Magsjuka? Hope Not

Sovit hos Kristoffer inatt, jättemys ! Förutom att jag klockan 06.00 imorse sprang upp och spydde och spydde i omgångar fram till klockan 12.00 då Lasse hämta mig. Tack för att du tog hand om mig Kristoffer! sötnos
Euuuuuuwh hatar att må illa, så sjukt jobbigt, värsta sjukdomen om du frågar mig! :(( kunnat äta litegrann nu på kvällen och så, får se hur jag mår imorgon, mår illa nu iaf.
Kollat typ 7 avsnitt glee idag.... OMFG har bara 2 avsnitt kvar! DÖR har ju inte sett det sista än :D iih vill... men kan inte bestämma mig om jag ska kolla nu elr spara det... gaaah ! om det inte kmr en säsong 3 kmr jag bli ledsen :o fastnade verkligen för den serien !



Igår Bowlade vi och åt på corner, mysigt !
↓Bror & Jag↓



Imorgon blir det malmamarknaden! får se om man hittar något roligt och får hoppas på att jag mår bättre :)

PUSS



Who says your not perfect?

Be yourself and live your life the way you want to so you don't have any regrets when life starts to faid ♥
PUSS

Run for all that you are worth

Var ute och sprang idag med bror! duktigt tkr jag och nu har jag precis gjort 200 sit-ups och massa juckningar, haha om ni vet vad det är, man får iaf snygg rumpa och fasta lår! haha en sak vi lärde oss på dansen!
Efter vi sprungit var man helt svettig så blev ett dopp i poolen, skönt! inte badat nått i poolen efter Kreta, inte haft nån lust att varken sola elr bada efter det.. konstigt nog. Så kan det bli ibland, fått för mkt sol och då blir man less för stunden men snart så kmr solnymfen tbx :)
Vi tog en promix till konsum med vovvarna och brillsen på, köpte chips ( som alltid ) och en powerrade faktiskt sen hem spela lite LoL och nu har jag glott glee i typ 4 timmar haha yaay (A)
Imorgon blir det att träffa sötnosen♥

PUSS

Amaranthe är GRYMMA!


AUTOMATIC
CALL OUT MY NAME
1,000,000 LIGHYEARS
HUNGER
AMARANTHINE
LEAVE EVERYTHING BEHIND
IT'S ALL ABOUT ME
ENTER THE MAZE
PUSS

You're amazing just the way you are

Sovit hos Kristoffer 2 nätter i rad, mys ♥ farligt att bli van vid varandra för då saknar man varandra så fort man åker haha :)
orkar inte skriva något mer.. he-he-he-he ingen ork att sitta vid fb/bloggen o.s.v längre, förutom musik, kolla serier och spela då ;) men ska försöka ta mig tid till fler blogginlägg! alltid vart så duktig sen efter Kreta så har jag inte orkat, där slappa man ju datorn, så skönt när man inte kan sitta vid datorn för då gör man ju det inte, annars gör man det bara för att den finns där.. måla naglarna blååå idag, finfint! blä orkar inte mer
Kan lägga upp lite fler bilder som hängde ihop med förra egobilden, hade lite kul med fläkten, älskar när håret flyger! ser så awesome ut haha :D men på dessa bilder blåser det inte jättemkt, ba lagom !
BTW bilder från Kreta kmr i helgen, syster har bilderna och har inte fått dom än -.- skitirriterande!






PUSS



BODA BORG

Idag har vi vart på Boda Borg! var jättekul och klurigt, hahhaha en bana hette spindelnätet och det va fan ett riktigt spindelnät och jag fastna, benen i splitt hängandes uppochner på ett ungefär! haha var så jävla kul, höll på att garva ihjäl mig, tänkte på Frodo i sagan om ringen när han sitter fast i spindelnätet i trean!
Är helt slut nu ! fötterna dunkar och huvudet värker. Hjärnan har ju knappt vart igång på 1-2 månader nu så man förstår ju vf man fick "träningsvärk" där haha ;)
Ska hem till Kristoffer nu! hihi BYE ♥

PUSS

We Are ONE

IGÅR:
Tänkte skriva ett inlägg medans jag ändå är igång ! Nyss storstädat rummet vilket det var i stort behov av.. herregud ibland är man slö asså och rummet blir kaos men nu du! tog tag i det och packade upp resväskan med! :) Duktig jag känner mig! är värd en chipspåse! elr vad säger ni? :D
duschat och fixat mig, känns bra! dunkar musik och tar lite bilder! :) väntar på Kristoffer! :D vi ska ut och äta sen hem till han och ba ha det mys ♥
HappyGirl!

IDAG:
Nyss hemkommen från Kristoffer, mamma jobbade natt så hon hämta mig vid halv sju ungefär för Kristoffer ska jobba så lika bra att åka hem :) är väldigt trött för det har åskat och blixtrat hela natten och spöregnat! :o ibland mullra det till ordentligt och då hoppa man till och skrek lite haha men sov ju inte själv vilket var tur! :))) sov knappt en blund, antar att vi människor känner på oss sånt och blir undermedvetet oroliga så man får svårt att komma till ro, så kände jag iaf, kunde bara inte somna djupt, bara lätt sen vakna så fort det mullra till igen. Orkar inte sova nu.. ska nog spela lite (A) hahaha fyfan vilken nörd ^^ men så kan det va! ;o ska till Boda Borg imorgon rätt tidigt och då är det lika bra att vara uppe nu sen sova tidigt ikväll så man är utvilad och pigg i huvudet till imorgon! ska lösa många mer rum än förra gången! tror bara vi klara typ 7 haha sämst, men var jättemånga rum som man klara 2/3 rum i :/ det suger! so close but so far away.

Skulle träffa Elin idag men får se hur det blir med det! vädret är ju åt helvet och känner mig inte så bra.. sov utan kvalsterskydd inatt och då blir jag jättesnuvig och trött, hade med mig det till Kristoffer men glömde sätta på det , yay duktig ^^ :/ aah men känner bara för att sitta inne och koll glee/filmer och nörda LoL!
we'll see
PUSS

HEMMA FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TVÅ VECKOR!

Imorse sov jag för första gången i min egna säng, jätteskönt! saknat den och stampe :D
kom hem från Kreta i torsdags och stannade i Stockholm till lördag sen sov jag hos Kristoffer två nätter på raken och kom hem imorse för han skulle jobba! saknat dig ♥
Har haft det heeeeelt underbart, går inte att beskriva! helt sjukt vad jag älskar kreta, bästa utlandsresan hittills lätt!!
Bilder kommer senare för min systeryster har dom nu :/ meeeen nån gång så!!!
Nördar LoL och ska fortsätta med deeee. Går jättebra :D Älskar Akali!!!!
PUSS

Imorgon 08.00 flyger vi till KRETA! känns j*vligt nice!! :D :D

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH vad jag älskar livet :D hihi
Några timmar sen är det dags :D shiiiiit va taggad jag är ! :D:D TILLL MAX :D ska bli så jääävla neger, kmr inte ens synas i mörkret! ha det så bra här hemma, hoppas ni får massa regn och andra otrevligheter ;) haha närå ni får också ha det bra men oavsett väder så kmr jag ha det både varmare och mkt bättre än er ! hihihi dryg jag är :D jaaaaa så blir man när man har något att skryta om miihihihihihuuh :D
AJA bajsbajs nu ska jag nörda av mig deet sista och sedan sussa :D OMFG
btw lämnar datorn hemma, uppdaterar om en vecka när jag kommer hem !!! läs gamla inlägg :D ända från förra året i juni då jag började blogga !





PUSS





Hotellet i KRETA

Ser inte helt fel ut!
Faktum är att det ser ut som paradiset där jag ska bo i 1 vecka. Kommer må som en gud ♥
PUSS

FUCK - yeeee

PUSS

Bara Så Awesome!

I Fredags så var det poolparty hemma hos Johan, vi hade jättekul! gick dit med Friiiiiiiiiiiiiiiiiiida :))))
Igår bjöd Kristoffer ut mig på Akropolis, jättemysigt! I will miss you when I'm gone♥
skaaaaaaa ju till pappa i Stockholm imorgon sen på torsdag BÄR DET AV TILL KRETA! fyfaaaan vad awesome det kmr bli asså :D
ska lägga in bilder på hotellet och så innan jag åker, det lovar jag !

Bilder från i fredags!














PUSS


RSS 2.0