BACK TO SCHOOL

nu har skolan kommit igång igen! känns sådär va.. rutiner och sånt kmr tbx vilket är skönt men att gå upp på morgonen ofrivilligt och plugga efter skolan, inte kul :( hatar att man inte får göra som man vill här i livet, utan måste göra som poliser, politiker, chefer och regeringen bestämmer. Att man MÅSTE gå i skolan, att man MÅSTE jobba för annars går ens liv åt helvete. Det är ens eget liv men inte så mycket man får bestämma själv ändå, alla lagar och regler som man måste följa och man jobbar nästan hela livet. Så vad är meningen med livet? Jo man får bara leva i nuet och ta vara på de stunderna man får tsm med dom man älskar ! inte tänka så mycket på allt runtomkring, man blir bara tokig på:t. Jag kan ibland börja tänka på rymden och skit, asså man blir ju helt knäckt till slut för man förstår inte hur allt fungerar som det gör. T.ex att rymden är oändlig och att man inte vet om allt som finns där... när tar den slut liksom? HETS!
Har ju en ny klass det här året igen, för på samprogramet väljer man inriktning i tvåan och då blir man indelad i nya klasser. Men det känns bra och jag har lite människor från gamla klassen så det funkar! blir bara bättre var dag :) idag hade vi lära känna klassen dag så efter idag känns det mkt bättre och man har börjar prata med folk! :) Bästa Elin prata om att hon kanske ville byta till vår! får se hur det blir med det men det skulle vara så sjukt kul!
känns bra att ha börjat 2:a ring !! ett år närmare att ta studenten ! inte långt kvar nu, åååh längtar!
Hade skolfoto igår :O andra dagen i skolan! aldrig vart med om att skolfotot har tagits så tidigt.. är för tidigt tkr jag. Kan vell iaf vänta 1 vecka så man blivit varm i kläderna. tror inte egenfotot blev nå bra ändå -.- usch, det gillas ej!
Var med älskling idag ! lika mysigt som vanligt :D you're the best ♥



har sjuuuukt ont i magen just nu :S vet inte vf !? usch och blä :( ska värma vetekudden och ha på magen, ta lite chips, vattenflaska och lägga mig i sängen och kolla på Love Bites! behöver verkligen sova, inte sovit bra på 4 nätter nu. Somna nästan i skolan idag vilket inte är så bra, och måste börja äta frukost på vardagar för har ingen energi till någonting :(

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0