SuuuuuuuuuuuG

Kunde knappt sova för jag har fått rethosta och jätteont i halsen när jag sväljer :( sen när jag vaknar kliar och rinner näsan sönder, nyser som ett as. Usch så är jag grymt trött ju eftersom jag knappt sov något inatt.
Mucoanging har varit min bästavän den senaste dagen. Lindrar halsontet :)

 

Mormor, Rolf och Arne kom hit runt 3 då vi grillade och åt daim tårta :) vi satt ute och jag somna i vår utesoffa i nån timma, jätteskönt att ligga ute i den friska luften istället för här inne där det är kvavt och massa hundhår som flyger omkring. Så är lite bättre nu (Y)
Ska kolla på the last song ikväll med elin , har inte kunnat ladda hem den förut men igår så kunde jag det! :D

asså jag har haft en sug mobil ända sen veckan före sommarlovet.. den är as glapp så går inte att ladda typ, halva är sprucken, inge minne alls måste radera sms hela tiden, dåligt ljud och kan inte ha låtar på den elr nått!
pappa säger att han inte tänker betala för en ny för jag tar ba sönder dom, hade ändå haft den rosa mobilen i 1 år :O ganska länge tkr jag ! ahh så jag tänkte paya själv eller så tänkte jag erbjuda att jag, mamma och pappa delar på kostnaden. tänkte köpa en sony ericsson W595 i rosa, den kostar 1599, ganska skapligt pris och så är den snygg och bra såå.



du får mig alltid glad hihi


PUSS

Wzuuuup ?!

Idag har det inte hänt så mkt alls.. Spelat Heroes 3, ett gammalt spel med sämsta grafiken men ändå sååå himla roligt! :D vem bryr sig om det är gammalt elr inte liksom, om det är kul så är det ;)
Sen har jag vart ute med hundarna, ätit mat, bakat chokladkakor och spelat. Chokladkakorna blev som vanligt as goda! mums på dom!

Har fett ont i halsen :( kan bero på att jag och Elin sjöng singstar igår och vi sjöng så falskt vi kunde hahah så kul var det ! kan knappt svälja ..

Nu sitter jag här i sängen med datorn och dunkar musik, äter chips och dricker päronsoda, ska ut och bada med Elin i Poolen nu! så grymt varmt här inne.. håller på att smälla av, not good -.-



PUSS


vatten vatten bara vanligt vatten

Prata i tele till fem imorse.. hmm not good men vem bryr sig det är ju sommarlov ffs ;)
Duscha och klädde på mig sen åkte vi till nått som heter kakslottet som ligger i mariefred haha.
Dom hade värsta bakelserna och tårtorna där som vi moffa av hehe, gottigott.
 Vädret är Kaaaooos. Det regnar satan, himlen ba öppnar sig sen häller det ner vatten :O en motorväg vi åkte på hade översvämmats, det rann as mkt vatten över så det kändes som att sitta i en båt haha :)
sen på småvägarna hade asfalten på gatan spruckit och smält bort.. oh små sjöar bildas lite här och var.
Ändå mysiigt om man ba sitter inne och kollar film som jag ska göra nu, mys kläder på med en nybaktbulle i ena handen och ett glas  mjölk i den andra!

  
ha en riktigt mysig kväll nu allesammans med mkt skratt och myyyys!

PUSS

Sweet dreams

Somewhere over the rainbow
Skies are blue,
And the dreams that you dare to dream
Really do come true.

Someday I'll wish upon a star
And wake up where the clouds are far
Behind me.
Where troubles melt like lemon drops
Away above the chimney tops
That's where you'll find me.


sadface

Glee is over, I just watched the last program of sesion one :(






PUSS

Vaken hela natten Sova hela dagen

prata i tele tills halv sju imorse..  kul haha så är skapligt trött nu kan man säga, sov inte speciellt länge heller, till halv två sådär ba :/ missa man en soldag, fan! -.-
har inte ätit något idag så är utsvulten men har gjort nudlar nu hihi! MUMS
Idag blir det chillidill, kolla lite filmer,serier och spela spel, det är naaajs :)



Nu kommer lite gamla random bilder ba hah :)



Jag på åland förra året

Jag och bror på Åland

Haha jag, när vi var och fiska i ljusgrytet. En helt underbar dag

Jag upp och ner..

jag och benjy hahaha

Vi igen, snygga (Y)

Jag tralala

Benjy,Ebbi & Moi

Dennis, tror jag blir kär :$

Miss you hun<3 mussiluskus power!

EGO höhöh

jag är cp.

PUSS

Solens återkomst

Helluuu ! Idag kom solen äntligen tillbaka! vart pissväder i några dagar nu ju, usch. Vakna vid elva av att jag drömt en mardröm :O blev kidnappad av en äldre kille, han låste in mig i källaren och slog och utnyttjade mig och massa.. :( läskigt som fan, hatar att bli jagad, känslan är ba creepy.

Gick ut och sola till fyra-fem och tog några dopp i poolen, efter gjorde jag och Elin rent till Simba min kanin och gosa och pyssla om honom, sötis. Duktigt av oss !
Sen drog vi och storhandla på Ica Maxi, as mkt grejer, jobbigt att packa i och ur allt hah -.-
Haha blev asglad för på Maxi så hade dom mina favvo nudlar! hihi jag är galen i nudlar, så grymt gott! ska äta ikväll :D
Nu sitter jag här och får se vad kvällen bjuder på :) ska ut och plocka hallon och baka iaf .

För två veckor sedan när jag åkte till pappa i stockholm så var det 27 grader i poolen och sen nu när man kom hem så var det ba 19 grader.. sugit som fan! :O aja det svalkar ju iaf, huvudsaken.


FuckFace

Äppeljuice och Is, MUMS

Simba och hans bur

PUSS


I'm stuck

Idag har det inte hänt ett skit och med det menar jag naada. Det ända jag har gjort är sovit sen ätit sen Glee sen Glee sen Duschat sen Glee.. ah sen Glee sen ätit sen Glee och nu mera Glee !
I'm stuck ! haha kan inte sluta kolla. när man fastnar för nått så kan man inte sluta, när det gillar vissa saker som bra serier, har ändå inget bättre för mig så det gör absoulut ingenting att jag kollar bort hela dagen :)

Total Eclipse Of The Heart med dom i Glee ofc



PUSS

Glee is the shit

Laddat ner hela säsong 1 av serien Glee, kollade aldrig när det gick på tv så. Har kollat på det hela kvällen/natten, kollat nio avsnitt på raken! fastnade på en gång, såå grymt bra program helt sjuukt :O
Lägger upp några låtar som dom sjunger, they are awesome!



Nu ska jag sussa är trött som ett as och känns som att någon bankar på mitt huvud med en hammare, inte okej.

PUSS

Nick Pitera is awesome!

Han sjunger både killen och tjejens röst, han är fett bra! :O
Låten i Aladin, A Whole New World



Don't Stop Believin , älskar den låten!!



PUSS


Ooops!

Hahahha jag somna med datan på och i cam :O men det var jag inte ensam om, det gjorde den jag prata med också haha ;) busigt hihi
Brukar aldrig cama, har ba börja gjort det nu några ggr, kul juuuuuu

Nödvändigt och gryymt intressant inlägg, håller ni inte med? hahah intresse klubben anteckningar liksom

Lägger in ett nytt inlägg tooniiight! höhö ni får ha det såå bra under tiden era koorvar!

PUSS

Home Sweet Home

Äntligen Hemma!

Har vart kul på Öland men saknat min säng,Voffsingarna,kompisarna,mamma jaa.. allt! haha så väldigt skönt att komma hem :D
Återförenas med alla, hihi. Men Ebba åkte till Turkiet igår! :(( ååhhh jag vill träffa diig ju ! miss u hun <3
Nu ligger jag i sängen och chattar med en, hihi
Orkar inte skriva nått mer. Här kommer Bilder från Öland, inte så snygga men ahh..


Lite av pappas släkt

Jennifer Jesper Jag

Jennifer Jesper & Jag igen

Jag.. värsta fluffet



Gänget

Systrami


Solliden, kungens sommarhus

Ros

Blomma

Svan

EGO

Söt Klänning jag köpte
 
Godnatt på er sötnosar!

PUSS


Öland är schteeeek

HEEEJ!
förlåt att jag har varit så dålig på att uppdatera men är ju som sagt på Öland och internet har strulat så har inte kunnat. Men nu fick jag igång det och tänkte skriva lite om vad vi gjort och så :)

lägenheten är en klar TIA! typ bara IKEA och jag älskar IKEA såå :)) jättefräsch och nyrenoverad, den ligger inne i Borgholm, tar 3 minuter att gå till torget och stranden ligger också bara några minuter bort, det giiilllas (Y) 

Vi var och hälsa på några av pappas släktingar som bor på en bondgård här på Öland, har tydligen bondar i släkten, visste jag inte :O lite kul, dom hade massa kossor, jättestora köttkor ! they were awesome!
sen har vi besökt ruiner från ett gammalt slott, coolt! badat och solat på olika stränder och gått runt och köpt lite kläder inne i Borgholm :)
Vi ska besöka solliden som är kungens sommarstuga, finns en fin slottsträdgård där som vi ska kolla in lite.

ALLA bilder kmr sen! så oroa er inte, har tagit alots of pics!

Kom hit i lördags och ska vara här en vecka :) NU ska vi äta skink & pasta sallad sedan ska vi gå till stranden  här i närheten! 

HA DET GÖTT!

PUSS
 


Back in Äckeltuna

Tjeena Alla Glada!
vi åkte hem till E-tuna idag istället för jag mådde skit igår.
Pappa skjutsa oss så vi slapp tåget, jag mår fortfarande illa men har inte spytt nånting idag vilket är bra!
Var skönt bilväder idag, inte för varmt, hoppas det blir så imorn med, ska ju sitta i en bil i 5-6 timmar :O
Fick träffa bebisarna igen, hade saknat mina voffsingar såå mkt och dom hade saknat mig med, alltid så söta och glada hihi :) positiv energi gillas (Y)
Håller på att packa upp från Stockholm och packar ner till Öland! Vi ska bo i en jättefin längenhet i Borgholm, Centralt men ändå nära till stranden! :D Man behöver ju ändå inte så jättemkt saker, man bor ju typ i shorts och nån topp elr bikini :)
Datorn följer såklart med så man kan kolla film,spela spel och surfa! pappa skulle ta med sig ett såntdär bärbart internet på ett USB så får se om jag kommer blogga elr inte.
Har fortfarande en suug mobil som man bara kan smsa oh ringaa på typ, har inte fått nån ny än :O dom säger bara att jag tar sönder dom hela tiden som kanske är sant.. men ändå! så imorn kan jag inte lyssna på musik på mobilen , SUG! :( men jag och Jennifer ska nöta Family guy på datan istället, nice!!
Aja nu ska jag fortsätta packa, kmr inte skriva nått mer inlägg innan jag åker, imorn på morgonen.
Såå ni får ha det så bra här hemma i äckletuna medans jag ligger och steker och har det bra på Öland! ;)

hihi



PUSS


Magsjuk?

halloj .
Idag är jag inte glad! Börja må illa redan igår kväll och somna inte förren 3-4 på  natten, vaknar klockan 5 av att magen krampar sönder och springer och spyr på toa.. äckligt, blää!
Mått jätteilla helaa dagen nu och spytt åtta gånger, det ger sig aldrig! har haft lust och skjuta mig tre gånger för det är så grymt obehagligt.. :S
Hoppas jag inte är magsjuk bara, ska ju hem till Eskilstuna idag och kan ju inte åka tåg när jag spyyr, och på lördag ska jag till Öland! får ju inte vaar sjuk tills dess och magsjuka brukar hålla i typ 1 vecka och det är 3 dagar tills vi ska till Öland :O
ne fyfan.. nu får det ta och gå över innan jag gör något dumt!
SUUUUUG!

ingen puss idag!! vill ju inte smitta er mina söta bloggläsare


Kaknästornet

Vi besökte kaknöstornet idag, har aldrig varit där förut
150 meter högt! :O
30 våningar











Sen åkte vi hem och käka och åkte till flatenbaden och stekte !




Äta Grillat nu!

PUSS


Kophanang

Det mesta av dagen spenderades på flatenbaden
Sola och bada! niiiice :)
sen hämtade vi Jennifer och Jimmy vid tågstationoch åkte hem
Vi duscha och fixa oss lite inför kvällen

Idag fyller nämligen dadyoo 41 år! Grattis till bästa han!

Vi tog färgan över till södermalm där vi gick och åt på kophanang, en restaurang som var awesome! :O
 nu kommer lite bilder som alltid!
Inge kul utan bilder, deet är ju de som är grejjen, vissa orkar ju inte läsa haha















Här bor vi hos pappa :)

nu har vi precis kollat Alice i underlandet och nu kollar vi på the fourht kind

PUSS


I love Stockholm!

var mulet ute när jag vakna :O
usch, illa!

såå vi slängde på en film, clash of the titans, den var vell bra men lite förutsägbar
Efter den tog jag en lång dusch, älskar när man känner sig frääsch!
blev varmare ute så vi tog en promix runt i sjöstaden, jättefint här , kmr lite bilder oxå :)

nu har vi precis ätit korv med bröd och tror vi ska ut igen elr sätta på en till film! mysigt att strosa omkring och sitta på den stora bryggan här utanför :)













PUSS


lovleey weather!

Vi åt lunch på Max sen åkte till en strand här i stockholm som heter flatenbaden haha :)
 vi har vart där förut. fint och skönt!
Vädret är helt underbart, gryymt varmt idag med, gilla gilla (#)

Kollat massa tough love idag med, bra pogram!

Nu är det fotbolls VM!
kul att kolla på men ingen gör ju måål och nu är dom inne på andra halvlek!
 och massa gula kort har delats ut, fult spel.
Spanien har många bra spelare men skulle vara roligt om holland vann tkr jag!

HEJAHEJA!

Efter VM blir det chips,dipp och cola!
mums!
 vi ska kolla på cabel guy som Jim Carrey är med i, älskar han, han är en grym skådis :)



PUSS


Hejdå E-tuna!

Nördat Tough Love och steeekt ute i solen!
Kvavt och jättevarmt ute, utomlands känsla , älskart!

nu packar jag, pappa kommer snart och hämtar mig och Jesper, vi ska till hem till honom i Stockholm!
 Han bor i hammarby sjöstad, jättefint där! ska bli gryymt skönt att komma bort från Eskilstuna ett tag :O
puss på deet



Fortsätt ha det aweesome så ska jag det med!

PUSS


jag chillar och det är något jag gillar

Idaag har det inte hänt så mkt.
 Ebba kom en snabbis! vi badade,åt lite och kolla på svampbob och fairly odd parents haha funnyyy!
Älskar Dig Ebbi

 Tro det eller ej men jag älskar barnprogram haha! känner mig liten igen, då man inte hade några problem,
ens största problem var att man inte kunde hitta sin leksak. Man blir aldrig för stor för barnprogram,
inte jag iaf, love it!

Jag minns när jag var liten, jag minns det som igår.
Man brydde sig varken om kläder eller hår.
Man klaga på maten, man klaga på allt.
Man gjorde bara saker man tyckte var ballt.
Jag längtar tillbaka då allt var så bra,
när man var liten så lekte man varje dag.
Mamma hon tjata om saker och ting,
men allt man gjorde var att springa omkring.

åt nyss god mat och tog en promix med hundarna och Jesper!
nu sitter jag här och äter jordgubbar med grädde, det skriiker sommar om dee :D
senare blir det chips och film!
movietime hihi
det stavas myyys!





Imorgon har vi haft Nero 1 vecka hemma hos oss, hihi

Puss på eeeer


städning på g

Har vart helt sluut hela dagen så har inte orkat nånting egentligen, låg och vila på studsmattan och gosade med hundarna sen bara slappat, tog ett dopp i poolen med :)
Idag var det värre än värst med pollen, helt sjuukt vaad jag har nyst :O inte skoj alls! men vafan det får man ta, det är ju sommar iaf ;)

Johan är bäst!:)<3

 Städdaags!
fick energi nu senare på kvällen så städa mitt rum, damsög, plocka undan och bytte sängkläder!
Duktigt tycker jag :)
men det lär ju bli stökigt om sisådär 2 timmar -.-
Sydde mina 2 shorts idag som hade spruckit lite här och var!


Före




Efter


Jag & Johan Lanar The sims 3!
 höhöhö vi är coola ;)


Mina voffsingar är bäst :)

Hej bloggen!
vakna vid 2 , sköönt :)
följde med mamma,
Jennifer och Jimmy till hundrastgården i viptorp med Cesar och Nero så dom fick springa av sig :)
Sen åkte vi och käka på statoil, french hot dog, mums!
När vi kom hem åt vi jordgubbar och grädde, hihi
Viktor och Benjamin kom till mig och vi bada i poolen och chilla lite
dom drog nyss hem :)



Nu blir det en chillig kväll med film och gottigott !

ha det gött, pussen


YESYESYES!

JAG KOM IN PÅ SAM PÅ REKARNE! YAAAAY! :D
hade 240 poäng

Du och jag Ebba (L)
vi kommer ha så j*vla kul, puss på det hihi!

Nero vår nya hund köpte vi från ett Dog Rescue Center, han hade vart hemlös i Irland och sedan förflyttats hit till Sverige så vi adopterade honom, känns bra att ha gett han ett hem! :)
Han är så söt! han behöver bara lägga på sig några kilon och få upp konditionen så blir allt bäst!
Han är jättesnäll och busig:)
hihi


Idag har jag klippt mig, jag har varit ute i mormors husvagnen i sundbyholm och sen har jag bara lekt med hundarna :)

Slängde in några bilder på Cesar och Nero


Cesar sötnos

Nero hihi




Mamma+Voffsingarna


Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha!

PUSS


jag är trötter

ligger nere i gille stugan med Ebba fast hon sover ;o bara jag vaken. creepy..
men iaf så börjaade dagen med att jag och ebba vaknaade upp hos mig och tog ett dopp i poolen, vakna vid 7 för det var så gryyyymt varmt i rummet -.-

senare cyklade vi till sommarhemmet och träffade massa sköna människor, skoj!
Vi hoppade från bron 3 gånger! :o den var typ 8 meter hög, jätteroligt! man fick värsta kicken :O :D
vi drog därifrån runt 18.00-19.00 nånting, hem till mig igen och kääka och bada :)

Sen kolla vi på Orphan här nere och Jesper,Robin och Skanke kom ner och skrämde skiten ur oss, inte kul!
sen tog vi allihoppa ett nattdopp och sedan kolla vi på roadtrip!

Jag & Ebba har varit i 5 dagar i sträck nnu :O Kuuligt!



En fin bild på Elin Pettersson (Y)


nu ska jag nog sätta på Ice Age  och somna till den, älskar sid, han är awesoome!(H)

Natti Natti!

 


Softish

Hallåå!
jag har vart dålig på att uppdatera de senaste dagarna men iaf jag och Ebba kom från sommarhemmet för några timmar sedan och när jag kom hem så väntade den nya hunden på oss, den heter Nero och är jättefin, kmr bilder sen!

De senaste dagarna har spenderats med Ebba,Elin och massa fler underbara människor, awesoome!
Vi har badat,grillat & chillat för det mesta, riiiktigt kul och trevligt :)
Har inte så mycket mer att säga, bilderna säger det mesta.













Ha det göött !
CIAO!


Fuunny

Dagen började med att jag fixa mig sedan hämtade pappa upp mig här hemma. Idag kom pappa till stan! för er som inte vet så bor han i stockholm.
 Jag hade tid hos käkläkarn vid två, fick massa övningar som jag ska göra ,det gick bra :)
 sen åkte jag,pappa,Jesper,Jennifer och Jimmy och körde bowling, vi körde nått som hette amerikansk bowling då man använder två banor, det var kul och högre tempo, kom tvåa efter Jimmy på 214 poäng haha, sista rutan blev dubbel strike, gillart! (Y)
Sen satte vi oss och fika på smak och sedan åkte vi hem till farmor där vi åt massa god mat och jordgubbar,glass och wienerbröd till efterrätt! Mums!
 Nu kom jag nyss hem och ska nog snart iväg till Ebbi! rooligt hihi :D




Vi Är BäsT


RSS 2.0