tröttttter

Jag vakna upp imorse och mådde inte alls nå bra så bestämde mig för att stanna hemma :/ ont i hela kroppen och huvudet, känner mig bara helt slut, orkes lös. skönt att va hemma men missa ju saker i skolan, men andra veckan är ju inte heller jätteviktig så tur de. Går imorgon om jag känner mig bra :)
Bara myst med mamma här hemma i min OnePiece! och nu på kvällen spelat LoL med bror och Nisse :) Första disco träningen var ju idag men orka inte åka dit för skulle inte ha nån ork till att dansa :/

PUSS

you're my drug

Tröttare är någonsin imorse.. fick lust att sjukanmäla mig meeen det är ju bara andra veckan i skolan och idag hade vi 3 introduktioner i olika ämnen så var bra att jag gick. men vakna iaf upp med älskling! mysigt♥
Jättekallt ute imorse :O höstkyla på morgonen men sen när man slutar skolan slänger man av sig kläderna för att det är så varmt :S
satt typ och sov igenom dagen sen tog jag bussen hem och gjorde toast åt mig och bror, mums :D sen efter det har jag bara nördat LoL med bror och några random killar från min skola haha :) inte nördat på typ 5 dagar så det var nödvändigt!! ;o
Skulle gå på Ragga vid halv nio idag men insåg att jag inte har tid för 3 danser i veckan och den var så sen så blir bara Hiphop och Disco denna termin med :/ träning onsdag och torsdag! ser fram emot det :D skönt att koma igång igen!
nu är jag astrött oh ska sussa!
kudden väntar!

↓såhär såg jag ut idag! fast med en kofta när det var kyligt↓


Såhär blev naglarna förut


PUSS


Zombiiiies

wiiiiiie Jag, Frida, Louisa & Malin ska göra en Zombiefilm på bilden ! KMR BLI BÄST
bara det jag ville säga höhö

hahaha jävla fisk :D
PUSS

hann knappt blinka oh så var helgen över..

Vart skönt med helg! men drömt mardrömmar varje natt, vilket jag typ gjort flera veckor i sträck :S känner mig inte direkt orolig elr nått så förstår inte varför, hoppas det slutar snart, vaknar upp kallsvettig och helt vättskrämd.. inte så kul :/
Spelat LoL massor idag haha skön söndag med kebabpizza och annat soooft ♥
skola imorgon, yaaay *host* längtar *host* :( börjar med idrott, skönt de iaf!
HEJSVEJS

That's the way it is
PUSS

Du bara du

Myskväll hemma hos älskling igår! han skjutsa hem mig idag för mår inge bra ;/ trött, värsta huvudvärken och tror jag kanske har öroninflammation.. känner mig iaf helt slut och orkar inget. Han kanske kmr ikväll om jag mår bättre! HOPE SO
gulligaste pojken har jag ♥
Har precis duschat och nu ska jag lägga mig och koppla av i sängen med film elr serier :) paradise hotel kanske!! måste komma ifatt ;o glömt bort det .. ikväll blir det god mat & mys, mums!
miss glee ♥

PUSS

Redan skoltrött? - Ny Look!

Som rubriken lyder så känner jag mig redan skoltrött.. haha måste sova mera på nätterna! menar har haft lov i 10 veckor och blir skoltrött efter 4 dagar haha inte okej. Man blir förslöad på lovet sen tar det ett tag tills man är igång igen, ba att vänta på att energin kommer tillbaka! om den nu gör det.. höll på att spy på bussen imorse :S åt ingen frukost och hade värsta magsmärtorna, inte kul! sitta instängd på en buss med massa folk och det blir varmt oh kvavt, jättejobbigt! sen har jag vart sjukt trött och haft jätteont i huvudet hela dagen ;/ hoppas på en bättre dag imorgon!
Efter skolan hämta mamma mig och vi gick och åt med Jesper, träffa Kristoffer en snabbis och så åkte vi till mormor och klippte mig.. skulle bara tunna ur först för mitt hår är så himla tjockt men sen tog hon lite på topparna och lite lite uppklippning och sedan klippte hon en liten lugg! blev faktiskt jättenöjd, kul att ha lite mer av en frisyr och inte ba ha håret hängandes :D speciellt när jag har toffs! blir så gulligt när man har lite lugg då! min lugg gick 7 cm under hakan typ. för lång ;P men hade den alltid bakom örat så syndes inte :)
TAGGA FREDAG IMORGON! YES!  redan skoltrött ^_^ haha lyckat




avslutar med dessa finingar!



PUSS



BACK TO SCHOOL

nu har skolan kommit igång igen! känns sådär va.. rutiner och sånt kmr tbx vilket är skönt men att gå upp på morgonen ofrivilligt och plugga efter skolan, inte kul :( hatar att man inte får göra som man vill här i livet, utan måste göra som poliser, politiker, chefer och regeringen bestämmer. Att man MÅSTE gå i skolan, att man MÅSTE jobba för annars går ens liv åt helvete. Det är ens eget liv men inte så mycket man får bestämma själv ändå, alla lagar och regler som man måste följa och man jobbar nästan hela livet. Så vad är meningen med livet? Jo man får bara leva i nuet och ta vara på de stunderna man får tsm med dom man älskar ! inte tänka så mycket på allt runtomkring, man blir bara tokig på:t. Jag kan ibland börja tänka på rymden och skit, asså man blir ju helt knäckt till slut för man förstår inte hur allt fungerar som det gör. T.ex att rymden är oändlig och att man inte vet om allt som finns där... när tar den slut liksom? HETS!
Har ju en ny klass det här året igen, för på samprogramet väljer man inriktning i tvåan och då blir man indelad i nya klasser. Men det känns bra och jag har lite människor från gamla klassen så det funkar! blir bara bättre var dag :) idag hade vi lära känna klassen dag så efter idag känns det mkt bättre och man har börjar prata med folk! :) Bästa Elin prata om att hon kanske ville byta till vår! får se hur det blir med det men det skulle vara så sjukt kul!
känns bra att ha börjat 2:a ring !! ett år närmare att ta studenten ! inte långt kvar nu, åååh längtar!
Hade skolfoto igår :O andra dagen i skolan! aldrig vart med om att skolfotot har tagits så tidigt.. är för tidigt tkr jag. Kan vell iaf vänta 1 vecka så man blivit varm i kläderna. tror inte egenfotot blev nå bra ändå -.- usch, det gillas ej!
Var med älskling idag ! lika mysigt som vanligt :D you're the best ♥



har sjuuuukt ont i magen just nu :S vet inte vf !? usch och blä :( ska värma vetekudden och ha på magen, ta lite chips, vattenflaska och lägga mig i sängen och kolla på Love Bites! behöver verkligen sova, inte sovit bra på 4 nätter nu. Somna nästan i skolan idag vilket inte är så bra, och måste börja äta frukost på vardagar för har ingen energi till någonting :(

PUSS


Odenslund

Hade jätteroligt igår! Dansa massor :D haha

Sötaste pojkvännen ♥
PUSS

1 månad <3

1 månad med dig sötnos!
du får mig att le och du gör mig lycklig ♥
känns som jag aldrig varit utan dig & vill alltid ha dig vid min sida ♥
Du är helt underbar och jag är så glad att jag fann dig!
Jag Älskar Dig Kristoffer Bergkvist ♥
du är bäst





♥ Vi två är en ♥

PUSS


something something

Igår åkte jag och mamma ner på stan och köpte jackan på BikBok som vi hade lagt undan i torsdags :D velat ha en vår/höst jacka med dragsko i mitten så den sitter mer mot kroppen och att man ser rumpan och så, tkr det är gulligt! och eftersom jag är så liten och smal så är det snyggare med en tightare jacka :) KMR BILD IMORGON!
Elin kom och var hos mig igårkväll :D mysigt!! längesen vi träffades ;/ hon fick hjälpa till och förbereda maten inför idag, vi gjorde en pastasallad med skinka och goda grejjer i! Idag ska vi ut till Odenslund ute i bälgviken där mammas morbror bor på en stor gård. Vi är bjudna på en 90-års fest, hans barn har fyllt 25 och hennes kompisar har också fyllt något sånt, haha det blir iaf 90 år tsm ;) men orkar inte räkna och hålla på nu ^^ Kristoffer ska med iaf! får hoppas på att det blir kul, mår inte speciellt bra dock -.- sov med min syster i hennes säng inatt och hon har inge kvalsterskydd vilket jag behöver ha i sängen för är ju allergisk mot kvalster och annars blir jag supertrött. Plus att spydde nyss haha ;P men aja det blir bra.
PUSS

fyfan vilken lättnad!

pluggade franska hela eftermiddagen igår för att jag skulle ju göra prov idag vid nio, precis hemkommen från skolan. Känns faktiskt jättebra :D tror jag lätt klarar det där ! får vell inte svar förren nästa vecka -.-
Satte klockan på 07.00 imorse men den ringer såklart inte!!! :@ mamma ringde och väckte mig vid 08.00 för att kolla om jag var vaken vilket jag inte var ! duschade på 3 min, föna, platta, sminka och ba på med kläder och penna med, slänga sig in i bilen för att hinna i tid. Fick skit ont i magen när jag stressa vilket jag fortfarande har ;/ usch mår illa hela tiden.
Mamma och jag ska strax till Tuna Park och chilla sen kmr älskling dit! ♥'

PUSS


Få en stund för dig själv <3

Imorse vaknade jag upp med Kristoffer, andra dagen i rad :D Igår spela vi massa LoL tsm med bror, haha awesome att vi kan spela tsm (A)
IAF så åkte han hem vid lunch. Jag har känt mig så sjukt seg hela dagen och sen fick jag ett mail från min franska lärare att jag måste komma till rekarne på torsdag 09.00 för att göra grammatikprov i franska för att nå G -.- seriöst? kmr ju faila stenhårt.. känns inge bra alls :( hatar franska! så jag beslöt mig för att ha en spa-kväll bara för mig och ta det lugnt och imorgon plugga stenhårt hela dagen så jag kanske klarar skiten :)
Har rengjort ansiktet, satt på ansisktsmask, duschat och skrubbat mig :) tog i hårinpackning, smörjde in mig och nu målar jag naglarna :D kolsvart med röda stjärnor på tummarna, blev riktigt nice måste jag säga!! haft en jättemysig kväll och nu chillar jag vid tv:n i mjukiskläder och tossor :D åh vad jag älskar att bara ta hand om mig själv, det känns så bra :) menar inte att jag är självisk, tkr bara om att se bra ut och må bra vilket man gör om man tar hand om sig själv och sin kropp :) kollar på hell's kitchen! älskar det programmet, för jag älskar mat och ramsey är fett cool ! haha :D sen är det sex and the city och chips som gäller, ihh. Saknar dock min sötnos ♥ men vi ska spela lite senare hihi (A)
ne jag är inte flottig, ansiktsmask som stelnar, haha var svårt att le :D
snygg yaow↓ helt sne
PUSS

My other home

Vart i Stockholm hela helgen! senast jag var där var när vi kom hem från kreta, 4 veckor sen :o så var på tiden! vi åkte ut till djurgårn och myste på ett café/klubb som hetter Josefinas :) jättefint ! precis vid vattnet :D vi chilla hela helgen och ba hade det awesome :) LoL råka man ju spela med.. hehe (Y)
Åkte hem idag och sen kom Kristoffer hit och vi har moffat kebab och ba myst framför tv.n !
nu ska vi sussa ♥ iih
PUSS

You're the best

HEJHOPP
En vecka sedan jag blogga :S riktigt dåligt gjort! men jag har inte orkat :o har loggat in på sidan och tänkt att jag ska sen ba.. neee gud jag orkar inte, haha ;/ sorry! men nu ska det bli andra bullar! I hope :) kmr iaf bli duktig när skolan börjar, då faller alla rutiner tbx som att t.ex blogga :) vet inte hur jag känner för att skolan ska börja... många tkr det ska bli skönt.. och det ska det vell på ett sätt. Men ser inte fram emot allt plugg.. fyfan :( hoppas det inte är lika mkt som i ettan! det tog nästan livet av mig ! usch vad mkt det var.
Ny klass, nytt folk, nya lärare. kanske blir kul ändå? nästan som att börja ettan igen. Känner iaf att jag inte hunnit med allt jag ska! som att rensa garderoben.. så sjukt mkt kläder som jag inte använder men som jag ändå har kvar, tar bara massa plats, man hittar ju ingenting när det finns hur mkt kläder som helst! haha det där lät konstigt men tror ni tjejer förstår iaf ;)
Har spenderat mkt tid med Kristoffer därför jag inte orkat heller, kan ju inte slita mig! :o ♥
Kmr seriöst inte ihåg vad mer jag gjort nu när jah inte bloggat.. haha minnet är bra men kort asså :) kmr knappt ihåg vad jag gjorde igår.. haha sad. och vi ska vara de smartaste djuren på planeten?
BTW så gick övningskörningen jättebra! inte ett enda motorstopp och hitta dragningslägeet hela tiden :D stolt över mig själv fan!

PUSS


Håll er inomhus i eftermiddag för jag ska ut på vägen!

Jaaaaa som rubriken lyder ska jag ut och övningsköra för första gången ! ska bli jättekul :D aldrig kört förut... vet inte ens vart gasen elr bromsen sitter :o
Var precis på stan och åt på spicey hot med farmor! fick 3000 kr för mina mvg:n som vi satte in på kontot! Awesome I Say :D behöver verkligen lite pengar nu ! bl.a till dansskor !!
Efter övningskörningen skjutsar mamma ut mig till Kristoffer sen åker vi moppe ut till hans farfar och badar och äter! puss
PUSS

Hundar ÖVERALLT

Mammas kompis Sara har 3 hundar som hon adopterat från NNL, samma som vi adoptera vår hund Nero ifrån! Idag skulle Sara bort och vi fick äran att vara hundvakt! Älskar hundar, ju fler desto bättre :D så vi hade 5 hundar att ta hand om idag, har vart jättekul :)
Vid fem kom Kristoffer! Vi bada och bara hade det mys!♥
Ida, Robin, Nero, Alvin & Ceasar ♥
↑Finn 1 fel ↑




PUSS


åååååh vad duktig jag är !

Vakna upp brevid min sötnos! han skulle jobba som vanligt tråkigt nog så vi gick upp vid 06.00 och då kom mamma och hämta mig för hon jobbar natt på sommaren, vilket är väldigt passande! man måste ju göra allt för att ses! :) klarar mig inte annars, saknar ju pojken ♥  hem och sova sen har jag pluggat franska i princip hela dagen, bajs vad tråkigt ! fast lärde mig rätt mkt och jag fick det gjort! lite stolt över mig själv så där ! det får man vara ibland :) städat, ätit grillat, vart ute med hundarna och umgåtts med min mamma! mys det ju, kolla nyss på de sista Glee avsnittet :o sparat det.... ville inte att det skulle ta slut ;( var grymt bra iaf! får hoppas på en säsong 3 nu bara, håll tumm(en) med mig!!
Rensat massa bilder på datorn, har flera tusen :O helt sjukt mkt bilder tar jag och har kommit på att förutom alla spel så är det alla bilder som tar upp så mkt minne på datorn. För bilderna från min kamera är 1-4 mb stora var och det blir jäkligt mkt om man har ett par tusen bilder haha (A) Såå sitter och rensar, behövs verkligen! likaså min garderob.. smockfull. och ändå känns det inte som att man har några kläder ibland haha knäppt asså :)
Inte spelat LoL på 4 dagar nu.... konstigt :o haha. Men orkar bara inte! snart kmr min GameSpirit igen, ba tappat den för stunden! Såg i tidningen att det var rea på massa spel på Gamestop elr vad det va.. blev sugen på att åka ner och köpa in ett par nya ! alltid kul med spel :D
PUSS

There is many chapters in life and now I'm in a really good one

PUSS

KRETA 2011

PUSS

RSS 2.0