Musik Direkt ( I Söndags ) förseenat inlägg

hos gammelmormor
MUSIK DIREKT
↓↓↓↓↓
ljudeet är inte det bästa men det får man räkna med när man spelar in med en digitalkamera :)
Min brors band She's Wrinkly! jääävla kul var det att va där ! awesome
http://www.myspace.com/sheswrinkly



Yesterday heter bandet. Sjukt söt kille! jag och elin dog :o mmm

hahaha så jävla flummiga killar..

det är något med killar som spelar gitarr och sjunger..

PUSS


Lilla johanna är DUKTIG

Skit soft dag! inte gjort ett skit i skolan typ och sluta tidigt! elr drog tidigare för vi hade inget att göra på lektionerna haha, låter som om det vore veckorna innan sommarlovet ;o dom är ju bara såå nice , inget att göra oh bara invänta sommaren med vännerna! Städat hela huset nu! Städat, dammsugit, tvättat, hängt upp tvätt, sorterat tvätt, diskat, bytt sängkläder, dammat, klippt klorna på kaninen och umgåtts med han ( SIMBA ) ! vilket jag är ganska dålig på ;o brukar bli mer på sommaren när vi kan ha han ute! gjort detta medans jag har pumpat musik i mina underbara högtalare! basen är ba awesome :D love them. Mamma kmr bli jätteglad när hon kmr hem och ser att hennes bebis har vart så duktig, hihi ;)
Är helt hyper idag.. haha :D har precis dansat mina danser hihi as kul.. ska ut och  göra attityd- splitthopp och handvolter och volter och massa skit på studsmattan nu ! som sagt hyper. sen ska jag nog göra klart allt plugg vi har för stunden.. sen hjälpa till med maten och SEDAN krypa ner och kolla sex and the city elr film med något gott ;)
FAN VAD JAG ÄR BRA! helt sjukt.









PUSS



BÄSTA <3

♥VI INVIGER VÅREN SÅ DET STÅR HÄRLIGA TILL♥
PUSS

Ops dålig uppdatering!

imorgon kommer bilder och videos från MusikDirekt!!

PUSS

Snart bär det av...

...till Flen, haha! där min bror Jesper och hans band ska spela för dom vann någon tidigare tävling oh det här är typ delfinal elr nått haha vet inte riktigt :) KUL! för har inte hört dom live än! She's Wrinkly heter dom haha ;) blir att åka dit med mamma och Elin.
Inviga mina converse! yaaaay ;) har kommit på att jag är helt tokig i rosa.. mitt rum är rosa, har skor som är rosa, många av mina kläder är rosa, min mobil är rosa, min kamera är rosa, min dataväska är rosa and so on... och så fort jag ser något rosa så blir jag helt till mig. " åh en rosa vattenkanna, åh en rosa korg, åh en rosa musmatt " haha ;o
allt som är rosa är gulligt!
PUSS

inköpt mina första converse! rosa ofc ;)

vi åkte till tuna där jag köpte ett par rosa converse, ett par svarta DCM som vanligt ;) och ett par knäskydd till dansen! får ju alltid världens blåmärken efter varje träning, not fun. så nu hoppas jag att dom funkar :D
åkte sedan och köpte inflyttningspresent till Jennifer och Jimmy som har flyttat ihop och åkte dit och fika! sedan storhandla på coop och hem och göra världens godaste mat med bandspagettie och vitlökssås!!
nu är det eart hour ! och då ska vi tända ljus,äta chips och spela kort ;) mys på hög nivå!
PUSS

Jag ska göra en ny header! och kanske design med..

Matthias min lossas lillebror har tydligen photoshop som funkar på ett usb men han glömmer alltid ta med det så har inte kunnat installera det :o ska bli jättekul att leka i photoshop och lära sig hur man gör ! då ska jag göra en ny header oh så ! kmr bli awesome ;) ska färga håret nu sedan åka till min syster med mamma !

PUSS

Stockholm elr Stanna hemma?

Hmmmmmmm.... vad ska jag göra ?? beslutsångest gånger 3000!
PUSS

Sweet Sacrifice

mvg igen... SCORE! me like ♥
Farmor har lovat att ge mig 1000 kr för varje mvg på en avslutad kurs! en jättebra motivation för pengar behöver man alltid ;o
så idag har vi lärt oss att muta barnen så dom kämpar mer i skolan!
Har kommit fram till att jag älskar att rita.. ritar alltid på något vart jag än är och så ritar jag seriöst med såklart.
it's fuunny ! kan lägga upp lite bilder på vad jag ritat sen :)
Tänkte om det var fint väder imorgon så ska jag sätta mig ute på baksidan vid poolen och läsa engelska boken samtidigt som jag solar ansiktet litegranna, man får ju färg nu med vet ni ;o Hoppas på sol !! (#) idag blåste det ju som f*n :o inge skönt alls! känns genast mkt kallare då :( hejdå nu ska jag äta massa god mat!
hungrig som en varg.
PUSS


I know you want me

PUSS

VÅREN ÄR PÅ G!

PUSS

SJuuuKT PEPP!

denna träning var helt sjukt underbar!! kämpade tills sista svettdroppen på fysen och dansen satt som en smäck! KLOCKRENT rakt igenom♥ fyyyyyyfan vad jag vill dansa mera! GAAAAH.
Damp för hittar inte låten vi dansar till och man vill ju ha den för vissa melodier och grejs känner man igen och kopplar ihop med rörelser som kommer på just den takten.
♥ JAG ÄLSKAR ATT DANSA ♥
PUSS

förstår inte hur rummet alltid blir så stökigt..

skola idag då... blä säger jag bara.
fick iaf reda på att vi inte har franska på torsdag alltså får vi sovmorgon till 10.20 vilket är ett stort +!
matteprov imorgon vilket suger.. börja jobba med detta kapitel i förra veckan, helt stört :o hängt med hyffsat så kmr nog gå helt okej iaf! får vi hoppas på. NOG om skolan!
nyss städat rummet, det är ju så lätt att hålla efter rummet efter man städat det och ändå så låter man det gå tills det blir kaos.. aja nu har jag vart duktig iaf och mår toppen !
Nu ska jag göra toast och gotta mig till sex and the city :D plugga lite,träna disco i 2 timmar och sedan färga håret på mamma och mig ! utväxt är så himla fult, så nu försvinner den, yay! hihi
PUSS

Just look into my eyes and say you love me

PUSS

Underbart Väder!

vakna vid tio idag! tidigt för att vara jag :o drog upp rullgardinen och solen lyser in genom fönstret, underbart! blå himmel och man kan verkligen känna hur solens strålar värmer. mysigt! Hoppas det blir vår nu! menar den sista snön som kom nu till helgen var ju såå onödig :o asfalten hade kommit fram på gatorna och det kändes så bra! sen kmr det mer snö helt plötsligt och lägger sig på isen så man inte ser den och flaxar omkring haha ramlat ett antal gångerna bara på några dagar (Y) sommaren är saknad.. detta sommarlov kmr bli helt sjukt underbart
vid tre ska vi till min moster Marina och fira Erik oh träffa lilla Lipton, deras vovve !
det är en maelteser och en sån vill nog jag ha när jag flyttar hemifrån, skitsöt liten vit fluffig sak.
ikväll är det hiphop som gäller som varje söndag ;)
hihi kmr bli awesome
PUSS

Don't let go of me

PUSS

min kväll

PUSS

sURPRISEpARTY

igår var jag med mina vänner igen och vi kolla på dumma mej hemma hos my sedan rörde vi oss ner mot stan och åt subway och gick på bio! alla åkte hem efter det, åt tacos när jag kom hem sen tog jag lite chips och hallonsoda och la mig i sängen och kollade på Horton! den var bra :D kolla på den för att jag vänta på att sex and the city säsong 2 skulle ladda klart men den va fett seg.. ja jag kollar om ännu en gång^^ såå nu ska jag kolla på några sex and the city avsnitt sedan duscha och fixa mig till överraskningsfesten för Rolf som börjar klockan tre någonstans där jag inte vet.. haha får se vart den är :) hoppas det blir trevligt! brukar det bli när jag kmr ;) haha.
-aja mat lär det ju finnas iaf ;)
får se vart kvällen tar mig.. om jag ska träffa Elin elr om det blir en myskväll !
PUSS

asså så jäääävla söt !!!

DUMMA MEJ
PUSS

allt känns AWESOME!

Fick tillbaka en sak idag som jag fick mvg på! känns skitbra, börjat fått mvg i mkt nu helt sjukt kul! avklarade massa saker i skolaan idag som man kan släppa och har ingenting till imorgon, jätteskönt!
Blev en repris från igår, vi fika på First igen hihi. mysigt , älskar att fika! sen hämta mamma upp mig på stan och vi keeeka korv på statoil, vi fira att allt går så jeeevla bra nu för både henne och mig! wiiie vi är bra (Y)
NU ska jag bädda ner mig i sängen och mysa till sex and the city med både bulle och trocadero, haha asså hur mkt smockar jag på en dag egentligen? ni ska bara veta. Det störda är att jag inte går upp i vikt hur mkt jag än äter.. :o vill som sagt gå upp lite i vikt, tkr jag är lite för smal, vill ha tjockare ben till exempel, försöker att inte bry mig så mkt längre men liiite tjockare ska jag bli och det kmr jag bli så småningom hoppas jag! :)

PUSS

Skolan Kan Ta Sig Nånstans LÅÅNGT därbak!

mysig fika med trevligt folk efter skolan! Julia, Malin, Daniel, Fredrik och Kevin, blir samma på fredag med ännu mer trevligt folk haha och sen kmr vell något hittas på efteråt :)
vandrade sedan till mormor dit också mamma kom och vi fikade och pratade
fin bild på mormors hår och mig hö-hö
massa plugg till imorgon.. Svenska redovisnining, Engelska diskussion och Franska uppsats.
BLÄ
jag vill ba bädda ner mig i sängen med sex and the city!!
men det går ju tyvärr inte för skolan styr ens liv just nu
vilket suger..jäävligt hårt.
PUSS


HEJ HÄR HAR NI ETT HAPPYFACE FRÅN IDAG!

PUSS

varför går man runt och mår dåligt i onödan?

Jag har flerahundratusemiljonertriljjoner gånger gått runt och mått dåligt av så sjuukt onödiga saker som inte ens har hänt! bara tankar som snurrar runt i huvudet om hur det "kan vara" och sen inbillar man sig saker som inte ens är sant och mår sedan dåligt över dom, blir deprimerad elr till och med börja gråta! en liten kommentar kan blossa upp tusen tankar. uuuusch hatar detta för så känner jag titt som tätt. Tror det är många som känner såhär, speciellt när det gäller killen/killar.. och tjejerna som killen/killarna känner, om ni förstår, man blir osäker,orolig och svartsjuk.
Det beror också helt på vilket humör jag är på, ibland bryr jag mig inte om någonting alls och att allt är frid och fröjd oavsett men när man är smådepp och allt känns bajs då blir man lätt orolig.. men ibland även när man mår sådär bra och ser något man inte vill se så hugger det till i magen och humöret åker från toppen↑tillbotten↓
att man slösar energi på saker som inte är verkliga, bajs säger jag, så onödigt. Undra hur många som fatta ;)
yaay vilket positivt inlägg, sånt får ni stå ut med ibland ;o kmr snart ett positivt ! he-he-he
PUSS

älskar att känna mig fysiskt utmattad

älskar att känna smärtan efter man tränat, hur hela kroppen är utpumpad på energi och bara måste vila. Sen Äter man kebab som jag ska göra idag mihih, avis? ;) duschar så man blir fräsch och somnar sedan av utmattning oh sover som en liten gris hihi :) då mår man bra! men nästa dag kan man knappt röra sig för träningsvärken dödar en men den smärtan menas att man har gjort något bra och det gillas! Träna är så sjukt underbart och asroligt, disco är det bästa som finns, passar mig perfekt, love it! kmr också stå längst fram på Avslutningen! och vi kör ett ascoolt kano som inledning som vi börja på idag , längtar som sjutton till avslutningen, kmr bli super!! :D
PUSS

gör fittont att bränna sig på plattis!

brände sönder mitt finger på plattången imorse, blev en stor fet brännblåsa som har blivit vätskefylld under dagen, vet låter fett mysigt haha. ska fan spränga den och säga hejdå äckliga bajsblåsa! tänkte lägga upp en bild men kanske inte det trevligaste att se hahaha.
Har typ ingenting i skolan nu ! skönt som faaen att för en gång skull inte behöva plugga arslet av sig. Tre grejer har jag vell typ :) tror jag ska spela in när jag dansar disco och hiphop så man får danserna på video, as kul att kolla ! haha. ah det gör jag! men ska först göra massa mat och moffa till Glee ! Träning ikväll, disco. AWESOME♥
Vädret är underbart, känner att våren är på G!
PUSS

Söndagar är inte awesome

det är skönt att få sova ut och att träna men man går runt hela dagen med små ångest för att det snart är måndag, suger så jävla hårt.
Hade det myspysigt i stockholm, hann också med att träffa pappa en sväng, mkt treevligt!
Kollade på paranormal activity 1 & 2 .. hade redan sett ettan men inte tvåan, haha den var läskig! det som är läskigt med dom filmerna är ju att det känns realistiskt på nått sätt i skillnad från The ring och The grudge. Nog för att jag är asrädd för dom och är rädd varje gång jag ska sova haha.. men ah ni förstår vad jag menar, det är ju inte logiskt att det kommer ut en tjej ur min tv liksom ;) kolla också på trassel.. helt förälskad i den filmen puss säger jag bara♥
Tränat hiphop nu på kvällen och det var en helflumm träning för vi slogs ihop med en grupp som är snäppet sämre än oss för dom var för några och var tvungna att lära dom vår dans och sen hann vi bara göra typ 6 nya steg på koreografin. hoppas nästa träning blir bättre, vi kommer ju ingenvart för förra träningen var tränaren sjuk också och halva terminen har redan gått -.- kom iaf hem till potatisgratäng, asgott kött och bearne! mums :D annars är mitt humör inte på topp haha vet egentligen inte varför, är vell bara för att det är söndag och för att jag har 3 grejjer jag måste göra/kolla över till imorgon då cp skolan börjar igen som vanligt ;o känns lite småbajsigt måste jag säga.
PUSS

Åka till Jimmy idag !

fett snygg
PUSS

ät rent socker så får du en skön kick ! provade idag hö-hö

skolan går riktigt bra! fått VG och MVG på allt jag fått tbx! hatar när man får tbx ett prov med betygeet G -.-
hatar G! i franskan så ligger jag på G- haha men det är det enda ämnet jag skiter i ;)
annars är det högre betyg som gäller!
har typ haft sämst närvaro den senaste tiden!
vart jättemkt sjuk men nu ska jag hålla mig frisk och annars går jag ändå !
Allt känns jättebra nu förutom en sak.
men det är inte värt att tänka på, bara att hålla sig i nuet och inte tänka på så mkt annat, blir bara jobbigt då och får inte bli distraherad från skolan nu när det går så bra.
nu ska jag måla naglarna medans jag kollar på Boog and Elliot ! sedan sussa så det står härliga till :D
PUSS

vill ha dig

Anberlin – You Belong Here
PUSS

Redo & Klar!

sitter och väntar på sega mamma och ännu segare Jesper på att bli klara, sega människor är (N)
Blir NaturKunskap prov nu direkt på morgonen sen powerpointprov och utvecklingsamtal! blö
har så sjuukt ont i kroppen, haha kan knappt gå och gör ont bara jag ska öppna en dörr för då tar man ju i med arm och hand musklerna, haha så ont har jag :o träningsvärk är inte sådär jätteroligt!
och det här måste vara värsta sorten!
har fått i mig frukost! något positivt för jag äter nästan aldrig frukost, brukar må illa elr inte hinna, så det brukar inte stå på mitt schema om mina morgonsysslor, måste föra in det! skulle må mkt bättre hela förmiddagen i skolan då :)
jättesötlåt jag har fastnat för, blir glad när jag hör den!


PUSS

Face Down

Evanescence – Bring Me To Life
Evanescence – Sweet Sacrifice
Evanescence – My Immortal
PUSS

Take A Chance On Me

Joe Brooks – Superman
Owl City – The Bird and The Worm
PUSS

Från romme!

PUSS

Åka skidor är grymt!

Älskar att åka skidor! så sjukt jävla kul att svischa omkring i backarna :D gick jättebra idag i romme, haft askul!
åkte svarta backar med, hihi. Vill köpa ett helt rosa skidställ och glasögon och allt. Skulle vara skit ballt ;) ska satsa på det nån gång!  Skulle vara jättekul att åka till någon backe i utlandet i några veckor sådär med!
Det bästa med vintern är att åka skidor och såklart Julen annars kan den gå och ta sig i röven :) usch. kallt och halt!
Snart vänder det och detta ska bli den bästa sommarna ni någonsin skådat och jag ska bli brunare än någonsin! :D
KMR BILD SEN PÅ OSS SNYGGA BRUDAR I BACKEN!
PUSS

ROMME IMORGON

Taggad tjej !
ny datstol ! så jag slipper få ont i ryggen hela tiden :) asskön
PUSS

Treeeeeeening ! HIPHOP

'

PUSS

I'm Afraid To Ask Because I Don't Want The Wrong Answer

Har kommit på en sak.
När man drömmer om någon man saknar så känns det som att man har träffats vilket gör att saknaden inte blir lika olidlig. Men å andra sidan så kan det väcka goda minnen och man saknar personen ännu mer..
ah vad säger man? TREVLIGT är det iaf att drömma, i de flesta fallen! Mardrömmar suger, såå onödiga!
det värsta är ju om man vaknar upp mitt i natten och det är mörkt och ingen där.. då ligger man där kallsvettig och orörlig tills solen går upp..
men om man drömmer om någon man tycker om som man får krama och umgås med i drömmen är det underbart.
det jobbiga är att det man drömmer inte hänt på riktigt sen när man vaknar, bara i ditt huvud.

Lyssna på den här jättefina låten! tror det var Elin som tipsa mig.
Asher Book – Try ( länk till spotify )
PUSS


Enrique Iglesias




PUSS

ISBANA

tog en promenix med vovvarna och mamma oh lasse till affärn där vi handla fikabröd och gottigott till ikväll!
haha påvägen dit så tappa Lasse kopplet till Cesar och precis då så kom en annan hund så jag slängde mig på kopplet och hamna på mage oh då springer Cesar mot den andra hunden med mig släpandes efter, ashalt idag!
Isbana överallt :o
jag har spelat heeeela dagen och jag tänker inte sluta! jag älskar spel :D
iih
PUSS

Skönt! haha

PUSS

SKITSO

MONGO
COOLING


GLADER


MYSIS



STAMPE

PUSS


hur svårt kan det vara?

Det är det enda jag tänker på, det enda jag bryr mig om, det enda jag vill.


And i need you now tonight
And i need you more then ever
And if you'll only hold me tight
We'll be holding on forever


PUSS

I want more

haha asså jag tror det är p-pillrena som gör mig överkänslig, börjar gråta för vad som helst !
Jesper sa något och jag börja störtböla på 2 sekunder.. haha tur att det inte hänt i skolan  iaf :)
och jag är ju inte ledsen alls, bara massa glad ! yee :)
miss you
PUSS

älskar gulliga människor!

Sjukhuset hela morgonen så missa NK provet och matten.
så himla gulliga läkare! jättesöta mot mig :)
var en grundlig allergikoll som jag gör en gång om året för att kolla hur jag mår och om jag tar rätt doser av mina mediciner o.s.v :)
163.5 cm var jag! haha. Jag gillar att vara liten, tkr det är gulligt ^_^
åkte iaf tillbaka till skolan och hade FE(företagsekonomi) sedan hem !
haha fett läskigt jag skulle ta av mig de svarta byxorna på bilden nedan och dragkedjan sitter på sidan istället för fram och har låga trosor så fastna med dragkedjan i huden! AJ :o
tur så blev det bara ett litet sår, höll på att få panik haha hemskt!
kläder jag köpte igår !
jag tkr iaf det är roligare att se hur kläderna ser ut på och inte bara själva plagget :)
↓↓↓

Sammanlagt : 1 gul tunika, 1 vit kofta, 1 par svarta byxor, 1 grå kofta, 1 aprikos tunika/tröjja.
inge bra att köpa kläder! pengarna tar ju slut :(
PUSS

RSS 2.0