Hello, is it me you looking for?

faaaaaaaaaaaaaaaan vilken seg dag asså men ändå skön. Det har vart varmt men lite halvmulet, bada med bror och Ceasar men inge solande, stekt sönder de senaste dagarna och det har verkligen lönat sig!! inte solat ryggen så mkt alls men gjorde det igår, flöt runt i poolen på en madrass AS SOFT! haha iaf så brände jag sönder min rumpa haha, typ halva röd och halva vit! "HELLO CANADA" haha. men man vet ju att imorgon kmr det övergå till brunt så gör mig inget :D har peelat mig så all död hud försvinner och det bara kvarstår ny hud så man inte flagar bort brännan sen i Kreta! iiiiiiih vad jag längtar ! bara en vecka kvar :D :D :D :D men det bra var att brännan försvann inte nu när jag peela så hade ingen död hud, wie :)
Ätit mkt cheescake! bakade en för ett par dagar sedan, supergott! lyckades verkligen, öveträffade mig själv :)
Juste! imorse kollade jaag på en film som heter RIO med syster, den var rolig :D och glott sönder glee! haha kollat 10 avsnitt idag och 8 igår, varje avsnitt är 46 minuter, såå blir lite tid man sitter bort :) men skönt att försvinna bort lite.. bara vara inne i en serie och vad som händer där och inte i en egens liv, låter som ett depp barn men så är inte fallet ;)
Imorgon blir det att sola/bada sen hjälpa mormor att flytta sen dra på poolparty hos Johan med Frida och Louisa! hoppas det blir kul! men det lär det ju bli, vi är ju där ;D
AJA ska måla naglarna och kolla glee nu! iih ♥
PUSS


SOMMAREN ÄR TBX!!

Så sjukt varmt idag och igår! älskar det :D legat ute och stekt båda dagarna!! fast idag missa jag många sol timmar :( dygna ju med jesper men vid halv tio imorse så somna jag och sov som en stock till kvart i tre, men sen gick jag ut iaf! känner mig brunare iiiiih
poolen är underbar ♥
Målade naglarna rosa igår! ovanligt? ne :)
köpt två nya depend, rosa och blå :) yay


Elin hitta massa smultron i trädgården!
nu ska jag kolla glee!! hihi börjat om igen ^^ :D
sen nörda lite LoL!
måste också städa rummet och plugga franska -.- men det tar vi en annan gång!
PUSS

LAN League Of Legends med bror! Geeks in tha house!

Min bror visa mig spelet League Of Legends ( LoL ) för ett par dagar sedan och nu har jag blivit värsta nörden på:t! askul när det går awesome och skitsugit när det går bajs som alla andra spel haha.. men för det mesta awesome!

se mina stats nedan en match!
Längst upp heter RubberF4z3 och hade 25 kills och 0 dödar alltså 25/0

PUSS

MIDSOMMAR

jag kör på bilder!
'

SPA-WEEKEND

Har inte orkat med bloggen plus att jag har haft fullt upp.
Men nu kmr massa bilder från spa-weekend !!
det var helt underbart och vi hade jätteroligt! något vi kmr göra varje år! :D


PUSS

Blixt och Dunder!

Jag och mamma tog en runda på stan idag! vi åt subway och inhandlade fina saker :D jag är jättenöjd! blev en rosa sommarklänning som jag ska ha på midsommar, en rosa adidas väska och ett rosa läppsyl! mkt rosa haha, blivit galen i rosa de senaste 3 åren haha, när jag var liten älska jag blått :o konstig vändning.

Haha när vi stog inne på subway och beställde så dåna det till som fan och alla lampor släktes, jag trodde det var någon upp på taket innan jag kom på att det var 3 våniungar över mig haha så det var tydligen åska! fast solen sken haha. Det var läskigt! lamporna kom igång sen iaf :)
Vi åkte hem till syster och köpte med oss 6 bakelser så tjocka som vi är!! ;)
haha höll på att garva läppen av mig, vi hade skitkul ! ska dit imorgon på Pirates of the carrabien maraton! Då blir det tjocka oss och moffa! Kebab och chips och massa gott, iiiiih



Mamma, jag och vovvarna var nyss ute på en springrunda i skogen! var jättemysigt, älskar att vara i skogen, så lugnt och ba underbart! vi ska ju börja springa nu så det vart premiär idag då :) tränade disco igår så har värsta träningsvärken idag men dom säger ju att träningsvärken blir bättre om man tränar, elr? don't know.
Nu blir det mammas jättegoda soppa! ap länge sen jag åt soppa, gott ska det bli!!
PUSS



It's all about what you tell and don't tell

Imorgon hoppas jag få bilderna från min syster som vi tog på spa:t ! vi tog med hennes kamera så har inte haft tillgång till dom än. irriterande. Idag: sovit till tolv, fikat på tuna, tränat tills jag spyr och sedan nördat Heroes 3 vilket jag fortf. gör!! sååå är busy busy busy ;) haha det går fett bra och håller på att vinna en campaign till!! iiih♥ tar dock ett antal timmar för varje bana på varje campaign, finns typ 16 campaigner och på varje finns det upp till fem banor. Ganska tidskrävande, elr mkt faktiskt! kan sitta i dagar, veckor, månader med det här! men jag tar ju lite i taget om jag inte får något nörd ryck då, haha :) neee nu måste jag spela, rampart saknar mig!!
PUSS

I'm off for Skogshöjdensspa i Södertälje!

somna vid 02.00 och gick upp vid 07.45 men är ändå jättepigg! som om jag aldrig gjort annat än att gå upp tidigt varje morgon, vilket vi alla vet att jag inte gör ^_^
Färdigpackad och klar!
sitter och väntar på att farmor, björn och syster ska hämta upp mig!
Denna dag kmr bli supermysig tror jag ! hihi
PUSS

Typ mums? nu ska det nördas Heroes 3! muhaha ;)

PUSS

Vatten, vatten bara vanligt vatten

Drip drop drip drop drip drop drip drop låter det på min fönsterbräda utanför mitt rum, det smattrar så mysigt :) tkr om när det regnar, perfekt för att nörda något spel eller mysa till en film! man får chansen att göra sånt som man känner sig skyldig av när det är fint väder. Menar sitta inne i mörkret när det är soligt och varmt ute? skulle inte tro de va. Dock inte kul när det regnar flera dagar i sträck.. som nu! har hört att det ska hålla på till tisdag nästa vecka :S :O hope not! vi får sluta döda så mkt spindlar, speciellt jag dårå.. blä dom borde inte finnas, därför jag försöker utrota dom! hihi
vet att dom är bra för naturen och ekostystemen och blablabla men dom är fett äckliga! med deras ben som är överallt oh dom där ögonen som är såå creepy, yack klarar inte av det! ba skriker rakt ut och springer, elr hämtar en stor spade oh mosar sönder den om jag vågar :S vf kan dom inte se ut som små nallebjörnar? aja vill iaf att solen ska komma tbx nu så jag kan sola och vara brun och fin tills vi ska åka till Kreta! bara 2 ½ vecka kvar nu !! längtar! :D ska bli såå AWESOME
It's raining but I'm still happy!

Idag har jag och mamma vart iväg och köpt en klätterställning till min systers katter! dom är kattunger och väldigt busiga, klättrar i gardiner och har ner saker, så vi tänkte att vi är gulliga och köper något som kan hindra all förstöring! vi köpte också 500 g ostbågar och 500 g chips. min lyckodag? ah fan :D haha jag och mina chips.. helt tokig i dom alltså! Chipsoman är vad man är! inget fan av godis, får ba ont i magen, kan va gott och köpa ibland men om jag kan välja chips så tar jag naturligtvis det!
Pappa var här i stan för han skulle hämta min bror för han skulle upp till stockholm i helgen, och pappa ville träffa mig så vi drog till burger king och moffa och hade det braa! kunde inte följa med till stockholm eftersom imorgon ska jag på spa i södertälje med syster, farmor och resten av tjejerna på pappas sida av släkten! kmr nog bli mysigt! vi ska sova på hotell och äta ute! Aldrig vart på ett riktigt spa faktiskt :O när jag blir äldre kmr jag gå ofta! man mår så bra av massage och den lugna miljön! kmr hem på söndag ! och då har jag handledar kurs vid 13.00 så blir fullt upp! kmr blir askul att börja övningsköra! sett fram emot de :)
Hunnit nörda Heroes 3 idag också! jag klarade ut en campaign som jag kämpat med länge! YESYESYES
älskar det spelet! så basic men så jeeevla grymt!
BTW: så ska jag nog lägga mina pengar på lite nya dator-spel... haha bra? ne kanske inte men kul :D tänkte iaf köpa COD! varit jättepepp på det! ska kika in battlefield 3 och lite så med!! vi får seee, nått kul kmr det bli!
PUSS

NY HEADER! vad tycks??

också gjord i paint... haha vad ska man göra när man inte har photoshop? :( sug, vill ha!



PUSS



Chillidill

Vakna och gjorde toast! gott, gick sedan ut med vovvarna som såg jättekissis ut. Gick rätt långt, skönt var det! tycker om att få tid för mig själv, oh hundarna pratar ju inte så mkt så blir lugnt ;)
Har precis pluggat klart första kapitlet i franska ! fick IG :S aldrig fått ig i något
var så sjuuuukt nära g men nedå -.-
aja ska iaf plugga det över sommaren och kanske lika bra så man lär sig något, annars lär man ju inte klara nästa år.
Nu ska jag nörda något kul spel! vet inte vad än :D cs elr nått sånt! längesen nu jag verkligen satte mig ner med ett spel och ba nördade sönder tills ögona inte pallar längre!
Senare ska jag och mamma till en släkting och kolla på deras bebis och sedan ut och springa, så hurtiga som vi är! ojoj asså :)
en perfekt dag för att bara chilla !
haha han är så söt när han hoppar på en pinne och springer runt medans han biter på den elr när han biter tag i kopplet och ska bära och dra haha. Puss nero på att du är så go ♥
PUSS

I AM AN ORANGE

\
PUSS

LEKPARKEN

tidigare idag gick jag och mamma till fältet med vovvarna, dom hade precis gödslat! såå hundarna rulla sönder sig i skiten och stank koskit så vi fick tvätta dom emot deras vilja!
nu blire nudlar! jättelängesen :D mums!
sen chips, cola och paradise hotel danmark! iiih soft sommaren är asså♥
PUSS


FÄRGER SKA DET VA!

Var på tuna idag med elinpelinmacksmelin! inhandlade 3 jättesöta kjolar och 1 topp!
helt kär i kjolarna ♥
har ingen kjol så var dags att inhandla några!!



PUSS

Träning får en att må bra i både kropp och själ!

ååh vad nice det är att träna :D helt sjukt vad man mår bra efteråt! och jag blir oftast så taggad att jag vill träna mer och mer. Man blir lite av en träningsnarkoman haha :) och idag kändes det mkt lättare än förra träningen! för då hade jag inte tränat på 3 veckor haha ! nu var det ju ba 1 vecka sen, jag ska dra ut mamma så vi ska börja springa, ska börja med att hitta något bra spår i skogen :) inte idag då men torsdag elr så. Borde ju finns något skogsspår eftersom vi bor i SKOGstorp, fyndig man är asså, heelt sjukt! haha ne skojja men ah det borde finnas någe bra spår! tkr om att springa i skogen, det är skönt, skugga och gynnar knäna, asfalt är jobbigt och hårt.
Har inte riktigt kommit igång med att springa men nu ska jag fan ta mig kragen och göra det!! Vill ha bättre kondis och det behövs till Discon, den är så intensiv.
EN REPRIS från senaste föreställningen!
PUSS

Cody Simpsons

hitta den här lilla sötnosen för sisådär en vecka sedan! nya Justin Bieber? ;o

PUSS

Grillat !!

Ba chillat idag ! kollat på en film som heter Date Night tsm med Kristoffer, tyckte den var jättebra! rolig :D
Vi bada och ba chilla hela dagen :)
Åt grillat på kvällen! MUMS♥
Bebis ♥


Kollat på videos från när vi var små! haha asså jag var lika tard redan som liten, sprang runt med blöjja på huvet och skrek, skit sprallig, gjorde miner och fula mig ba allmänt! haha kan ta kort elr nått en annan gång så ska ni få seee, blond var man med :)
dags att sova, sjuuuukt trött, känns som jag har blivit överkörd av en långtradare och sedan druckit 3 liter vodka .. haha då skulle jag nog dött men på ett ungefär.

PUSS


STUDENTEN

hade inte tid att uppdatera igår så uppdatera om gårdagen idag istället!
Fixa mig och drog ner till stan och träffa min underbara syster, vi gick runt och kolla studentpresent till Sofie som tog studenten igår och åt lunch på waynes! tog nachotallrik och syster tog bakad potatis, jättegott!

Seeeeen gick vi och kollade på när Sofie sprang ut på Rinman!


oh så gick vi och fika på smak i väntan på studentfesten hemma hos Sofie !

¨
sen gick vi till festen och hade det gött!
Blev upphämtad sen kom Kristoffer till mig !
var på stan 6 timmar, var helt slut efter det!
PUSS

SOMMARLOV! nu kan man göra vad fan man vill när man vill

Avslutning i skolan med daimtårta,festis och lite sång och prat i aulan!

↓ lite cp sådära..
AKROPOLIS med pappa, syskona och Jimmy!
Fika på SMAK



Mamma fyller 42 idag ! Grattis till underbaraste mamma ♥


första jordgubbarna i år, mums !
nu är det KEBAB TIME!!! CIAO

PUSS


TAGGA SOMMARLOV IMORGON !!!

Dagen började med att jag försov mig -.- haha näst sista dagen i skolan och jag kommer försent, lyckat!
Gjorde det sista i svenskan, en muntlig argummentation. Haha när jag hade gjort ungefär halva så springer jag ut och spyr på skoltoan.. inte för att jag var nervös utan för att jag inte ätit något, spydde för det igår med :S helt cp. iaf så spydde jag klart och gick sedan in till svenska lärarn igen och började om och genomförde argummentationen helt fläckfritt utan manus! han sa att jag hade legat och vägt mellan VG & MVG och nu fick jag ett solklart MVG i Svenska A! awesooome, glad jag blev, helt sjukt :D
Åkte ner på stan och träffa bror som prova ut en kavaj till avslutningsmiddagen, jättefin! sen drog han och jag gick runt på stan med Kristoffer ett tag sen åkte vi hem till han och hade det braaaa helt enkelt!
åt grillat där och när jag kom hem så vänta en fet kebabtallrik på mig! var bara att moffa lite där med ;) måla om naglarna... som hade fuckat upp sig IGEN!!!!! typ femte gången, tror det beror på nya topplacket jag fick när jag fyllde år för det var då naglacket ba åkte av... såååå nu har jag fransk manikyr och INTE använt det nya lacket så får vi se om det berodde på de! :)
SOMMARLOV IMORGON! ska dit och fika och göra något mer sen är det HEEEJDÅ SKOLAN! iiih vad jag är glad :D :D
puss på dagen och alla som gjorde den så bra! förutom all spya.. haha.


PUSS



Du får mig att le <3

PUSS

IGÅR: PICKNIK & IDAG: KLASSENS DAG

sorry att jag blivit så dålig på att uppdatera men har inte haft orken eller tiden! det har vart så varmt de senaste dagarna vilket inte har vart bra för bloggen ;o haha
men har iaf lagt in lite smått sådär men inga bild bomber as usually men kmr bli flera nuu

PICKNIK
Igår träffade jag My, Frida, Julia, Malin, August, Robin och My's vovve Moltaz!
Vi hade picknik på djurgårn! jättemysigt och skönt :)
vi var där i princip hela dagen sen vandrade vi in mot stan och tog en mjukglass och sedan satte vi oss på strömsholmen i solen och doppa fötterna, mysigt värre! förutom den döda fisken som flöt förbi.. har bild, men inget ni vill se ;) elr?
en läskig gubbe kom fram och fråga oss massa saker och var bara allämnt creepy, en alkolist elr luffare antagligen, hatar sånna. usch.
KLASSENS DAG
Frida kom och hämt mig vid elva med moppen och vi åkte till skolan för att möta upp MY, Julia och Malin som vi skulle samåka med ut till Sundbyholm! Haha vi var skitcoola för alla hade onepiece på sig! riktigt balla! men lite varmt ;) tur att man hade annat på sig under så man bara kunde slänga av sig den när vi var framme!
Vi träffa klassen, elr halva. Hela var inte där.. men vad förväntar man sig, alla vi som var där hade kul! Vi sola, grilla och spela brännboll! trevligt, svinkallt i vattnet, säkert 10-12 grader :S fötterna domna bort, visste inte om det var jättekallt elr jättevarmt, men förmodligen jättekallt haha...
åkte hem rätt tidigt så var hemma till fyra, fem något :) och då bada jag i poolen och åt upp mina chips!
PUSS


ORKAR INTE, uppdaterar imorgon (A)

hehehehhhehehehehehhhehehehehehehhehhehehe too fucking HOT!

PUSS


Nymålade naglar som matchar poolen...awesoooome ggr 3000!?

btw träna idag för första gången på 3 veckor.. fyfaaan höll på att spy, hade fys ute i solen! :S
ska börja springa iaf! tkr egentligen det är tråkigt och jag har ingen motivation alls när det gäller att springa längre sträckor, men med musik/sällskap och rätt väder kan det säkert bli nice och konditionen blir bättre, man behöver värst konditionen för Disco och 1 träning i veckan nu på sommarlovet räcker inte kan jag säga!
aja natti ! imorgon blir det picknick med tjejerna på djurgårn :D mysigt

PUSS

awesome och grejjer!

PUSS

Uppdaterar om hur dagen var efter jag slaggat! lyssna på den här låten sålänge haha glad man blir! Spongebob - best day ever

PUSS

mått bajs idag men vädret var ju fan exotiskt!

INLÄGGET SKULLE LAGTS UPP IGÅR!
inte mått så bra idag precis. haft jätteont i huvudet och vart helt sjuuuuuuuukt trött. tog en powernap! meeen det funka inte så jättebra ändå, blev omvänd effekt, tröttare så att säga ;o sug.
men jag bada och sola ändå! var i länge i poolen med! men fick jätteont i öronen då haha. får bara ont överallt ! och idag har jag vart så flummig och borta så gått in i massa grejjer och skrikit en hel del.. haha.
jag och Elin var iaf och invidge de nya gungorna oh gunbrädan oh klätterställningen... ah hela lekparken så att säga! haha kul att man har barnasinnet kvar, kmr aldrig försvinna :) och den lilla incidenten som NÄSTAN hände där ska vi inte prata om.. haha pinsamt värre !
Var helt sjukt varmt idag och jag var i länge i poolen! det var runt 30 grader i skuggan och 21 grader i poolen :)
känns precis som sommar ! LOVE IT

MAAAT!!!
vi åt rabarbersockerkaka.. omg säger jag bara !
och en av mina favoriträtter: Bandspagetti, Fläskfilé och vitlökssååås!! orgaaasm!
den där såsen är gudomlig♥






PUSS


mått bajs idag men vädret var ju fan exotiskt!

inte mått så bra idag precis. haft jätteont i huvudet och vart helt sjuuuuuuuukt trött. tog en powernap! meeen det funka inte så jättebra ändå, blev omvänd effekt, tröttare så att säga ;o sug.
men jag bada och sola ändå! var i länge i poolen med! men fick jätteont i öronen då haha. får bara ont överallt ! och idag har jag vart så flummig och borta så gått in i massa grejjer och skrikit en hel del..
haha jag och Elin invigde iaf de nya gungorna och gungbrädan, wiiiie haha och den lilla incidenten som ah.. höll på att händan nämner jag inte ! hahah omg :$ pinsamt värre men kul som fan på samma gång!

Vart helt sjukt varmt idag! både inne och ute, termometern visa något runt 30 i skuggan ;o och i poolen är det nu 21 grader! ska bli neger den här sommarn (H)



och nu ska jag ta mig en titt på paradise hotel danmark! förra säsongen var den första av något pradise alls somm jag såg och det var asbra! oh sen kolla jag svenska med då ;)

PUSS




SOMMAREN ÄR HÄR

Legat ute och steeekt hela dagen och badat i poolen en 3-4 ggr!!
nästan 20 grader i poolen nu, börjar ta sig :D
as skönt ute! nu känns det verkligen som sommar, sjukt skön känsla ♥
nu åker jag iväg, ska äta kebab och ah.. ! haha kmr hem imorgon :D
PUSS

Cody Simpsons

hitta den här lilla sötnosen nyss! nya Justin Bieber? ;o men Justin Bieber är ju snyggare! hihi

PUSS

Blev av med ett ton hår idag! någon som vill köpa en peruk?

sov inte så jättebra inatt men var glad iaf !! åkte ut till mormors husvagn och hon klippte oss ! pro hon är ! :) tunna ur mitt massviiiis, har så tjockt hår -.- ville inte ta så mkt på topparna så blev ytterst lite, uppklippt med.
mysigt där ute! hihi
kom hem och chilla gaaaalet, lyssna på musik och tog en powernap med vovven min!
underbart med hundar, förstår mig inte på dom som inte har husdjur! bästa som finns
åt godaste skinkpajjen och sedan måla jag naglarna! provar svart med glitter igen, hoppas på det bästa den här gången, faila ju förra gången om ni kmr ihåg. ALLT ramla bort :S
dagen i bilder! lyssna på låten medans ni kollar ;)
PUSS

leeedigt nurå hihi

snart kommer en liten filur som jag tycker om !
PUSS

RSS 2.0