Härlig dag/kväll/natt med er!

Hej på er nattugglor!
Dagen började med att jag låg ute och sola vid poolen, efter ett tag kom Elin! Vi bada,sola och skrattade :D Vi får ALDRIG tappa kontakten Elin! Bästavänner ända sen ettan! Ja Älskar Dig Min Vän, du betyder grymt mkt!
Vi tog en lång varm dusch sen tog vi en promenix hem till Elins mamma, påvägen träffa vi Victor från klassen och vi snacka ett tag sen tog vi en glass hemma hos Elin. Sen åkte vi till Elins pappa för vi skulle hämta gymnasieval papper. Hon kom in på entrepenör ,CONGRATULATIONS! Och en sväng in på tuna sen hem till Elins mamma igen där vi åt god mat, grillat! Vi mötte upp Ebba när vi var påväg hem till mig igen!
Vi gick till konsum där Benjyy och Anton satt, vi snacka massor och alla börja blöda.. haha. Sen gick jag,Elin,Ebba och Benjy hem till mig där vi bytte om till badkläder. Vi cykla till Pilvi så han haka på till sommarhemmet och där mötte vi upp Gurra,Victor och Adrian.
 Alla bada förutom Gurra och Adde, torrbollar.. ;O Haha påvägen till sommarhemmet körde jag ner i ett dike och flög över styret, skillat till max elr vad säger ni? (Y) 
 Sen åkte alla hem och bytte om till mjukisar, sedan samlades vi hos Ebba där vi spelade kubb haha. Jag,Elin,Pilvi VS Ebba,Benjy,Victor&Gurra. Vilka vann? Vi såkklart, gryyma helt enkelt ;) Victor drog. 
Vi gjorde upp en eld och la massa dynor runt som vi låg på, vi grillade korv, mums! Jag och Elin tog Benjys Moppe hem till Elins mamma där vi hämta bullar,festisar och MER korv! Haha vi grillade bullarna , gott det med, man kan ju grilla vad fan som helst. Jättemys med brasa! Pilvi drog. Vid 01.00 typ så tog jag,Elin och Benjy moppen ut i skogstorp där vi åkte omkring. Vi träffa Danne,P,engström,jojje och några fler. Elin körde, jag satt typ i benjys knä på moppen haha grymt skönt var dte iaf. Vi drog ut i hållsta med haha och tog en kisspaus, det behövdes kan jag säga (Y)
Vi kom tillbaka till Ebba vid 02.05 och låg lite till vid brasan och grilla mer korv. Drog hem efter det och nu sitter jag i min säng med musik och chillidillar! ska nog inte sova nått. haha blev vääldigt mkt text nu så här kommer många bilder också höhö.



Snyggaste Muslimen ever

Lill Ebba och Moi

Elin Jag & Ebba


Elin & Ebba

Frysande jag

Korvgrillning

Jag & Gurra

Ebba & Elin

Gänget

Jag & Elin

Benjy gör som han brukar.. haha

Elin & Jag

Grymt sköön dag med er alla, tack så mkt! många fler sånna!

 


jobbigt -.-

Är jättemkt pollen ute nu och jag som är allergisk! näsan rinner, är jättetäppt och nyser. kan knappt andas när man ska sova, SUG! :(
Tar massa mediciner men dom hjälper knappt, om man missar en dag, EN simpel dag så blir man såhär -.-

Man har fan ingen koll på dagarna på sommarlovet :o ledig all the time och dagarna bara går, orka bry sig om vilken dag det är, det är som att det är lördag varje dag, så vi säger att det är lördag idag! fast ne.. elr?

Idah blev det massa bada och massa sola, följandes av en låång varm dusch !

Mums det luktar grillat, undrar när maten är klar?
Ooops det var visst jag som legat ute i solen liite för länge







Shopping!

helluu!

Vädret är helt underbart! kommer vara det hela nästa vecka också, yaaay :D



Var en sväng på tuuna med mammy idag, myyys!
 Jag har världens bästa mamma






Köpte två färgglada t-shirts, ett linne, en jättesöt topp och armband :)

Nu är mormor, Rolf & Arne här för att gratta Elin som fyllt år :)

Senare ska vi badaa!

CYA


såå trög -.-

Somna sex på morgonen igår så sov till halv två, prövat många av de nya spelen på ps2! grymt kul, Matrix Ägde!

Var på hundklubben med Mamma & Cesar och träna Agility och gick 5 km :) kul!

Trög som jag är så kollar jag på The Ring och The Ring 2 på tv.. Är skiträdd! tvingar mig själv att titta sen efter ångrar jag det som faan. Vågar inte gå på toa, vågar inte gå ut, vågar inte sova.. mörkrädd är man också, det gör ju allt mkt bättre (Y)

She never sleeps


Midsommar!

Önskar alla en Glad Midsommar! Nu vänder det, blir mörkare igen.. inte bra :o 
Var hemma med familjen, vi åt jordgubar och vispgrädde, Muums!
 
Sedan cykla vi ner till Rosenforsparken här i skogstorp, bara för att kolla läget. Vi var bara där en snabbis, träffa lite folk och vann på chokladhjulet (Y)
 Vi cykla hem och hade ått-camp, bada i poolen och åt jättegod mat! på kvällen spela vi plump, mkt skratt!
Jag och Jesper nöta Crash Bash på ps2, askul spel! ^^
 Tagit det chill helt enkelt, skönt :)




Johanna Bomb! ta skydd ;o




Bror & Jag



Jordgubbar. Mums!



Jennifer,Jimmy,Jesper,Jag och Lasse



Potatisgratäng,grillat kött,sallad,bearneisås och barbecue sås, gryyymt gott!!

Nu ska jag sussa! Natti

PUSS


VÄDRET (#)

Sov inget på hela natten, gick aldrig och la mig. Kolla på changeling och ladda hem massa musik och filmer :) Klockan 05.00 gick jag ut på baksidan och la mig på studsmattan och somna en timma, sen satt jag bara vid poolen och njöt av den tidiga morgonen med en glass i handen, var varmt redan då :o :)

Sola och Bada hela dagen, som vaanligt riktigt nice! hög musik på med (Y) har solat framsidan mer, ligger efter med baksidan, huh -.- så sola mest baksidan idag på madrass i poolen!

Vårt andra playstation två pajja så vi köpte ett nytt och 9 nya spel också, roligt ! bland annat Crash Nitro Kart, det är en nyare version av Crash Team Raceing med nya banor, YAY älskar det spelet så hårt! :D




Puss


Time to sleep?

Det var jätteskönt att bada, garvanfall gillar vi (Y) Jag och Jesper spela Crash Basch på ps2! jättekul spel haha :D nu ligger jag här i sängen och lyssnar på lite musik och prata nyss med ***** i tele, wiierd haha :o 

Klockan är 06.00,Dags att sova? nee skulle inte tro det, ska stanna uppe resten av natten för annars kommer det bli cp med sömnrutinen, kommer somna som en stock imorn kväll istället, kommer bli skönt, tummen upp för det :)(Y) nu blir det chips och film!

Godnatt på er som sover!


Sommar & Sol !

Sov till tolv, slängde på mig bikinin och sprang ut och la mig i solen! och jag sprang faktiskt, ljuger inte ;o såg solen lysa in genom fönstret och då fick jag fnatt ^^ badade massor, kallt men sköönt! Mamma har köpt solskydd nu, fett bra (Y) Niclas kom till mig och vi badade och hade det mys, inte träffats på en vecka, sjuukt.. och nu ska han bort till Danmark ,sug! (N) 

Grattis Till Elin Pettersson Som Fyller 13 Idag! <3 elr igår, lite sent inlägg^^



Cesar är såå söt i sin flytväst!



It's getting hot in heere, so take off all your clothes!

Nu är det mitt i natten och jag ska ut med min bror Jesper och Jacob och bada i poolen!

Tjaaarå!
 


Tältning med ebz!

Halloj! hann inte uppdatera igår för var inte hemma.

Igår så kom Ebba till mig efter lunch, vi bada i min pool och stekte i solen! yeeah ;D (#)




 Ebba & Jag! Snygga elr vad!? :o mitt ansiktsuttryck är ju bäst (Y)


 sen åkte vi till en camping i malmköping haha, låter lite B men campingen var grymt fin, fräsch och stor ! :o :D




Jag och Ebba på en jätterolig sak dom hade i lekparken som snurra!



Jag hahaha x) osminkad och självtorkat krulligt hår, sköönt (Y)









Lite fina bilder på solnedgånger och omgivningen.



Vi skypea med Ebbas kompis Mark som kommer från USA! awesome haha :o

Somna vid ca 04.00 och vakna 2 timmar senare av att det var så j*vla varmt, kunde inte somna om så strosa själv omkring på stranden och hade det skönt i ca 2-3 timmar, underbart ! en riktigt härlig morgon :) sen har jag,Ebba och Maja stekt hela dagen och badat :) Hoppa från femman, kul!
 





När jag kom hem badade jag i poolen sedan somna jag på studsmattan (Y)


Paparazzi? oh ja!

Helluuuu. Idag har det inte heller hänt något speciellt, bara slapp, sköönt :) tror jag håller på att bli sjuk elr nått för är helt varmt och har ont överallt, ingen lust med nånting :( men skulle vara roligare om det var varmt och om solen titta fram så man kunde vara ute, vädret är ju pissdåligt :( nu när det är sommarlov och allt så ska det vara strålande sol och 30 grader ute! Har laddat hem massa Disney Filmer som jag sitter och kollar på, älskar dom, jättekul! :D Mulan,Tarzan,Lejonkungen,Askungen,Snövit,Törnrosa,Skönheten och Odjuret o.s.v. !
 



Såg ett rådjur när jag kolla ut genom fönstret ;O söt! and yes I'm a paparazzi ;)





Haha jag som gör splitthopp/famehopp


Soft

Tjeena! Somna inte förren fyra igår för kolla på massa filmer. Dear John var jättebra, fin film! jag släppte faktiskt en tår hehe ;O Gick upp runt tolv, då jag åt frukost och läste tidningen. Har inte hänt nått speciellt alls idag, bara slappat :) Mamma och Lasse skulle på bröllop så jag och Jennifer fixa mamma, hon blev jättefin! :) Dom ska sova kvar där så jag måste ta hand om skitungarna, laga mat och kolla så ingen rymmer haha :( men ska iaf laga potatisgratäng, grillat kött, bearneisås och sallad! mumsigt värre! och sen ska jag sätta på nån film, man får försöka göra det bästa utav situationen :)

Tråkigt inlägg men vädret är också tråkigt så man pallar inte, man blir så depp när det är grått och molnigt ute :( Hoppas det är massa sol imorn så man kan sola och bada! :D(#)


 

Älskar min rosa kamera som jag fick när jag fyllde, 12 megapixel !


FINALLY

God kväll! nu har jag precis fått hem ett nytt sim-kort på posten :D pappa beställde ett nytt när förra mobilen drunkna. Så får ha mammas gamla nokia, har haft den förut och man kan inte ringa med den för ljudet är cp och man hör inget men man kan ju smsa och det är huvudsaken! :D den måste bara laddas i hundra år först  -.- 
Jag och mamma upptäckte att min försäkring på mobilen inte går ut förren 30 juni så vi ska ner dit imorn och kolla upp det så får jag kanske en ny mobil helt gratis ! vilket flyt det skulle vara, hoppas det går! 

Skulle vara hos ebba vid det här laget och träffa amerikanerna Easton och Anne men får inte gå nånstans för mamma haha :O hon vill ha en så kallad "familjekväll" då vi i familjen ska umgås och ha det kul haha. Det ska bli mysigt men så sugit att det skulle vara just den här dagen! :( vi ska äta tacos och kolla film och säkert spela nått spel.

Kolla Precis på mulan, fyfan vad bra den är haha garva sönder :D minnen!




Mobilen jag har nu



Ska kolla på Dear John! har velat se den jättelänge :O

PUSS


städa städa städa

Har städat hela dagen, det behövdes kan jag säga :O det såg ut som om en atombomb hade slagit ner i mitt rum, bokstavligt talat^^ kläder och grejer precis överallt ! om man gick in där fick man vada sig fram genom alla kläder haha :) och varje gång jag städar så gör jag det perfekt, man blir lite perfektionist när man väl gör det :O och sen lovar jag alltid mig själv att det aldrig ska bli så stökigt igen men sen 3 dagar senare, boooom så ser rummet likadant ut -.- tänkte passa på när vädret inte var så fint. nu är jag iallafall färdig! är grymt trött så låg och sov i en timma efter, decka på min säng haha, sköönt vare! :)

För 1 vecka och 3 dagar sen, alltså tisdagen i förra veckan så var alla nior på skogstorpskolan på Gröna Lund. När jag åkte insane så flög min mobil ner i vattnet och sjönk :(( hade den i bh:n och efter ungefär halva karusellen så kände jag att den studsa omkring i tröjjan, fick panik! sen i slutet så plumsa den.. Simkort och minneskort åkte ju med, alla bilder/kontakter/låtar borta, som bortblåsta :( Har iallafall varit utan den läänge nu och har kanske klagat 2 gånger, har inte ens nån dålig lånemobil av nått slag, ingen mobil överhuvudtaget ! :O Jobbigt att ingen kan få tag på mig men har vart lite skönt också, hoppas jag kan få en ny snaart!

Åkte även Fritt Fall för första gången :O :D




Insane, jätterolig !


It Buuuuuurns!

Hej! har legat ute och solat från 10.30-17.00, det är läänge! sex och en halv timma exakt :O jag har blivit brun och bränd! speciellt bränd i ansiktet, inte skönt alls det bränner som f*n, är helt röd :( hade inget solskydd heller, inte så smart kanske men vad ska man göra när vädret är fint och man inte orkar handla hehe. Badade också massor i poolen, svin kallt i början men när man väl domnat bort så är det skönt (Y) ;) haha ne skojja men nästan så farligt kallt är det, du förstår vi har inte satt på värmen i poolen så det är bara solen som värmer upp den och det går ju inte så snabbt men idag var det omkring 19 grader sådär, förra året nådde vi 27 grader :)

Men mitt i allt solande så kommer min bror Jesper hem med tre kill kompisar som skulle bada och sola dom med, haha det första robin gör är att hälla en hink med vatten över mig hahaha det var kallt men vi asgarva och hade kul så var värt det :) 

Kan inte fatta dom som har mage att sitta inne i mörkret en fin dag som denna, jag får typ skuldkänslor för att man inte tar vara på solen då haha stört men ah så känner jag, jag säger bara ut i solen alla! imorgon då ^^

nu har jag iaf vart ute på en långpromenad med cesar och elin sen kollat på the hangover med popcorn och isvatten, den filmen är såå rolig, älskar Alan han är så cool (H) :) ska spela monopol med min syster och Jimmy nu hahah dom tvingar mig, men jag ska vinna bara därför :D




Poolen, 4x8 meter




Poolen



Sötnosen Cesar, bästa hunden utan tvivel!


En blogg utan bilder är som ett hus utan dörr! haha :)


Godmorgon!

Godmorgon Alla Glada! har ni sett hur fint vädret är? hur underbart som helst! :D jag satte klockan på tio imorse för jag vill få skapliga rutiner under sommarlovet och så missar man inte solen som man gör när man går upp runt 1 :O drog upp rullgardinen och baam så sken solen in och leéndet flög på! Nu ska jag ut i solen med mammy och bada i poolen och steeeka så man blir brun och fin, så grymt snyggt när man är brun! :D (#)


Mitt mål under sommarn: pepparkaka! haha ;)







Tjaaao !


Nybörjare!

Halloj! alla skaffar ju blogg nuförtiden så tänkte prova själv med :) tycker det är väldigt roligt och intressant att läsa andras bloggar, hoppas bara min blir lika bra hahah lär ju inte bli så men kul när man är rastlös :) hade ingen aning om att det var såå invecklat med en blogg, svårt :O jag antar att man vänjer sig, blir lättare med tiden, I hope! Träffade Elin idag, vi solade,badade och åt glass, myys var det! :D vi måste träffas oftare Elin! Hon lärde mig hur man gjorde på bloggen, tack till henne! :) Har legat i sängen och gjort massa olika headers med Scrapblog Builder, roligt! Som sagt är nyörjare men jag försöker så gott jag kan ! blev ändå rätt nöjd med den jag har nu(Y) Ligger och lyssnar på min sov lista på spotify, lugna och sköna låtar, riktigt nice men håller på att somna ;P

Godnatt på er! haha inte för att jag har några läsare än för har inte sagt till nån att jag har blogg än men endå^^


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0