiit. alla muskler ömmar och värker. ser ut som en uppblåst kossa med brytna ben när jag går.

PUSS


DANS

HEJHOPPGUMMISNOPP
fattar inte hur jag orkar skriva här nu.. är trött som ett as efter första dans träningen efter sommarlovet, hela kroppen gör ont :( men aja vi tog kort i skolan, gick vell bra sen efter skolan blev det en promix med martin från skolan till typ skjulsta haah trevligt trevligt :) sen bussen hem och och äta sen träning, hem igen ,äta och duscha och nu ska jag sova efter detta ! ska bli så skönt! :O ska bli så skönt att somna av utmattning istället för att man "måste" sova för det är skola dagen efter sen somnar man aldrig för man inte är trött -.-
såg ut såhär idag.


Vit skjorta,Svart Bälte och svarta leggings. vågigt hår.

natti
PUSS


yuuuummmy!

Me and Ebba sitting here at the computers in our school. We have just had our first english class, yeeah it sucked.. We gonna take our school photos at 3.00 pm today :o
and my day didn't start up that very vell beacuse i were asleep untill 8.00 am and we started the first class at 8.30 am. but I made it to 8.35 am so i guess I did pretty well.
But my hair is all curly beacuse i had not time to spend on my hair, but it looks alright.. i hope haha.
BYE
CYA

KISS


yyberkul

hejhejhejhejhejhejhej.
kom hem vid sex imorse, låg som in nån dvala hela vägen hem. sov inte vad jag vet men var helt borta och det gick skitsnabbt. hade täcke och kudde i baksätet, myys.

Dag 1
vi kom till gbg runt 6 på kvällen, då checka vi in på campingen och sprang runt lite där och sen åkte vi in och käka på nån indisk restaurang, ganska starkt, om man säger medium så är det jättestarkt ;o
 haha på hemvägen blev det såå fail. vi åkte på fel väg så då vände vi först över hela vägen som man inte fick, sen fick vi tvärnita vid ett stoppljus twice. sen körde vi in på en parkering(trodde vi) men det var typ en bussstation där man inte fick stå. då åkte polisen förbi men såg inte oss. så vi åkte ut på vägen igen och då var det tydligen enkel riktat och vi åkte såklart åt det hållet man inte fick^^ sen åkte vi in på busstaionen en gång till och åkte ut och rätt håll tillbaka till campingen. fail.




flumm på kompisgungan

haha mamma ser lite borta ut..

såg minst 8 harar den kvällen, massvis :o

Dag 2
lite fail här med haha. man kunde köpa entré biljetter och åkpass på campingen så då skulle vi det men sen när vi skulle betala så hade tydligen pengarna dragits till ett annat konto som dom brukar göra automatiskt så då fick mamma ringa oh ringa och till slut så löste det sig och vi kunde betala. fatta tur det för annars hade vi ju inte kunnat gå in på Liseberg som vi var där för ;o
Liseberg vas aaaskul! älskar kanonen, såå grymt rolig, man skriker och garvar ihjäl sig haha! balder med! åkte typ allt tror jag. fötterna dog efter ett tag, dom dunka och värkte, ajajaj :( Jennifer oh Jimmy vann stjärnvinster, Jennifer maraboue och jimmy 3 kg bilar. själv vann man nada..
vi börja åka hem vid 23.30. då var man lagom trött efter en heldag på Liseberg.



The Crew






"I'm Batman"


Vi köpte söta rosa kaninöron!

avslutar med en bild på lilla Mattias.
haha ni får säga till om jag lägger in för mkt bilder :o men tkr det är kul med bilder, om jag läser en blogg så vill jag se mkt bilder! :)

Imorgon är det skolfoto ;O tror jag ska ha på mig svarta leggings,vitt linne och en vit skjorta med ett brett svart skärp .. men får se. hatar att ha beslutångest.

Idag har jag sovit,duschat,ätit,chillat. mm

PUSS

Liseberg NÄSTA

glömde säga att imorn åker jag till Liseberg! runt lunch :) kmr bli awesome! vi ska gå runt i göteborg på kvällen och äta ute och så sen på lördagen ska vi in på Liseberg! HIHI

PUSS

vandrande zombie

försov mig lite smått idag, men mamma skjutsa mig så kom precis tills vi börja! idag har vi gjort 2 diagnoser, 1 i matte och 1 i svenska. Ganska lätta tkr jag :) tur.
haha dök in med näsan i en glasruta, näsan blev röd. ramla av en stol oh börja asgarva (Y)
slutade två då tog jag bussen till konsum i skogstorp, köpte en pastasallad och gick hem oh åt den! mums.
sen efter det gick jag och la mig i sängen och har sovit fram tills nu, ba vaknat av att Martin ringde och så.
är huur trött som helst, mamma tror jag börja bli dålig men det tror inte jag, för lite sömn helt enkelt. men det konstiga är att inatt så sov jag mkt jämfört med dom andra nätterna men idag har jag vart tröttast :O
känner mig som en vandrande zombie för tillfället, får se hur det blir imorn..
fattra inte hur jag orka skriva här nu :S är vell ni som får mig till det.
nu är det foodiloodi!


cambild från igår.

PUSS


5 ben är fler än 4 hundar

 Duschade och fixa mig på morgonen, Vid sju kom Ida och Robin, Saras 2 hundar som vi ska vara hundvakt åt till imorgon kväll :) så nu har vi 4 voffsingar hemma! kul att gå ut med dom själv ^^ haha not! drar typ åt alla olika håll och trasslar in sig i kopplena -.- men dom är så söta så gör inget :)
 Skolan var helt okej, men sov inte så mkt inatt heller, tredje natten på rad nu.. inte bra. så var trött och orka verkligen inte lyssna på allt lärrna sa ;( ikväll måste det ju bli tidigt! herregud.
 Fick sluta runt 13.00 för jag skulle til käkläkarn vid 13.30, så mamma hämta mig, vi åt french hot dog sen åkte vi till sjukhuset. Käken har inte blivit bättre, nästan sämre ba.. dom kände och klämde på mig och höll på, gjorde ont ! ska få en bettskena som man kan ha på natten så dom hade nån slags deg/pasta som stelnade fort som dom satte upp i gommen så den skulle formas efter min mun, får den om ca 2 veckor, då ska jag dit igen... har nog vart där sammanlagt 5-6 gånger nu -.- känns så onödigt, blir ändå inte bättre.
 sen in en snabbis på högskolan för mamma skulle fixa nått och sen hem till mormor och sen hem! då tog vi en långis med sötnosarna runt i skogstorp, blev riktigt varmt och skönt ute nu :)
 sitte här med chips, moff :) ska sätta på en film snart tror jaag


Sötaste Cesar!

Cesar-Nero-Robin-Ida dålig bild men ganska svårt att ta när alla springer runt och busar :o

PUSS


Sleeepingtime

Träffa Benjy & Viktor ett tag nu på kvällen hehehehe. Sen gick vi hem till mig heheheehhe. Ni är envisa som fan och bär runt på lilla mig som om jag vore en väska men vafan det får man ta för jag gillar att vara med eeer!


haha tog lite cambilder, kul att flumma i cam !
jag har ett linne på mig men syns inte på bilden :S haha så tro inget annat!
Osminkad och ruffs hår , buus
såhär glad är jag medans och efter jag pratat med Jimmy.. hihi
natti

PUSS


andra dagen.

sov knappt något inatt heller, har kommit på att jag har fett svårt och somna när jag inte tränar :o dansen har ju inte dragit igång än och skolan har ba precis börjat, så man är ju inte så trött.
 Börja halv nio idag dåå, försov mig lite men mamma skjutsa mig och Ebba så vi hann precis i tid, tur det :)
vi hade nån frågegrej med frågor om skolan som man skulle ta reda på och en intervju som man skulle redovisa för klassen, gick vell bra :) sluta runt två och då tog jag bussen hem.
 Åt nudlar,ballerina och drack pucko! medans jag, Elin, Jimmy & Jennifer spela monopol, jag vann (Y) hade 69440 kr kvar :) älskar hotel heheh.

Några sköna låtar engligt mig, gamla men såå sköna!
Follow Me - Uncle Kracker

Gives You Hell - All American Rejects

Face Down - The Red Jumpsuit Apparatus


Nu skaa jag kolla på en film som heter Honey, en dansfilm, älskar dansfilmer! sen fångarna på fortet och sen ska jag nog försöka få lite sömn för en gåångs skull :)


fakesmile

PUSS

First day of a new chapter

Första dagen avklarad! känns bra, var roligt att träffa alla nya klasskamrater :D känns som en bra och skön skola :) gjorde rätt val. Redan fått en läxa, vi ska skriva ett brev om oss själva och lämna in till mentorn imorn,  gjord oh klar (Y)
Efter skolan åkte jag och Ebba ner på stan en snabbis och sedan hem till mig och åt och kolla på Never Back Down :)
Ska sova snart! fick inte en blund inatt, mådde så illa :o så är grymt trött nu, gått på överskottsenergin hela dagen, så vart ganska flumm ;o haha. men ska först kolla klart på fångarna på fortet! fett längesen! älskar det haha :)



PUSS

fyfan

Hejdå Sommarlov Hej Skolan :''(

ingen puss.

Sista dagen på sommarlovet... sucks

lägger in lite bilder från tjejkvällen igår, haha flumm och luff ;)





hm

Imorn är det rekarne som gäller, pirrig i magen och vet inte vad jag ska ha på mig :o börjar klockan 13.00 skööönt :D och slutar 16.00. tur det för somna inte förren halv fem inatt hehe får försöka gå och lägga mig tidigare idag men frågan är ju om man kmr vara trött ;(
kan inte fatta att man ska börja gymnasiet! helt sjuukt :O tur att jag har Ebba! puuuss
Nu är nästa sommarlov så långt bort det kan vara :(

 allt är nytt, allt man är van vid kmr förändras.

PUSS

Tjejkväll!

Ikväll blir det tjejkväll med dom bästa, Ebba och Elin, myyyys på hög nivå! vi ska ha twillight maraton ;o har inte sett eclipse än!! katastrooof! hoppas jag hittar en med bra grafik, laddar ju hem dom :) sen blir det jennifers body och nån skräck säkert! hihi äta tacos och chips ;)
Jag Älskar Er



PUSS

kattungar är det sötaste som finns!

vi åkte till några släktingar som bor mellan malmköping och nyköping på en gård, gammelmormor hade fyllt 80 så vi fira henne, tog med oss hundarna för dom har 2 hundar så dom kan leka :)




gaah, 3 veckor gamla, hur söta som heelst!

Denna var runt 5-7 veckor, jättesöt!

PUSS


peeewh

snacka om att det har vart kaos med allt nu hela dagen! gråtit massa haha. men nu kan jag andas ut för jag fick tag på Ebba och allt ordnade sig, peeeewh! :) Ebba jag älskar dig gumman <3 pussen


moooooos

PUSS

höhö

Gjorde nyss en ny header, vad tycks? me like :) höhö

PUSS på alla!

Dagen har gått både upp och ner

Vi fikade på first class,bowla,åt på donken,stan & snacka! Mkt trevligt ! :D
Åkte hem sen har jag ba tagit det lugnt.



Dagen var rolig! puss på er

PUSS

First Class!

Skulle gå upp nio men kom upp nu, haha fail som vanligt ;( ska duscha och fixa mig sen åka ner på stan och fika med Elin,Sara & Louisa! kul :) hihi


Dancing 4 life

nu har jag dansat alla gamla danser och spelat in :o haha blev lite fail för jag snubbla på mattan och flög in i skåpet-.- haha men är helt varm nuu och ´kan ba säga en sak, FAN vad jag saknar dansen! ska bli så himla roligt när den kommer igång igen. Då blir det Disco,Ragga,Streetjazz & Hiphop. awesooome! :D



PUSS

aaah man andas friskt här ute

alarmet som jag ställt på klockan nio ringde inte! fattar inte varför :o så vakna vid halv ett -.-
Städat rummet, stor städning! moppning,damsugning,damning oh allt sånt, riktigt duktigt tkr jag och det behövdes verkligen :) var värre än vanligt ;o
Sen åkte jag och mamma till vilsta och gick 5 km med hundarna, sköönt! för jag var så seg och behövde komma ut :o men det har blivit väärsta mygginvationen! är det ba hos oss elr? :o asså igår dödade jag 10 myggor inne på mitt rum och sen när jag kom in nån timma senare så var det lika många igen! hur mkt mygg som helst! och i skogen ska vi inte ens prata om, jag blev uppkäkad, sitter här nu med köttsår över hela kroppen...typ ;o
När jag kom hem duuscha jag, jätteskönt! sen åt vi, var hungrig som en varg, hade ba druckit en drickyoughurt idag :o


dom bada i ett träsk, jätteskitigt :o

Före

Efter


Nu blire film! Wild Child tror jag :) inte sett den. elr sex and the city ! hihi

PUSS

Jag Älskar Dig French Hot Dog :$

somna runt 06.00-06.30.. pågrund av en viss person möhöhö. Sen väckte mamma mig vid 09.00, mkt sömn till johanna (Y) Vi skulle till mormor+ (gammelmormor) som bor i katrineholm, vi tog med hundarna, tog med mig en kudde och la mig i baksätet, somna bums, skönt^^ mamma väckte mig ba 10 min senare för vi var på statoil och köpte lite mat, hade inte ätit frukost. French hot dog och Pucko! mumsimumsimumsi.
sen hämta vi mormor i Sundbyholm i husvagnen och åkte till mormor+. kissa hundarna, fika, och mormor hämta damtrallan som vi kom dit för, hon skulle få den av mormor+ för hon har för ont i kroppen för att cykla nu :/
kände coolt när vi satt där vid hennes köksbord, 4 generationer. mormor+ är ba 80 bast, hon fick mormor när hon var 15 år ;o
sen åt vi på Sibylla och åkte hem. suttit vid datorn och kollat på film sen pratat lite tele :)

snart skola...omg..

nattinatti ska försöka gå upp tidigt  imorn

PUSS

Stretchiiing

vaknade lite över tolv och fixa mig lite, tog bussen med syster ,hon skulle ta tåget till pappa i stockholm och jag skulle till käkläkarn på sjukhuset, skönt med sällskap en bit :) resten av vägen dunka jag musik i lurarna (Y)
gick bra där, dom gjorde som vanligt ingenting, har ju vart där 4 ggr förut och sagt samma sak hela tiden att jag inte vet vad det beror på och att det värker och knakar, har ba nå övningar som jag ska göra morgon och kväll men det blir ju inte bättre för det, sugiga läkare -.-
köpte en sprite och lite choklad och tog bussen hem.

När jag kom hem tog jag upp den stora madrassen och la den framför tv:n i vardagsrummet, har stretchat massa med lugn musik till, duktigt!
Mål: kunna gå ner i spagat igen(kunde det men sen stretcha jag typ ingenting så kan inte längre, ba nästan :o)


Johannaknas

hihihi duuuu

PUSS

gårdagen var awesome!

var med Ebba & Elin på stan igår och träffa massa folk och hade det jätteroligt!
vi sov hos mange, schyst kille! :)













sista bilden tog vi idag vid klockan tio kanske, haha ruffs och utsmetat smink (Y)

idag blir det bara chill, värstaa huvudvärken och träningsvärken. vi har cyklat som tokar :o inte sovit på 2 dygn heller, ba lite smått, jättetrött.

PUSS

Tonight will be great!

mycket piggare och gladare nu hihi! cykla nyss ner till konsum och köpte läsk till groggar, ebba och elin mötte mig där och vi prata lite om ikväll sen skildes vi åt och nu ska jag fixa mig lite och så. Sen cyklar jag till Ebba. kvällen kmr bli great! :)

PUSS


Still tired as hell

somna inte förren 6-7 nånting, sug. vart helt seg hela dan hittills,jättetråkigt eftersom ikväll händer det lite grejer, men men man får vell ta det. ska iväg och handla på Willys med mamma nu, måste ut, så jävla varmt här inne!

PUSS

Tired as hell

fredagen den trettonde in my ass, har haft tur idag ! väcktes nio av pappa, han skjutsa hem oss från stockholm till E-tuna. aldrig vart så trött i hela mitt liv förutom nu då -.- hur fan ska det gå när skolan börjar.. aja färga håret på mig och mamma när vi kom hem, blev jättenöjd faktiskt! :) sen duscha jag och fixa mig och cykla till stan med Ebba och Jesper! jobbigt i värmen ;o
vi cykla ba igenom stan, verka inge kul och då mötte vi Robin och Chrille vid kloster kyrka och då drog vi till Balsta och lyssna på bra musik :) tog lång tid och sen drog vi till kvällskröken och käka kebab tallrik vid 22-23.00, sista beställningen, lucky us! var jummy, bara ätit frukost idag .. sen träffa vi Elin och Amanda på stan och sen åkte vi hem till Viktor sen drog vi vidare hem till mig och där dog vi. nu ligger alla och sover förutom jag och Robin som spelar WoW.. hahha vad ska man säga -.- men jag kan verkligen inte sova! är grymt trött men det går inte, jätteweird :o as hungrig med.. nu ska vi käka mackor och nudlar! solong suckers ;)

kmr nån bild imorn, nu pallar jag inte bloggen men skrev ju iaf vad vi gjorde, right? mhm.


Folk

Bror

PUSS


icecream

Jesper väckte mig klockan nio och sa att klockan var ett -.- men låg kvar till ett sen haha,spela lite wow oh vi duscha och fixa oss sen promenerade vi till färjan som går från hammarby sjöstad till söder, tar typ 3 minuter att åka över, inte långt ;) sen gick vi låååångt , vi korsa hela södermalm typ, tills man kom fram till stupet där man ser de stora färjorna, där satte vi oss på en glassbar med jättegod kulglass! :) tog ingen bild på glassen tyvärr :(
Vi promenerade tbx och då skickade Jesper massa musik till min mobil! :D Helloween och Witchcraft mestadels.
Nu ska vi spela wow hehehhehe, hoppas det funkar med privat server på min nu :O annars får jag rå damp...


Bror & Jag :) Grönalund i bakgrunden! han har färgat svart nu ;o båda är blondisar egentligen hehe, har aldrig haft så mkt utväxt som nu :S ska färga när jag kmr hem!!

Herr Fiskmås

Ovanligt tidigt inlägg idag :o brukar alltid lägga in efter tolv typ

PUSS


FINALLY

Idag vakna jag runt elva för Jesper satte på Rhapsody, skönt uppvaknande faktiskt :)
Spelade Heores 3 i några timmar, vann hela campaignen! jättekul, hamnade etta på ranklistan :D
Sen åt vii oh sen börja jag spela WoW haha, börjat spela på privat server! har en 80 på vanliga WoW med men roligare att spela på privat, pvpa är det roligaste med WoW och det är det man gör på privat server, kör på en hunter, älskar hunters i pvp muhahah ;) låg etta på listan 18 kills och 2 dödar , Funny! :D

Inte gjort ett skit idag, ba spelat och slappat, skönt tkr jag :)

Pappa ringde och fråga om jag ville ha en touch elr vad jag ville ha för mobil och jag sa ne ingen touch för jag och touch mobiler går inte ihop, så fort jag får tag på en sån så ringer jag nån elr skickar sms utan att vetat. Sa att jag ville helst ha en rosa mobil sen inge mer, så han kom hem med en Rosa mobil hihi! Samsung Monte Slider E2550 :) aldrig haft en samsung menmen 
Så har suttit och lagt in nr och musik ! Har samma nr som förut för er som har det så smsa gärna ert nr till mig! men för er som inte har det kan ni ba skriva på msn så får ni det om ni ber snällt dåå ;) ÄNTLIGEN EN MOBIL SOM FUNKAR!
har inte kunnat lyssna på musik i mobilen på hela sommaren ju :O så jävla sugit, men nu så!

 

Skolan börjar om ca 2 veckor, börjar bli nervös inför det :O ny skola och nya människor. Jag kmr ihåg när vi börja snacka om gymnasiet i nian, det ända jag sa var att jag inte skulle gå på rekarne men sen blev det så ändå haha, ska sam på rekarne :)
om inte jag kmr i samma klass som Ebba vet jag fan inte vad jag gör :( måste kunna gå att ändra isåfall!
Hoppas allt blir bra !

Ska lägga mig i sängen och lyssna på musik, måste sova tidigt, vänt på dygnet TOTALT, somnar runt 5 och går upp runt 3.. not good :o gick upp tio här om dagen, trodde klockan var typ 06.00 för jag var så j*vla trött och hur ska man orka gå upp vid 07.00-07.30 sen liksom, kmr gå åt helvete, är ingen morgonmänniska -.-

PUSS

Daddy

9 Augusti.
Vaknade halv fyra idag O.o för att en viss Benjy höll mig vaken.. så blev ju inget med Ebba :( riktigt synd!
Duschade och sen kom Mamma hem med Jeansjackan hihi, kmr bild.
Lät håret lufttorka sen gjorde jag inget alls med det, låtit det vara ;O 
Pappa kom vid 5-6 nånting, då åkte vi till farmor och hon bjöd på god mat och blåbärspaj! jummy
Sen åkte vi till Stockholm, spelade Heroes 3 på datan i bilen, kom fram på ett ögonblick. Tiden går snabbare när man har roligt, soo true.
Vi har kollat bilder från när pappa och Jeanette var på Rhodos, dom kom hem igår, jävla pepparkakor :O blev jätteglad när pappa sa att nästa gång så ska ni med, hihi yaay :D
sen Kollat tv och ätit ost och kex heheh.

Jag Älskar Rhapsody! så skööna, fantasy is awesome :D

 
The mystic prophecy of the demon knight. hittade inte den fulla version på 16 minuter men den här räcker :)
 
Danza Di Fuoco E Ghiaccio. Saruman pratar 1 minut i början sen börjar själva sången!





499 kr på JC

Jag som skulle gå och lägga mig tidigt idag.. gick ju *host* bra *host*

PUSS


Spyfluga

TunaPark med mammy och Jesper idag dåå, roligt! Köpte 3 tröjjor :)
La undan en Jeans jacka på JC som jag ska köpa imorn (Y) hihi.
Haha när vi var påväg till tuna så mådde jag as illa redan när jag klev in i bilen så när vi var vid busshåltsplatsen här vid mig så stanna vi bilen tvärt och jag sprang ut och spydde.. mådde bättre sen så vi satte oss i bilen och dunka Nightwish hela vägen till Tuuna :)

Vi skulle ju på en trärff med hundarna i nyköping efter det, dit åker alla som adopterat från never never land som vi har gjort men det blev inte så, så har ba legat oh kollat på sex and the city säsong 2, hihi bäst! snart klar hehe ^^


PUSS

vem fan orkar komma på en rubrik?

Har inte haft en mobil på 5 hela dagar nu! det suuger för ingen kan få tag på mig och tvärtom, hemtelefonen strular också, greeat -.-
Första dagen var jag grymt irriterad, andra så var det mest skönt och tredje dagen med sen har det gått utför, jag vill ha en mobil nu på momangen annars blir jag ledsen :( kul att alla tror att jag dissar dom också.. men ni som ser det här förstår ju nu iaf

gör mig en tjänst. blanda majonnäs, mjölk, oliver, ketchup, nötter och rostbröd och ät det sen värper du ut en mobil åt mig? Deal?

Give me a phoone! gaaaah!

btw jag har kollat klart hela säsong 1 av Sex and the city nu! hihi

PUSS


Sex and the city and little me

Idag var jag, mamma, Jesper och Lasse på Vingåkers Factory Outlet. Fanns inte speciellt mkt fina kläder och om man nu hitta en vanlig enkel tröjja så kosta den ju 800 kr och känns ju skapligt onödigt när man kan gå in på H&M och köpa en likadan för 149 kr ;O
Men blev ett par Jeans och 2 par sköna hotpants! :)
Imorgon blir det mer shopping på Tuna!
Efter vi vart på Factory Outletten åkte vi ut till sundbyholm till mormors husvagn och grillade, mums! Mormor och Rolf var hundvakt åt Cesar och Nero medans vi var borta ba, vi vill inte lämna Nero själv hemma än för han kan ju riva stället hah.
Och nu har vi precis kollat på Ghost Rider och moffat chips, den var ju på tv och vi var smarta och satte på Dvdn istället så man slapp all reklam, skönt som fan, reklam kan ju ba gå och ta sig nånstans. är det bara min åsikt elr är det så?
Nu ska jag kolla på sex and the city! laddat hem alla säsonger, fyfan vad jag älskar det hihi. Har redan sett alla avsnitt ett antal ggr men kan lätt kolla om på dom! Sjuukt. Massa Kärlek till Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda!



Johanna (L) Mat!  Jag ÄLSKAR maaaat! haha är ett jävla moff, går ju ändå inte upp i vikt så

PUSS

Gårdagen var grym

Vi chilla, vi snacka, vi flumma och hade det grymt.
Det var jag, Ebba, Elin, Benjamin, Victor, Pilvi & Gustav lite senare kom Oscar F, Julia & P en stund bara :)
orkar inte skrive någe mer så ni får kolla på bilderna jag tog istället (Y) mkt roligare än att läsa I guess haha ;)





Världens sötaste och bästa tjejer <3



hahah







PUSS


Tältning med trevligt folk ikväll!

Heeej! Vi vaknade vid två och då gick vi ut med hundarna sen har vi ba chillat ute vid poolen, badat och solat o.s.v, sköönt :) Jag måla naglarna sen åt vi nudlarr, sen kom Ebba och Elin och påminde oss om tältningen som blir ikväll! kommer bli grymt kul, ser fram emot det! :D
Jag håller på och packar och Benjy ba ligger här haha.





PUSS


Gummistövlar = Praktiskt i Vilsta skogen!

Gick 5 km i Vilsta idag med mamma och hundarna, jätteskönt! :) såg Nero va lös för första gången, grymt duktig!


Jag & Nero ! snygga gummisar elr vad?! rosa hihi

Nero & Cesar!

Det ringde på dörren och då ståg Benjy och Pilvi där haha så jag släppte in dom, vi hoppa studsmatta och snacka sen gick vi in på mitt rum och kolla på sämsta filmen ever, Long Weekend. fyfan vadd dålig.
Sen ut till poolen och och mobba Benjy och så tävla jag och Pilvi om vem som kunde måla snyggast naglar på Benjy, vann gjorde ju såklart jag (H)
Sen gick vi in och kolla tv sen drog Pilvi och nu ska Benjy slagga hos mig haha :)


Pilvi är längre än benjy, haha elr? :D

Pilvi ville vara med på bild som ni ser, och Benjaaman!

Sov goottt

PUSS

jag gillar eeer

Helloo! Sorry att jag inte uppdaterade igår men var inte hemma.
Söndags kväll vid elva cykla jag till Ebba som satt vid gula kiosken, vi snacka och hade det kul. sen kom Victor och Pilvi dit och vi ba chilla, sen gick vi hem till Ebba och låg och snacka i hennes bod, och vi drog till Pilvi och satt ute på hans altan och lite så, jag spydde och ahh.. haha skitsamma. 
Sen åkte vi till ebba igen och fixa vi till uppe på loftet så vi kunde sova där men typ klockan 4 så sov fortfarande inte jag,Victor och pilvi för vi var inte trötta så vi gick ut på en promenad, först till tågbron där vi var ett bra tag sen fortsatte vi på järnvägsspåret och kom ut vid alfalaval och gick sedan in i rosenforsparken hem till Ebba igen, tog ett tag men det var schyst och skönt :) vi var hungriga så vi bestämde oss för att cykla hem till Pilvi, där duschade jag håret och vi laga makaroner och köttbullar, mums!  
Sen somna vi vid 08.00 på morgonen. Väcktes av Pilvi runt 15.00 som fråga om jag skulle ha frukost så vi åt och sen kom benjamin sen Albin, då drog jag hem till Ebba. Vi kolla på Alice i underlandet sen tog vi bussen ner på stan och fika med Chai Latte och fixa lite saker och träffa Ellen. Vi tog bussen hem igen och då satt Victor,Benjamin och Pilvi där och vänta på oss vid pizzerian, dom köpte en kebab som vi fick smaka av, gott! :)
seen gick vi till rosenforsbadet och satt där och snacka sen hem till Ebba och spela ett kul spel, det var massa kort med skämmiga frågor på som man skulle svara på om man inte gjorde det så fick man dricka en as äcklig blandning av majonnäs,ketchup,multidryck,mjölk,salt,pärondryck, juice och lite mer i, blev illamående av att bara se på det, Benjy spydde halft hahah. En fråga kunde vara t.ex "När tillfredställde du dig själv senast? och varför?" haha. sen tog vi en promix, samma runda som dagen innan, stanna lite hos ellen och spela boll sen hem till Ebba och sova :)
Ni är grymma allihoppa <3

Nu är jag hemma, ska snart någonstans med mamma, hon sa att hon hade en liten överasskning, så man kanske får nått elr så vet inte :) sen ska jag nog va med Elin och Ebba !

Min Adidad dress är tbx! saknat den! det visade sig att jag hade glömt den hos ebba.



PUSS


cute but psycho.

var på malmamarknaden idag, köpte lite kläder, åt langos och brända mandlar! :) gick runt där lääänge, fötterna börja värka och man blev fett trött i benen. Sen åkte vi till min morbror och gratta min kusin patrik som fyllt år. det var seeegt -.-
kom hem för några timmar sedan, färgat ögon brynen, ätit och kollat på repris från glee hihi . nu pratar jag med ebbi i telefon, saknar dig <3

SKA CYKLA TILL KONSUM OCH SITTA DÄR MED EBBA NU!! HIHIHIH PUUUUUSSS SLAGGAR HOS HENNE!



T-shirten! skulle köpa exakt samma när jag va på öland men den va slut dåå men sen hitta jag den på marknaden och blev asglad!

PUSS

RSS 2.0