SOMEWHERE IN THE WOODS, vår film! haha storslagen

PUSS

It's written in the stars

PUSS

Ceasar

hitta bilder på Cesar när han var liten! shit vad söt, kan inte fatta att han vart så liten! :D :O
nu kan man ju inte bära honom :(

PUSS

the best place in the world is in your arms

Älskling åkte nyss :( vi ses förmodligen imorgon igen! haft det så sjukt mysigt hihi ♥ fick massage (A) kan man va gulligare?! kolla lite på the grudge ?!?! cp film ;( men sen spirit ! den är så sjukt bra :D snyfta gjorde man med ^_^
Ikväll blire potatisgratäng, fläskfilé, sallad och bearne! Mmmm namnam :D mat är underbart♥ nu blire glee! YES

lite cambilder..
PUSS

Sitter fint med lov!

NU är det äntligen lov! har kännt mig så sjukt orkeslös den här veckan och måste ta igen massa sömn.
har mkt plugga till v.45 men kmr iaf ta det lugnt i början av lovet, och att bara få va hemma oh plugga är såå mkt skönare än att vara i skolan! :))
Jag har precis storstädat rummet! torkat av, dammsugit och bytt sängkläder, jaa hela faderullan! känner mig duktig :D så underbart att lägga sig i en säng med rena sängkläder!
Ikväll kmr älskling :D iih mys ♥ blir massa glee fram tills det!!! hann kolla ett imorse med :D lyssnat på glee när jag städat, dom är så bra!
och nuuu är jag mysis! suddig bild men vem pallar bryyy sig
PUSS

ALLA RÄTT

Alla rätt på ett prov är ju BÄST! fick det på administrations provet, yaaay ! :))
annars så kollade vi på vår film idag! OMG den var fett bra haha för att ha gjort den själva liksom :D blev fett rädd och garva massor så tårarna börja spruta! HAHA. så fort jag får tag i filmen så lägger jag ut den! promise :)
En kille som hette Arkad Assad var och hade en föreläsning för oss idag i skolan, han var jättebra! han pratade om sitt liv och hur han blev bortgift och att hans far var ute i krig och grejjer. Intressant att lyssna på + så gjorde han det till en rolig grej!
Sov hos älskling igår! mysigt men cp säng -.- sov knappt något :( blä. behöver verkligen sova igen! därför passar det här lovet perfekt!! fast det gör vell alla lov ;) iaf så tog han med min dator till skolan och blåste rent den från damm! haha den var typ fylld och det gör att den överhettas hela tiden -.- och när man spelar, lyssnar på musik, laddar ner och är inne på FB samtidigt så palllar inte datorn det en längre tid om den är full med damm! ;P
neee nuu ska jag Duscha, sen förbereda lite till engelska uppsatsen imorgon sedan lite Glee och sussa!
ha en fortsatt trevligt kväll!
PUSS

Mössa på!

idag blev det mössa! var mysigt och den värmde ju faktiskt huvudet :o haha
fett cool som inte kollar in i kameran.. tyyp.
Gjorde Disney talet i skolan idag, känns som det gick rätt bra! dom filma talet så sen ska man sitta tsm med läraren och kolla :o haha
Jesper & jag åkte och träna efter skolan och vi var där tills typ 18.00 sen kom mamma och hämta oss och vi åkte föst och köpte cheese på max (A) sen till skopunkten. Mamma och JEsper hade kollat ut skor redan och jag ba följde med och flumma omkring! hittade ett par snygga skor men fanns inte i 36 ;( men hitta också ett par jättesöta myskor, rosa/svarta (A) :D
kom hem för ett tag sen och då blev det ett game LoL, utklassade ;) och nu blire duschen SKÖÖÖNT och DESPERATE HOUSEWIVES vid 21.00! YAY :D chips elr popcorn blire!

svettiga flummbomber på skopunkten!!






aaaaw älskar dom :D nice att man har en pyjamas i hello kitty, mini shorts och linne som är rosa och svart med :D hihi älskar när det matchar (A)

PUSS


I miss Glee!


Säsong 3 på glee finns ju ute nu ! tror inte alla avsnitt finns än men några!! ska nog kolla om på säsong 1-2 först igen ;) gud vad jag saknat glee! ska ladda ner nu sen kolla om :D kmr bli underbart! ♥ ligga i timmar och glo på glee, kan ju inte bli bättre! elr jo om man låg i älsklingens famn och hade lantchips elr cheesecake med (A) haha :D får värsta julkänslorna när jag lyssnar på dom här låtarna från glee!! Bella notte som är med i Lady & Luffsen och Welcome christmas :D iihh


Idag blev jag hemma! första gången på 3 veckor! hade biptest och tydligen första skrivdelen i engelskan på uppsatsen :o så missa det..
hoppas faktiskt att Gun, vår idrottslärare, fixar så vi som missa får springa bip en annan gång snart! då hinner jag träna lite mer ;) får djura på löpbandet! haha läskigt om man snubblar ! :o flyger åt tjottahejti!
Skrivit talet jag ska ha imorgon på Retoriken, ska prata om DISNEY ofc ;) aldrig pratat om det i något skolarbete! aldrig tänkt på:t :o now the time has come







PUSS



Happy, is the word

Haft en jättemysig helg med min sötnos :* han sov hos mig 5 dagar i sträck! onsdag-söndag, rekord hittills tror jag! men idag åkte han hem ;( men vi ses snart igen ♥ miss you allready
Imorgon väntar Biptest på idrotten, första lektionen i veckan. Kmr bli jobbigt! eftersom jag inte hunnit träna upp konditionen tillräckligt än ;/ men ska iaf få vg! får se hur långt jag pushar mig själv, men ska kämpa :) vill dock helst inte dö! ;o
sov så sött
PUSS

I DID IT

Vart i skolan i 3 veckor i sträck nu! det är mkt för att vara jag :D fett duktig jag eee! ska fortsätta med samma inställning :) lov om en vecka också! sjukt nice :D och fredag är det också, helg och grejjer ! äntligen får man sova, gud så skönt!! :D jorden skulle gå under idag enligt den där bibeln snubben, jo tjena säger jag. Han hade tydligen hittat koder i bibeln som säger att jorden ska gå under idag, bibeln är full av skit så lyssna inte på snubben, han har fel tredje gången i rad, inget tredje gången gilt inte! haha.
Älskling sov hos mig i onsdags, igår och så ska han komma hit idag med kanske! sen sova här hela helgen :D bara så awesome!
Idag är det vår dag sötnos, 3 månader. låter så lite :o känns som 3 år! Älskar min snygging ♥ vill aldrig vara utan dig!



PUSS


Mobilen skolkar idag

Sitter i skolan ! har precis haft bildlektion då vi börja redigera filmen men hade knappt nån tid på oss oh dom andra skulle dra så hann typ ingenting, på torsdag ska den vara klar annars får man IG :O helt idiotiskt. ingen är klar med filmen och typ ingen kmr hinna, vf inte förlänga tiden med en vecka så alla blir klara istället för att alla får IG? hatar vissa lärare ibland. Var lite schysta istället! Börjar nästa lektion vid 10.25 så sitter och chillar! Dock lite tråkigt utan min bästavän mobilen ;) Imorse så var det sista jag gjorde att kyssa älskling hejdå och tog mobilen! sen fick jag för mig att jag skulle dricka och då la jag såklart ifrån mig mobilen sen gick jag bara. Ska gymma sen också och då vill jag ha musik och i skolan brukar jag gå runt med en plopp i örat med låg musik, det gör en lugn men också pepp ! älskar musik, gör mig alltid så himla glad :D så det sög ju att jag glömde den! usch ;/
I tisdags så träna jag och bror, vi kötta på gymmet men var så hungriga så på slutet orka vi ingenting. Vi ringde mamma och bad om skjutss vilket vi såklart fick ;) och när man är med mamma så vet man att det alltid blir mat med i bilden! ( that's why I love her(A) ) haha. Så vi åkte till Västerleden och moffa McDonalds! jääääkligt gott sådär efter man slitit som ett djur på gymmet!!
Igår kom älskling till mig så fort jag hade kommit hem från skolan. Vi hade det lika underbart som vanligt!! Du är så fin älskling ♥
Imorgon är det fredag! UNDERBART! Då blir det en hel helg med älskling igen! iih ♥
Och då har jag också vart i skolan i 3 veckor i sträck! längesen man var det!! Stolt över mig själv!

PUSS


HELGEN

Fredagen började med skola sen blev det träning med Anni och träffa pappa en sväng! hem och fixa sen skjutssa mamma mig ut till Louisa i skooogen där vi fortsatte med filminspelningen! Allt gick som smort och vi blev klara med allt filmande :D nu är det bara redigeringen kvar! ramlade dock oh slog i svanskotan som jag fortfarande har ont i ;/ inge skönt! vi kollade på Hercuels på kvällen (A) ih


Louisa Zombie!↓



Åkte hem tidigt på lördagen och tog 12.14 tåget till Stockholm! vi ba myste och hade det bra!


Wet hair




Söndag var det ju BRITNEY KONSERT! Var heeelt sjukt bra! precis som jag hade föreställt mig det! Hon är så j*vla grym!! börja gråta när hon kom in på scen :') Jonas brothers var förband, kul att ha sett dom med!
har inga bilder för syster har kameran ;/ och mobilen hade man ingen laddning i -.-

PUSS







TAGGA BRITNEY!!

Vid 19.30 då smäller det!! BRITNEY SPEARS KONSERT I GLOBEN! :D :D awesoooome!
Mamma, jag & syrran ska dit ;) just nu är jag hos pappa i stockholm, bara att vänta på att dom ska hämta mig :D DAMPA BRITTANS LÅTAR så länge!


uppdaterar om fredagen och lördagen imorgon!

PUSS

DONE

är så j*vla klar med där historia provet nu! :D så skönt att ha det gjort! var riktigt boring faktiskt :o Blev ASK för oss idag igen, tkr det är asnice! vi köpte kort idag som håller året ut! får se vad som händer sen. Kanske dansar & gymmar, biiiiffen ;) hihi, älskar att träna! det känns så bra efteråt!
Ska spela in resten av filmen imorgon, asså orkar verkligen inte. Inte pepp alls som förra gången :o vill träna efter skolan sen åka till pappa i Stockholm! För han kmr hit och ska hämta oss och han vill verkligen att jag ska följa med, miss him! ;( kanske hinner med en fika iaf.
BTW: imorgon har jag hela arabiska alfabetet i läxa! DET SKA SITTA





älskar bälten! de kan göra en ful tröjja snygg elr göra en fin midja med en stor tröjja :D
Nu blir det mat, färga håret, duscha och måla naglar! fixifixi

PUSS



so much to do, so little time

Igår så träna jag, Anna och bror på ASK! ett gym här i stan :) väldigt kul! ska köpa kort där! dansar inte denna termin för missade 5 lektioner och kände att jag var för mkt efter :( så nästa termin kör jag igen!!
Hade på mig mjukiskläder i skolan idag, skitskönt. Kände bara att jag inte orkade jeans imorse. Kallt ute och träningsvärk! åkte och tog 3 sprutor, vaccinationer mot min allergi! oh nu försöker jag plugga på skitprovet till imorgon ;/ historia... usch orkar inte. somna nyss i soffan, såå trött. Längtar tills älskling kmr sen! bara det att jag måste plugga klart först :(

hösten är mysig! älskar när man börjar använda vantar! :D fina färger och man får använda sina tjocka tröjjor.


PUSS

ajaj säger fingret

Måndag morgon är den som suger mest av alla mornar. Första dagen efter helgen då man precis vant sig att få sova lite längre, då måste man gå upp tidigt och ha idrott det första man har! sa till mig själv att jag skulle ta det lugnt för kände mig inte helt hundra men sen kötta jag ändå och fick jätteont i halsen och huvudet. Gick också därifrån med ett ajjigt finger, känns som det halft har gått ur led elr något... har fortfarande inte blivit bra :S det störda var att vi körde flaggan när jag fick ont i fingret ( måste vart när jag ramlade ) och i sjuan när jag körde flaggan på idrotten det var då jag bröt vänster pekfinger, haha och nu känns det typ likadant i fingret som då! fast tror inte jag har någon spricka eftersom det inte var någon stor smäll. Märkte det inte förren efteråt så :) menmen hoppas det går över tills imorgon! kan knappt spela spel på mobilen ;O allvarligt problem!!

Spela lite LoL när jag kom hem och åt 5 mackor med rökt skinka och så en stor mugg med varm oboy! mmm det värmde gott :D
( dock är det bara 3 mackor på bilden för hämta mera sen höhöhö )



Premiären för two and a half man med ashton kutcher var ju idag så vi satt bänkade med popcorn! glömde faktiskt bort Charlie totalt efter en stund, gillar Asthon så! elr Walden som han heter i serien ;) synd att ingen var ledsen på Charlies begravning haha :( men lite kul med hihi ^_^
ska bli kul att se fortsättningen så man ser hur det utvecklas!


Nu har jag en dejt med kudden! can't w8! puss

PUSS

Det är så en söndag ska avslutas ;)

MED en stor fet kebab!


Städat rummet! man känner sig alltid så duktig när man gör det, right? ;) för duktig är man ju!
här sooover jag ! och älsklingen när han är här ♥ mys säng
när jag städa hitta jag också dom här gulliga nallarna som älskling gav mig runt tiden då vi blev tsm ! gulliga ♥
neee nu blire cheescake och snövit ! just gotta love it ♥


PUSS

Mysigaste helgen med bästa pojkvännen <3

PUSS

Jaaaag & min söta vovve


Love waking up happy!

känner mig jätteglad idag! hihi
Gick upp och satte på mysmusik och sen gick jag och la mig igen och ba njöt i sängen :D sen nu ska jag fixa mig så drar jag till skoooooolan ! wiiie arabiska idag :D är fett pro (H) Ikväll kmr älskling hit ! Can't w8 :* ♥
FYFAN VAD UNDERBART MED HELG! och jag har vart i skolan hela veckan ;) stolt fan!



PUSS


you make me feel like I'm the only girl in the world

bara för att jag älskar disney (A) puss
PUSS

Älskar mysiga dagar!

Vakna upp med världens bästa ♥ vi fixa oss och fick en skön morgon, tog bussen till skolan och var flitig ännu en gång! sluta sent men mamma kom och hämta mig och Bror och vi åkte ner på stan och fixa med banken och sedan gick vi och åt/fika på WAYNE'S COFFEE mysigt! :D och så hjälpte jag mamma att shoppa och jag kolla på lite rosa underkläder till mig som jag ska köpa! fett sött :D
Mamma kom med en liten present hon köpt , gullig!, det var en liten handduk som man ska ha i håret efter man duschat som drar ur fukten ur håret snabbt och den är jätteliten och inte sådär tung som en turban :D ser ut som en liten blöjja! haha kmr bild längre neeer ;) fett snygg ;O hahaha. blöjjor på skallen är nya trenden! GO FOR IT
Love you mum
är jättenöjd med min jacka jag köpte förut!! den mörkblå färgen passar perfekt till den rosa halsduken :D

and here u got my diaper! nice face
PUSS

Det luktar bränt.. Nä men det är bara min hjärna on fire!

som rubriken lyyyyder. ojojoj idag la jag till och med ifrån mig mobilen för att köra på i skolan, varit riktigt flitig idag med! Det här var första onsdagen jag var i skolan på sen första veckan efter sommarlovet... det säger allt. Bättre ska det bli! Närvaro är viktigt, kom ihåg det! ;)
hahaha när jag skulle gå hem så hade min jack knopp fastnat i undre skåpet så fick gå hem utan jacka men som tur va så hämta mamma upp mig ! Big Fail haha. Nu ska jag packa lite sen drar jag och sover hos älskling! ♥
Don't forget to BE HAPPY!
PUSS

äntligen äntligen ÄNTLIGEN

Har vart jätteduktig idag! jobbat stenhårt på lektionerna i skolan och lärt mig nästan alla arabiska bokstäver nu också haha ;) cool jag är (H) när jag kom hem gjorde jag nudlar & skinkmackor som jag åt medans jag satt och plugga matte! Ligger på topp nu :D måste bara hålla mig kvar där! efter pluggandet låg jag och myste i soffan framför tvn, slumra lite och ba njöt av att inte göra någonting :) sen DOG JAG........ såg att 21.00 så börjar ..... wait for it.... WAIT FOR IT......................................... DESPERATE HOUSEWIFES!!!!!! shit vad glad jag blev :D :D väntat as längepå det nu!! och inte sett en enda reklam på det :o kanske för att jag knappt kollar på tv men har blivit lite mer nu på sista tiden. Om mindre än en timma så sitter jag bänkad framför tvn med chips och filt! iiiiihh *lyckoryck*. Är första programmet av SISTA säsongen :'( kmr blir så tråkigt när det slutar ! men har ju en hel säsong att se nu :D :D så ska inte tänka på det!
PUSS

Flitlisa

Sov hos älskling igår! jobba på flitigt i skolan idag, fick VG på matteprovet :D och när jag kom hem gjorde jag uppsatsen i retorik på 4 sidor, ännu flitigare! har nu städat rummet oh bytt sängkläder med :)) älskar att ha ny städat rum! hatar att bo i kaos. Känns inge bra inombords liksom ;/ men nu mår jag super!
Jag har bestämt att jag MÅSTE vara i skolan i 3 veckor i streck nu! låter kanske lite för er, men inte för mig ;( så hoppas jag håller det !!!
SKA DUSCHA NUUUU sen kanske lira lite LoL? inte spelat sen i torsdags ;o

här får ni lite bilder från min mobil!
syns inte jättebra men det är asnice kamera :D
I LOVE MY PHONE
PUSS

Samsung Galaxy S! AWESOME

Igår hade vi en jättemysig dag! Vi tog färjan över till Södermalm och gick runt där och strosa och vi satt och fika i solen :) Det var helt sjukt varmt igår! jag satt i t-shirt och höll på att dö ;o skönt att känna lite värme igen! sen så kom vi fram till ett par tele2 säljare så vi börja babbla med dom om mobiler. Det blev till slut Samsung galaxy S! den är skitnice och jag känner att jag hellre ville ha den än en iphone! HAPPY GIRL :D
sååå nu är jag nörd på Wordfeud som alla andra ;) Adda mig: rubberface
Ni får gärna tipsa om något kul spel på Android mobiler!
Sen efter en härlig dag ute i Stockholm så åkte vi hem och laga jättegod mat!! sen tog vi fram gottigott som chips och ostbågar och satte på Super 8. Den var skitbra! :D och sen kolla vi på little fockers.. asså den var vell bra men ah vet inte :)
jag fick med metallica blå och vitt skal så bytte :D
PUSS

Hänger med min coola pappa

är i Stockholm igen! ikväll har vi ätit kebab elr iaf jag, dom andra tog Sushi.. haha jag tycker inte det är någon hit. Tycker inte det är gott och inte äckligt. smakar ingenting och såserna är starka. inget för mig helt enkelt, det där är en smaksak :) sen kolla vi på en film som hette the beaver haha wiierd drama film och sen kolla vi på en film på tv som hette the boat that rocked. Haha den var vell skön ;) men sliskiga snubbar i, asså usch :S Tur att vi hade chips, ostbågar och dipp till! det förgylla det hela :D Love fredagsmys ♥ bara det att filmerna ska vara bättre som dom brukar. men som jag fortfarande alltid säger: "Man kan inte säga att en film är dålig förren man har sett den!" ;)
nu är jag jättetrött och ska slagga!
BTW: jag kanske ska kolla på en iphone imorgon! hoppas allt går som jag vill för jag har sucktat efter den där iphonen ett jäävla tag nu! haha jag kmr bli nörd på Wordfeud när alla har tröttnat, äh det finns nog någon kines där ute som vill spela med mig ;)
tog ba två bilder nu i camen haha :)

PUSS

RSS 2.0