GOTT NYTT ÅR!

Ha en sup:er nyår!! ta vara på sista dagen och njut för år 2012 går vi ju under ;) tjoho!
själv ska jag vara hos älskling och ha 18 års fest för Daniel. Blir nog asbraa !



Lite nyårslöften som jag kom på nu
  1. Använda mina rengöringsprodukter till ansiktet mer
  2. Va positivare till skolan och börja med saker i tid
  3. Ha mer närvaro i skolan
  4. Dammsuga oftare!
  5. Börja dansa igen
  6. Ta fler hål i öronen
  7. Försöka att inte tappa bort mitt lypsyl så ofta iaf. Do it all the time!
'
PUSS

Du får det att pirra i hela kroppen <3

haha hans tröjja blev helt cp där nere :(( annars är bilden prefekt!
PUSS

JUL

PUSS

TJOLLAHOPPTJOLLAHEJSANSA

PUSS

Julkänslan är grym!

Hade julavslutning i skolan igår! blev fika sen julkonsert i aulan :) slutade sen åkte Jag, Anna, Emelie, Nadia, Malin & Isabelle ner på stan och gick runt lite och åt på pepperoni! namnam :D sen hem till Älskling och myste! kom hem för 1-2 timmar sen, har hunnit slagit in alla julklappar :D känns suuper! nu måste jag bara veta vad jag ska ha på mig ... lär ju bli tricky! hitta ingen klänning i xs nånstans, slut överallt så kunde inte köpa en ny ;( hitta inte nån jag gilla så mkt heller så får bli nått ur garderoben, där finns massa överrasskningar haha ;) måste rensa! hittar ingenting för det är så mkt kläder haha :(
Mår så sjukt bra!! älskar Julen, det är den mysigaste dagen på hela året! :)) sitter oh lyssnar på julmusik :D hihi
När vi var på Guldfynd och Jesper köpte en julklapp så fick man en sånhär söt ren om man handla över 80 kr. När jag såg renen så dog jag haha börja gulla med den o.s.v. sen innan vi går så kmr hon med en påse och säger " det här är till dig". DÅ fick jag en ren gratis för hon såg att jag tyckte om den så mkt :D fett söt!
PUSS

NEW SHOES

PUSS

Lite random pics från mobilen från då jag inte bloggade!

Perfect fit med Ceasar på den rosa mattan!
Älskling sover hihi ♥
Nytt nagellack! LILA :D
Hahahaha Jespers STOR potatis sa " hääj"
PUSS

TJA BLOGGEN!

Heej mina söta! var lääängesen jag blogga nu..... inte haft tid! och inte känt mig motiverad :( får se om jag får nått bloggryck sen som gör att jag börjar blogga igen!! lär ju bli så inom kort :)
Livet ÄR underbart! har världens finaste kille som får mig så lycklig ♥ att vara kär är lätt den bästa känslan! ingenting känns omöjligt och det ba skriker glädje om en! :D Fått bra resultat i skolan också!
PEPP på jullov! älskar julen och vill bara att den ska komma !! ingen snö nu :O hoppas den kmr innan julafton! vad är en jul utan snö? :( har nästan handlat klart alla julklappar, har bara vart ute och handlat vid ett tillfälle vilket var i onsdags med min käraste vän Elin! :)) då hittade jag massor! :D Vilket var en lättnad, känns så jobbigt när man inte hittar det man söker.

fast man saknar ju sommaren...


IDAG var jag på min brors första spelning med nya bandet All-Seeing Eyes!!!!! så jävla grymma :D :D min bror är Gitarrist i bandet! ;)
Lyssna här : All-Seeing Eyes
MY BROTHER IS FUCKING AWESOME!!






PUSS


RSS 2.0