Nya saker gör så man känner sig som en Ny människa!

BIP idag... usch ! haha gick inte så bra. Fick 8.9 haha! nästa gång ska jag fan ha 10! 6 g. 8 vg. 10 mvg.
sov knappt något och är täppt och nyser för allt pollen, nästa gång hoppas jag att jag presterar bättre!
Efter skolan hämta mamma mig och vi åkte ner på stan och träffa Jennifer som nyligen kommit med tåget från stockholm. Vi åt på waynes och hade det mysigt! gick in på H&M och handla in ett sett underkläder och en jättegullig Hello Kitty Pyjamas!!↓
ska iväg senare ! kommer bli awesome ♥
PUSS

Let's Mooove!

Friluftsdag ( elr eftermiddag ) för den börja klockan 13.00! Jag hade såklart valt dans på Let's move! vi körde streetjazz, jättekul! tjejig dans :) har gått en termin i det förut så. Såå tråkigt att det bara är 2 träningar kvar nu innan föreställningen !!:( hiphop på söndag oh Disco på måndag.. ska kanske gå sommarkurser som finns på sommarn men vet inte, kostar ju moooney ! men älskar att dansa och det är sjukt tråkigt att inte få dansa på hela sommarn!! Efter dansen så gick jag, Frida och My till first! Coooola tjejer asså ! dit kom sedan Julia, Malin och Robin :)mysigt! sen hämta mamma mig och vi åkte hem! :) gjorde toast oh kolla sex and the city och nu sitter jag och försöker skriva en argumentation som ska vara inlämnad imorn -.- BLÖ!
PUSS

HEADING BACK HOME

Heading Back Home – The Other Way - Ep Version

PUSS

Var ligger landet där man böjjer bananerna?

KOMMER NI IHÅG? ;) hahaha
Sloooooow...
Faaaaaast...

Stop think so much and just live here and now

Vakna vid 09.10 imorse och jag började 09.05... haha ganska fail. Glömde bort att ställa in vanliga klockan på mobilen. Tappa den igår och då flög batteriet ut så mobilen nollställdes och jag palla inte hålla på och ställa inte skit då så imorse när jag kolla på klockan så stog den på 16.16 och jag trodde jag hade missat hela dagen i skolan, vi som hade prov oh allt. Men som tur så hade jag bara försovit mig lite som jag har blivit riktigt grym på den senaste tiden.. ingen bra egenskap -.- men som jag sääger:
bättre att gå till skolan försent än att inte komma alls!
Excel provet gick iaf braaaa bara en grej jag dampa på. En cp sak. Ville ba slänga iväg datorn! den gjorde inte som jag ville :o och nu har jag ett häfte i franskan som jag måste göra till imorn..
Seriöst jag kmr på IG i franska. Not good.
NOG OM SKOLAN!
När jag kom hem tog jag en promenad med hundarna i bara linne! jätteskönt ute :D kom hem och gjorde toast! fyfan vad gott! sen släpa mamma med mig till kuriren där jag fick göra inbrott.... hahaha kuuuuul. Jag är fett bra som kriminell ;) auuuch bad girl. nä jag är mammas flicka !
Världens sötaste bubbe♥
♥!!44 dagar kvar till sommarlovet!!♥
PUSS


JOHANNABOMB

PUSS

hejhej jag är en.... ALIENFISK

PUSS

Welcome to heaven!

Första dagen i skolan... Happ. FE provet gick iaf bra fast jag knappt pluggat något! var duktig oh satt kvar till tjugo i fem i skolan och jobbade med Excel häftet. Hade inte ens börjat med det och vi har prov imorgon :o haha det var ett astjockt häfte som tog några timmar sådäär, men nu är det gjort! Mamma hämta mig på skolan och vi åkte och tjocka oss på Max med lyxshake,mozarella sticks och orginalmålet! var skithungrig och det var riktigt gott!
asså vad skulle man göra utan mat? jo man skulle såklart dö. Men asså det är det bästa som finns! om man är ledsen blir man glad och man är glad blir man ännu gladare! ba helt MMMMmmm.. låter som en tjockis men som alla vet så är inte fallet sååå.
Ikväll är det DHW!! Desperate Housewives hihi längtat som fan! Cougar town med :D




BESTÄLLDE EN ONEPIECE IGÅR!!!!!!!!!
IIIIIIH JAG VILL MYSA SÖNDER I MIN ROSA

PUSS


Solen gör mig glad!

Har legat ute hela dagen och schteeekt med musik oh vovvarna! jag är så bra på att bara sola framsidan vilket blir lite skelt för när man vänder sig om så är man inte lika brun på baksidan som på framsidan. Värsta skiftningarna! men idag solade jag faktiskt ryggen någon timma på studsmattan ! duktig jag känner mig haha.
Blir skönare sen när poolen är fylld då man kan glida runt på en madrass! :)
Ätit grillat nu på kvällen och färgat håret! haha mamma faila visst lite med mitt hår. fick en fläck i pannan -.- haha inte så snyggt! men det försvinner vell snart hoppas jag :o


känner mig taggad på att plugga men inte att gå till skolan.. så jeeeevla mkt i skolan just nu men knappt någon aning om vad :o får ta oh prata med alla i skolan så man får lite koll!!
Tjejen med NOLL koll

PUSS


Påskägg usch!

har fått 4 köpta påskägg, finns så mkt äckligt i dom oh nu har jag precis ätit så mkt mat och fika så jag mår illa! usch vill inte ha mina påskägg! Ger bort gratis, kom och ta!
Fick iaf pengar till en onepiece av pappa hihi!! oh lite mer grejjer! ;)
nu mår jag inge bra! känner mig seg och har ont överallt, tänker på allt skolarbete jag är efter med och vill gräva ner mig. Ska ta något gott att äta sedan burra ner mig i sängern oh kolla på Askungen 2 bland annat! haha älskar den filmen tönt som jag är (A)
PUSS

hoppas hoppas hoppas hoppas...

... på att jag får en onepiece av pappa !!!
haha annars beställer jag en själv! :)
Snart kmr pappa oh hämtar oss oh vi åker till farmor och äter och firar mig och farmor :) Farmor fyller 21 april och jag 22.
Hoppas man får något kul! är SKIT SUGEN på att shoppa sommarkläder :o
PUSS

Gult är inte Fult

PUSS

Steeeekt hela dagen!

Vakna upp i Elins säng vid 11.30 och gick ut och satte på radion oh la mig och stekte i solstolen!
Vi låg och stekte hela dagen! :D vi hade en vattenspruta som vi spruta på kroppen hela tiden, det gör en brunare, vatten reflekterar solljuset så det blir som dubbel steeekning! Har iaf fått massor med färg! rödbrun sådär, kmr bli brunt sen! fiiiint, älskar att vara brun !!
också läst jättemkt i Bilbo ! snart klar! spännande nu i draken Smaugs grotta :D
Lite farligt när det är såhär fint väder, jag blir lurad att det är sommarlov så man tappar ju lusten för skolan helt oh hållet! :o på tisdag kmr jag ba " ska jag verkligen gå till skolan?" haha känns helt fel..
MEN SÅ JÄVLA UNDERBART!! helt sjukt. tror jag aldrig legat ute och solat i underkläder/bikini på påsklovet? ever?
Jag tog bilden i Turkiet 2009
NU ska vi äta Grillat kött, friterade pommes, sallad och vitlök- och bearne sååås!
MMMmmmm det kmr kittla dödskönt i kistan!
PUSS

HALLIGALLI

PUSS

Vi firar att Jesus korsfärstes! muhaha

Blev bra sen oh vi moffa massa mat och fika! fått fina presenter och vädret har vart underbart
PUSS

IDAG ÄR DET MIN DAG!

Idag fyller jag 17 år ! börjar bli en stor flicka ;) känns fan gaanska mkt bättre att säga " jag är 17 " istället för 16.
Om 1 år då smäller det!
något som blev fail idag är att jag har spytt i fem omgångar sen sju imorse :S börjar kännas lite bättre nu.. vilket är i godan tid för gästerna kommer 14.00 och jag är värsta morgonluffet! usch det suger att må illa
Nyvakna familjen!



PUSS


Grillning med sköna människor!

nu drar jag och grillar med lite folk i rosenforsbadet hehehe :)
GOTT kmr det bli!
PUSS

BESLUTSÅNGEST!?!?!

GRILLA ELLER FILMKVÄLL?
kan inte bestämma mig! :o
suttit hela dagen och spelat Heroes of might and magic 3 och samtidigt funderat på vilket av allternativen jag ska välja men kommer inte fram till något!!
slutar vell med att jag stannar hemma istället! massor att förbereda tills imorgon då en viss person fyller år (A)
hihi
Heroes 3 är ett av dom grymmaste spelen som finns!
PUSS

Bullbak!

Jag älskar att laga mat! tkr det är jättekul och älskar mat oh då är det kul att göra god mat!
idag stekte jag först pyttepanna sen typ 1 timma senare så gjorde jag en egen liten korvgryta med spagetti oh grejs! jättegott! :D
längtar tills jag flyttar hemifrån.. då man får designa och inreda sin lägenhet själv och göra mat och ta hand om sig själv! tkr om det.
Blev lite bullbak sen med Elin också! hahaha vi faila lite på en saak men blev vell bra ändå ;)
fett happy tjej!
när vi var på coop så såg jag pucko 1 L och ba den vill jag ha ! sen kollar jag på priset och då kostar den bara 5 kr! värsta rean :o bara för att den snart går ut. och den vi köpte går ut den 27 april vilket är om typ en vecka haha och puckon är redan uppdrucken imorgon..
hihi bra om ni fatta.
är lite flumm nu efter allt bullbakande och flumfnittrande med Elin! Skadeglädje muhahaha ^^
dags att sova!
NATTI ERA SMÅ GULLEGRISAR..moossimossi!

PUSS

Vill döda någon...

...FÖR DET ÄR INGEN SOL!
jag som skulle sola idag men neheee skit på dig gud!
hoppas det klarnar upp lite till eftermiddagen, så man kan sola lite iaf :(
fick ett ryck att jag vill leta reda på alla Disney filmer och sitta oh glo nu! ska bara steka pyttepanna sen kör jag!
PUSS

Hästar är stora, starka & opålitliga

PUSS

I FEEEL GOOD nanananananana

ASSÅ VÄÄÄÄDRET!!
följer med mamma och syster ut till det nya stallet där som ska rida, dom ska ta en sväng runt på en grusväg vid åkrar och skog så jag tar med hundarna som jag kan gå med och ha det mys i värmen!
PUSS

Känner mig såhär på ett ungefär..

..
haha en gammal bild från förra sommarn då jag var sjuk
Igår kväll och inatt har jag haft ett helvete rent utsagt.. det störda är att jag gick på hiphopen och körde gärnet och kände mig hyffsat bra, men kände mig mkt tröttare än vanligt efteråt. Sen blev jag täpptare och täpptare och det börja rinna i ögonen och näsan. Halsen börja göra jätteont och jag måste ha snytit ut halva min hjärna :S 2 toarullar.
Sen börja jag må illa och sprang sammanlagt och spydde fyra gånger inatt.. ba sådär så fick jag allt på en gång :o
och imorse kände jag mig jättevarm. Gick och la mig vid 21.30 och somna inte förren 08.00 då jag sov till 09.00.. haha sov knappt något förra natten heller, FÖR lite sömn? och FÖR mkt pollen? don't know.
Kolla klart på Ella Enchanted( ella den förtrollade ) som jag börja kolla på imorse men somna mitt i filmen. tog nått att äta och gick ut och la mig i solen i soffan på altanen med Jesper Oh Kim med dunk i sterion, jätteskönt! hade en kall handduk för ansiktet för klara inte av värmen när jag mår såhär. skönt att somna ute tkr jag, man andas så friskt oh det blir på ett helt annat sätt än den kvava luften inomhus.
nu klarar jag inte av mer sol för dagen! jättejobbigt när man inte mår bra ;(
lantchips, isvatten och film snart då!!
PUSS

Freedom

min lilla tripp var jätterolig och superdupermysig! när jag kom till stan så fick jag ett ryck att jag skulle gå från stan till Skogstorp :o cp långt.. hahaha. Men det var helt underbart! bara mig själv, musiken i lurarna, glassen i handen och solen i ansiktet! när jag var vid medbacken så ringde MG ( som då hade åkt förbi och sett mig ) och fråga om jag ville ha skjuts! gullig pöjk det där! mina fötter värkte och pollenet tog kål på mig så var nog lika bra, hade redan gått långt ;) tog 1 timma och 15 minuter på ett ungeför haha :) skönt sätt att inviga lovet på!! fyfan vilka sommarkänslor man har nu! när jag kom hem så fanns min favoritmat kvar! YES så värmde det och gick ut och satte mig i solen oh åt med hundarna och BILBO! har fått lite färg :D älskar när man ser resultat! åååh vad jag mår bra hihi

Det här är lätt den bästa tiden på året förutom sommaren då.. för nu blir allt ljusare och bättre för varje dag och sommarlovet närmar sig mer och mer ! awesome
PUSS

20.07 DRAR JAG hihi

PUSS

FRIDA NÄSTA!

Nu bär det av till Frida med massa underbara människor!
vi Ska ÄTA massa mat, bada jacuzzi och kolla skräck! awesome♥
GRATTIS BÄSTA FROODILOODI!
PUSS

PÅSKLOV

HAHAHAHA jag är knas elr bara lite cp (A)
här är en mysis Johanna i Brors stora adidas tröjja (H)
Tkr mitt hår börjar bli ganska långt! älskar det :D
alltid velat ha låångt hår, vill ha längre men det är en bra början :)
PUSS

Don't be afraid of change. You may end up losing something good, but you will probably end up gaining something better

PUSS

OMG hahaha är nog det äckligaste jag sett !

någon som blir lite småkåt? ;)

DEN ÄR SÅ MIN! Johanna like Johanna want Johanna buy

önskar mig i födelsedagspresent! fyller år 22 april, nästa fredag, på lovet! hihi
annars får jag köpa den själv
FUCK vad mysigt att ha en onepiece! mmmm
PUSS

KÄR I LÅTEN! så jäävla fin när man vet vad han sjunger om <3

Här är hans egna låt som handlar om han och hans tjej ♥ underbart fin
Här är han från american Idol och man får veta vad som hänt hans tjej.. ;( så jävla hemskt
tänker på dig ♥♥ hihi
PUSS


A new day with new possibilitys

↓Min outfit idag↓





PUSS


Måndags :

Stanna hemma för lite olika anledningar, satt ute i solan i bara underkläder och läste Bilbo! i ca 4 timmar, asnice väder var det ! helt sjukt vad sommarkänslorna kom tbx då ! och så fick man kanske lite färg också! det hoppas jag hihi.
Hundarna var med mig och sprang omkring och lekte och låg och stekte sig i solen ! riktigt mysigt, dansa på kvällen! asnice, nu vet vi vad vi ska ha på oss på föreställningen med! Vi bestämmde tunna svarta strumpbyxor, svarta shorts, en rosa paljettklädd sportbehå och över det ett svart stor linne med djupa hål under armarna så man ser bh:n och lite av sidan på magen och så! kmr bli as najs :D nästa måndag blir det dansa i två hela timmar istället för att ha fys en halvtimma, dansa en timma och ha stretch i en halv timma så vi hinner klart till föreställningen som är 5-6 maj i parken zoo! awesome, längtar!!
PUSS

PALLAR EJ FY PÅ MEJ

Vart upptagen med A******* såå har inte lagt in nått nu... inte orkat, prata i tele hela natten så sov inte en blund.. skittröt nu, helt sjukt! ögonlocken vill inte hålla sig öppna, ska bli sååååå skönt att sova! GODNATT ♥
uppdaterar allt imorn! promise. ha det bra alla glada!!
PUSS

Wanna get down and dirty?

Idag sov jag till 14.00-15.00 haha.. så blev inte så mkt av den här dagen. Jesper ringde och väckte mig igår morse ohdå hade jag ba sovit ett par timmar och inatt gick jag oh la mig runt 02.00 så var tvungen att ta igen lite sömn nu innan skolan börjar igen, kände jag.
Syster kom hit och plocka/färga ögönbryn och gjorde en helkroppsmassage på mig! ingick rumpmassage, inte illa. Jätteskönt♥
så blev helt avslappnad i hela kroppen sen åkte vi två och dansa HipHop!
haha vår tränare:
- who wants to get down and dirty?
haha vi fem tjejer som står längst fram ska göra lite saker med killarna, fuuunny!
har precis moffat as god mat !
jag undrar om man kan få orgasm av mat? haha I think so :D
haha nu ska iaf hoppa,studsa elr vf inte dansa in i duschen !
HEJHOPPLINGONSNOPP
mmm
PUSS

9 veckor kvar till SOMMARLOVET!

PUSS

Cheescake, hallonsoda och sol <3


PUSS

Circle Of Life


PUSS

Jag är inte riktigt som alla andra

HAHAHA jag vet jag är cp. men vad ska man säga? jag bjuder på mig själv helt enkelt. när jag är störd så är jag inte bara lite störd, jag tar ut svängarna så att säga. finns värre än det här men det tror jag blir för mkt för er ;o
btw ni som inte skrattar har ingen humor!
ENJOY. få er ett skratt.

PUSS


FÖRSTA GUNGET

Elin ville inte vara med på bild men hon gungeligunga med mig !
VÅREN ÄR PÅ G
det känns!

PUSS

Don't take life too serious, you'll never escape it alive anyway, riiight?

Härligt väder större delen av dagen idag ! det gör en genast på bra humör! känner mig väldigt glad vilket är konstigt pågrund av omständigheterna men vad ska man göra? sitta och deppa? skulle inte tro det. Bara att vara glad och tänka på allt som är bra här i livet :)

HELG - 1 vecka i skolan - LOV! SKÖNT säger jag. wiiiie sen är det fan inte långt kvar till sommarlovet och då åker jag till Kreta, känns ju jääävligt bra så att säga ;) ska bli neger hihi :D älskar att vara brun, det är så fint!
Blir en mysfredag idag här hemma med familjen! chips, film, god mat, kort och så! lär ju bli ett och annat nördande också..
höhö kan inte rå för att jag älskar spel !^^
huvudlöse jag



hihi jag kolla på Trassel igår med Elin! älskar den! den är så mysig och glad ♥


PUSS

Alltid..

..när man är på g till bussen, när man precis gått utanför dörren kommer man på något viktigt man glömt sen missar man bussen. Nä jag ljög det händer inte alltid men det händer då och då och det suger! som nu sitter jag här och väntar på bussen som går när jag börjar, lyckat! lyckad tjej ohja :) nu har jag börjat komma försent hela tiden.. men kmr ju iaf och det är huvudsaken.
Mitt nya motto : Bättre att du kommer till skolan men försent än att stanna hemma hela dagen.


PUSS


Jahapp det sved ju..

PUSS

VAXNING PÅ G!

Jag och Elin ska ha en Spa kväll snart och då ska vi göra massa mys som ansiktsbehandling, bastu och smörja in oss! men också vaxa oss vilket inte är lika mys ;o har aldrig gjort det förut ba en remsa och test dragit när mamma vaxa förut.. hoppas det funkar! står ju att håret inte ska komma tbx på 3-4 veckor! skulle vara awesome! speciellt i sommar :o fast mer awesome skulle det ju vara om det inte kom tillbaka alls !

PUSS

This is the start of something big

PUSS

ny header! gjorde den dock på 2 minuter haha ;)

matte fixa aldrig photoshop och var så trött på den gamla headern så nu gjorde jag ba en simpel till! men blev ganska nöjd iaf !
PUSS

läppsyl är min drog.. utan det känner jag mig naken, exposed

hejhoppminasmåsnoppar! mår ni bra? för jag mår prima!
jag måste plugga men jag vill inte. PROTEST! ska äta istället ;o äta är min drog för annars.... DÖR JAG. mkt viktigare än skolan !

PUSS


SQUARES

ååååh vad jag blev glad när jag hitta Squares i affären! dom har funnits på kellogs lagret men typ inte ute i butiken. svårt att få tag på iaf! och jag hitta dom och fick ett halleluja moment! omg :D jättegoda! hihi.
haha asså vad fan är det för fel på mig :D och så att alla vet ni som inte känner mig så är jag inte seriös när jag lägger upp sånna här bilder ;o
PUSS

Shake it baby! Show me what you got!

haha kul att blåmärkena är ännu större idag (Y) skelt ben yee
Försov mig till tio sedan åkte jag ner till stan och hämta ut p-piller för ett år! och drog till skolan, hade tre lektioner men sket i sista, åkte till tuna och fika med mamma istället haha ;o
Hem och tog en promenix med doggisarna och mamma till konsum oh köpte glass ! Härligt väder! hela helgen var det cp väder sen när skolan börja ba BOOM bra väder igen, bra att det kom tbx iaf :) Tog twister, den jättegoda som har både isglass och vanlig vaniljglass i sig!! hem och dunka musik i stora stereon ute i vardagsrummet, testa mina nyutbrända skivor, awesooome! dansa som en galning och var helt slut när jag en halvtimma senare stog i danssalen och hade fys haha ;)
lika roligt som vanligt att dansa! just love it. säger det alltid men jag brinner för det♥
PUSS

Fina blåmärken man får när man glömmer knäskydden (Y)

ser ut som ett missbildat ben..
PUSS

åhh vad jag är trött!

somna vid fem inatt vilket inte var så smart för är cp trött nu. Kollade på skräck själv och var skiträdd ;( plus att det knacka på väggen ! mitt i natten utifrån trapphuset. wtf liksom :o dog.. men somna till slut av utmattning, jobbigt att vara rädd, man spänner hela kroppen oh blir skitvarm.
Åkte till Eskilstuna med fem tåget så var hemma sex :) Ska nu snart iväg och träna Hiphop! vilket jag egentligen inte orkar, såå trött och ont överallt, gör också as ont att ha en hård toffs! hela skallen värker :o Sen när jag kommer hem måste jag läsa 120 sidor i en bok och svara på frågor tills imorgon.. orkar verkligen inte, vill bara lägga mig och dö.
PUSS

Take, take, take it all. But you never give

är så trött på det här men kan inte sluta.
PUSS

FRONTLINES FUEL OF WAR

Nördat detta spel idag och igår.. haha har varit social med pappa och dom med såklart ;) har iaf klarat ut spelet nu haha.. jättekul! blivit rätt pro på att sikta med xbox kontroll nu :D svårt i början när man inte är van vid det, jag spelar cs på datorn men det är med en mus och det är heeeeelt annorlunda :) Hatar att vi inte har Xbox 360 hos mamma :( skulle vilja köpa COD och köra online oh sitta oh nörda på mitt rum! och köpa massa andra roliga spel :D hos pappa har vi liksom 2 xbox 360 och där är jag inte speciellt ofta -.- får vell nörda så fort jag kmr hit helt enkelt!

Pappa har fixat Nero burn till mig så jag kan bränna filmer så jag får dom på skivor istället för att dom ska ta upp så mkt minne på datorn, vilket är väldigt smart! ska också bränna ut massa musik, ska göra en soft-skiva, dunk-skiva, en med låtar jag tkr om och såå :D så i sommar kan vi dunka musik i stereon utomhus medans vi ligger oh steker vid poolen! käännns bra ;) och även i bilen när vi ska någonstans.
Nu ska jag ta mig ett varmt mysigt bad! och sedan äta jättegod mat och spela Taboo med Dadio och gänget! kuligt
PUSS

Jag ska flytta till Stockholm när jag blir Big Mama..

..nog för att jag aldrig kmr bli Big Mama ;o kmr alltid att vara rätt liten men till Stockholm ska jag flytta! hihi.
Är hos dadio nu! myys. får se vad vi hittar på imorgon men nu ska jag Spela Frontlines Fuel of war!

Big Blue Eyes Is Something You Don't Got

O M G
I think I love you!
mmmmmm fina bilder. Jag klappediklappar på den!
PUSS

RSS 2.0