GOTT NYTT ÅR!

♥GOTT NYTT ÅR ♥

Kom hem från Stockholm idag, skönt att komma hem !
Kopplade in mina nya högtalare som jag fick i Julklapp av Dadioo! MAXAD BAS! iiih gigidigigidi !
var helt seg och inte pepp över huvudtaget och nu efter hoppar jag omkring på väggarna! haha musik är awesome :D
Drar till annabananna snart ! skoooojsigt, får se vad vi hittar på för bus ! hihi
PUSS


hos bubb

Är hemma hos Jimmy. jag är seeeeeg som ett as! hatar att vara det -.- han sprang nyss ett litet ärende till systemet men jag känner mig inte så het så stanna hemma hos honom och tog mig då tid att skriva ett blogginlägg!
Äta kebab med nån film ikväll! mumma. ska hem imorgon, oh på fredag blir det stoj med Anna, Malin oh några fler!! hihi
roooompah!
PUSS

Mellandagsrean är GULD

Vi tog en sväng till Nacka forum där vi gick runt och shoppa kläder och lite annat smått oh gott ! vi åt också på Burger King, tog nån ny som hette Whopper Pinata, den var hott men go!
Mellandagsrean är ju här nu så det är rea i nästan alla affärer! såå otroligt nice när man hittar fina saker med bra kvalité till billigt pris!  man kan ju få 4 klädesplagg till priset av 1 ! AWESOOME. trög som jag är så skicka jag med hem presentkortet till ginatricot med bror som åkte hem till Eskilstuna igår och tog med sig alla presenter så inte vi behöver släpa på dom på tåget sen såå jag gick inte ens in på gina för om man hittar något så vill man köpa det bums så var inte värt att ta den risken.
Nu sitter jag och väntar på att Jimmy ska komma hem så jag kan åka dit. Tror jag ska sova lite innan, är så trött ! gått och lagt mig runt 3-7 de senaste dagarna och sedan blivit väckt tidigt! det går inte ihop.
hitta många egobilder från i sjuan/åttan på datorn hos pappa, här är en!
PUSS


Kinect

Vi spela något jättekul på xbox 360 som hette Kinect, det är som en sensor elr kamera som känner av rörelser. skojsigt! Vi tog en promenad och det var jätteskönt att komma ut ! sen kolla vi på the Back-up plan och den var bra! sedan kolla vi på love actually också en feel good film med massa massa kärlek haha :)
nu har jag och syster legat och prata om ALLT i 3 timmar, as skönt, älskar att bara få ur sig allt om allt ! dags att sova.. ja. GODNATT. ingen bild idag!
PUSS

I STOCKHOLM

en väldigt rörig,stressig och konstig eftermiddag... men till slut kom jag och mina syskon fram till Stockholm och fira jul med pappa, Jeanette, Jonis, Farmor och Björn, tre rätters istället för julbord, gott! har redan tröttnat på julbord så var skönt med lite omväxling :) fick mkt bra grejjer, bland annat en lock/platt tång i samma och högtalare till min dator! :D Iiihh, mkt mysigt !

Bild från i somras på mig och pappa !
PUSS

When I Look At You I Can't Do Anything Else Then Smile

PUSS

RED LIPS DIRTY HIPS

PUSS

JULAFTON

FÖRSTA julen jag inte är röd. Min jul har varit jättemysig! massa god mat, massa julklappar, massa trevliga människor! vad mer kan man begära ? Jag är en av dom som fortfarande kollar på Kalle Anka på Julafton. Johanna Gillar! Imorgon blir det mys/spa dag/kväll med Jennifer och Elin! och kanske röj på kvällen.. får se är sugen!! sen på söndag så bär det av mot Stockholm till pappa där vi ska fira jul igen! hihi mys.


All I Want For Christmas Is You..
















lite av det jag fick

PUSS


GOD JUL!

Idag är det Julafton för klockan är över 12! IIIIIIIIH det är Jul! :D kan inte fatta det.. idag ska vi få julklappar och äta god mat i massor! hihi myyys på hög nivå ! längtar tills jag vaknar!!
Åt julskinksmackor med senap och rödbetssallad idag! fyyyyy vad gott det var, längtat efter det! sjukt namnam.
lite bilder från dagen här hemma :)
sova sen är det julafton på riktigt! känner mig som ett litet barn hihi
PUSS

PULKAÅKNING with the crew!

Det blir pulkaåkning imorgon i Vilsta med en massa sköna människor! Jag,Benjy,Viktor,Pilvi,Elin,Cajsa och kanske Ebba! ska bli vääldigt kul och jag ska ha maasssa kläder på mig haha ska INTE frysa lika mycket som jag gjorde idag. as längesen jag åkte pulka! jag kör nog med bobben elr tefatet... men fan vad det kmr gå undan haha får se om jag kmr hem levande, kan gå vilt till i backen när vi är på G! ;o
nattinatti

PUSS

Julklappar med bästa Elin!

känns som att ALLA är jättesega med julklappar i år! jag började idag och blev klar! jag och Elin har gått runt både på stan och tuna heeela dagen, var tvunget att göras och nu är det klart, känns riktigt skönt att ha det överstökat!
Tur att Elin var med och hjälpte mig med vissa saker hade fått panik annars! haha ;o
En jättebra dag med min bästavän ! vi har setts 3 ggr på en vecka snart, riktigt kul, vi ska fortsätta sååå!
alla pengar är nu slut... Elin räddade mig på slutet haha tur det!
tog bussen hem vid fem i sju och när jag plonkar på ringklockan så är ingen hemma ! och det var typ första gången jag inte hade nyckeln med mig för hade den i andra jackan som jag hade på mig igår till doktorn. så jag ringer mamma och fråga vart dom är och dom är och julhandlar på coop och det tar ju år så jag står och väntar ute i -20 i 40 minuter ! haha jag börja till och med gråta till slut för att jag börja må så dåligt av kylan, har aldrig frusit så mycket i hela mitt liv. helt sjukt, trodde dom skulle vara tvungna att amputera mina tår och min näsa sen :o en hemsk händelse som jag hoppas aldrig kommer upprepas.
nu sitter jag inne i värmen och äter kebab med coca cola och kollar på sagan om de två tornen omstoppad i en filt och tossor på fötterna! ÄLSKAR sagan om ringen triologin, de bästa filmerna som gjorts! så j*vla coola och bra rakt igenom ! favoriter. men ska kanske sätta på riktiga filmen så man  slipper reklamen.. men ändå kul att se den samtidigt som alla andra!

PUSS


Mer mediciner, greeeat!

Nyss varit hos Doktorn. Vi går till en privatläkare nere i stan, såå mkt skönare än vårdcentralen, det är som en stor lägenhet , mysigt till och med! föredrar det framför kalla,tomma och vita rum .. usch. Var iaf dunderförkyld och hade kanske något virus, så fick två olika host mediciner, cocilanan som jag gillar ! haha är ju morfin i den så man får lättare att somna till kvällen och så fick vi mollipect som bara är en vanlig hostmedicin och 30 tabletter som gör så man inte är täppt istället för nässpray ! haha det var jätteobehagligt för dom tog ett prov i min hals och då var det som en långt plastgrej med en tops längst ut som dom stack in genom näsan och ner i halsen! haha tårarna kom bara för att det var så obehagligt :o haha hatar dom där tårarna man inte kan kontrollera som bara kmr automatiskt, som när man får en boll elr ett slag på näsan :) vi köpte hem onionrings som jag ska smaska på till Desperate Housewives hihi mys! ska bädda ner mig igen ♥
↓SommaR↓
PUSS

det kallas att kompromissa

haha sa att jag ville bli sjuk igår och idag vaknade jag upp med feber och värsta huvudvärken, är inte det cp ? jo det är det :o haha.  så var hemma idag.. legat nerbäddad hela dagen och kollat sista Glee avsnittet och 9 avsnitt från Desperate Housewives säsong 1! haha jag knarkar serier :D ne men älskar att ladda hem så man får alla avsnitt i följd och bara sitta och nöta :) nej usch.. nu ska jag sova ! helt slut fast jag inte gjort något idag haha det är ansträngande att kolla på DHW för händer så mkt hela tiden och man måste verkligen hänga med för att fatta !



PUSS

iiiiiiih jag är cool som har nylackade röda naglar och som kan gå ner i spagat

nu är jag nere i spagat igen! iiih♥ nu när dansträningarna har slutat för terminen så trodde inte jag att jag kunde längre för stretchar ju aldrig men jo det gick och nu ska ni få bildbevis så ni inte tror jag sitter här och ljuger för er!

← (Y) vet att ni diggar mitt hål i byxan (Y) →

PUSS

Jag lever i en annan värld

Vaknade vid ett men låg och halvsov till två typ :) riktig seg idag. Sov i vardagsrummet på bädden jag och Elin gjorde. haha fatta inte hur jag våga, i vanliga fall vågar jag knappt gå på toa för jag är så mörkrädd men nu låg jag där helt ensam i mörkret och orka inte bry mig det minsta. Skönt var det att för en gångs skull inte vara rädd för mörkret! Bädda ner mig och börja kolla Glee, kollat 6 avsnitt idag och ett avsnitt är 46 minuter så dagen rann iväg och nu är det kväll igen.. mamma kom hem med McDonalds ! det satt riktigt fint må jag säga!
Jag har inte ens börjat kolla på Julklappar.. känns inte som att det är Julafton nu på fredag :o helt sjukt ju.. men ska ändå bara köpa åt mamma,pappa kanske syster och någon mer så blir nog bra ändå, får gå i veckan ! Blir att fira riktiga Julafton hos mamma sen dagen efter hos pappa i Stockholm :) hihi
Längtar så sjukt mycket till Lovet, inte långt kvar nu, känns riktigt skönt! men vi har kvar en miljöartikel som vi ska redovisa muntligt i naturkunskapen och jag har inte ens börjat! jag orkar verkligen inte med det.. vet inte vad jag ska göra :o har lust att skolka fram tills lovet! skulle vara underbart skönt att slippa allt men så kan man ju inte göra.. blää hoppas jag blir sjuk elr nått haha :) söndagsångest! usch, hatar att det är måndag imorgon, måndagar borde inte finnas! CP. fattar iaf inte varför vi inte går i skolan 4 dagar och är lediga 3 istället för att vi ska gå i skolan 5 dagar ?! och bara lediga 2 ynkla dagar! vi är fortfarande majoriteten i skolan men lediga en dag längre! skulle vara grymt skönt ! något att tänka på Freddan!
ska fortsätta kolla på Glee nu för jag vill ha tankarna någon annanstans och för att jag älskar Glee!
PUSS

What If?

är jättetrött idag igen fast jag inte gjort något! jag och syster köpte hem Kebabtallrik oh kolla på Knight and Day, grym film! mitt i filmen kommer bästa Elin över och joinar oss ! vi kollar sedan på The Ugly Truth, så jävla bra fiiilm!!! sett den 7 gånger ungefär hihi. Vi hade iskallt vatten med is och chips , mumma :)
Vi gjorde en bedd åt oss på golvet i vardagsrummet med en stor madrass, maaasssor med kuddar och mitt stora fluffiga täcke med barbie påslakan haha jag är fett cool erkänn! det var jättemysigt och jag låg som en gud ! vi satte på American Pie 2, awesome! :) sen taggade Elin hem och nu ligger jag här själv och myser, ska kolla Glee nu! TJAO

What if?
What if I'm the one for you?
And you're the one for me?
What if?




PUSS


Inatt var sängen min bästavän

Vakna för en timma sen ungefär, skööönt att få sova ! skulle fan ha dött om jag vart kvar på nattcupen tills den tog slut :o känns skönt att jag drog hem och sussade istället. Somna som en stock, i skillnad från igår, då jag låg vaken till halv fyra liksom.. skit jobbigt när man inte kan somna. Slängde på mig sockor, adidasmjukisar och min magtröjja ( med andra ord en för kort t-shirt som är as skön ) haha :) Nu blir det tacos och Glee! ikväll ska det nog röjjas. Ska träffa Elin iaf och kanske Ebba, vi får seee vart kvällen tar mig helt enkelt!


PUSS


Mys i Jacuzzi och stoj i Nattcupen!

Fika med Elin på Waynes, sötnosen bjöd mig på en Chai Latte så gullig som hon är!

åkte vidare hem till henne och Bada Jacuzzi, mys på hög nivå hihi ♥

sedan fixa vi oss och tog bussen ner mot stan och joinade alla i sporthallen på Nattcupen !

22.00-07.00 håller den på, jag drog hem för lite mer än en timma sen, varför sitta där och glo när jag kan ligga i en varm skön säng? cp trött är jag. Mor min ville att jag skulle komma hem för sov inget inatt och är sjuk så hon hämtade mig, hon ville inte att jag skulle ta nattbussen, gullig mamma jag har som bryr sig så mycket!

En mycket rolig dag med underbara människor!

 

Jag Släpper Dig Aldrig Bästavän ♥

 

 

PUSS



GLEE

IIIIIIHHH jag har laddat ner säsong 1 av Glee igen.. thihi så underbart j*vla otroligt bra !! :D snart ska säsong två gå på tv ! den 19 Januari , gaaaaah vad jag vill se! fram tills dess ska jag kolla på säsong 1 ännu en gång .. Glee Geek? HELL YEAH :D

PUSS

DIRTY MIND, vad ser du?


Take Me To Paradise

blev hemma idag med. TYPISKT att när man har bestämt sig för att gå till skolan igen då blir man typ alltid värre :S hatar det, satt uppe och plugga till halv två för kom ju inte igång på dagen.. usch hatar när det blir så, att man skjuter upp det hela dagen sen sitter man där mitt i natten trött som tusan och pluggar in i det sista. kunde inte somna heller.. först låg jag och tänkte på allt möjligt och fick för mig massa grejer jag skulle göra haha sen fick ja jätteont i magen :(
Nästan alltid när jag är sjuk så blir jag smådepp.. jättejobbigt :o typ för att man kommer efter i skolan, man hänger inte med i snacket och man känner sig ba isolerad ifrån omvärlden! Biptest imorgon... undra hur det kommer gå när jag mår såhär... ska fan ha VG iaf!!
Imorgon ska jag träffa världens bästa ELIN ! Iiihh saknat dig <3
Kolla på de två näst sista avsnitten av Paradise Hotel idag på Tv6play.. hihi ikväll är det FINAL !
fett sad att det redan är slut :(
haha asså johannes röv är bara såå ful hahaha men fan vad jag diggar Emanuels garv!
meeeeen NU ska jag storstäda mitt rum! ser ut som att en atombomb slagit ner här
θ BOOOOM θ



PUSS


Dear Homework, You're Not Attractive And I'm Not Doing You

TV:n FÖRSTÖÖÖÖÖÖR!
jag har försökt plugga sen 15.00 men sitter oh kollar på tv istället. program efter program efter program.. Jim's Värld, Glee, Scrubs, How I Met Your Mother, America got Talent och massa Disney Channel haha!
och i reklamen så finns deet alltid något annat jag vill göra som att gå på toa, sova lite eller hämta mat så då finns ingen tid heller.
hatar dubbat. usch. skit fult, går inte att kolla på men på kvällen så är det på engelska hihi :D
finns så mkt dåliga program med men några lite roande med! flyr lite från verkligheten :)


ska göra färdigt franskan sen sova........
kom på att jag  har engelska läxa och romandisskution med O.o

PUSS


Desperate Housewives & Cougar Town, kan det bli bättre?

Hemma idag med, har sån j*vla tur så Pia har vart sjuk så jag har bara missat 2 lektioner på 2 dagar ! :)
har inte orkat pluggat idag fast jag behöver, massa skit som måste bli klart innan lovet. BLÖ

♥!Grattis Till Bror Som Fyller 15 År Idag!♥

21.00 är tidpunkten jag väntar på
.....muhahahaha.....
...fast den haar redan varit nu...
..hömhöm..



ett ett kuken som ett spätt ut i Brittas fitta kom får ni titta
två två kuken står på tå ut i Brittas fitta kom får ni titta
kom får ni titta , kom får ni titta
tre tre kuken står på sne ut i Brittas fitta kom får ni titta
fyra fyra kuken slår en lyra ut i Brittas fitta kom får ni titta
kom får ni titta , kom får ni titta
fem fem kuken hittar hem ut i Brittas fitta kom får ni titta
sex sex kuken käkar kex ut Brittas fitta kom får ni titta
sju sju kuken ropar Muu ut i Brittas fitta kom får ni titta
OJOJOJ

PUSS


All I Need Is You

Har ALDRIG varit såhär dålig på att uppdatera... i helgen har jag vart hos Jimmy så haft annat i tankarna och ba inte orkat sätta mig vid datorn som jag i vanliga fall gör ÄVEN fast jag inte har någon större ork elr lust alls.
BTW så var helgen underbar ♥ hihi. förutom att jag blev helt förkyld och min hosta blev mkt värre uschOblä :)
 Var hemma idag.. för er som inte redan förutspått det. syster med, hon går på en privatskola i Stockholm nu men missa tåget imorse så sket it så vi myste här hemma med chips oh dipp oh filmer, blev en fyra stycken iaf!
Inception - invecklad men sevärd film. Draktränaren - Jättebra film !! Monsters Inc - gammal goding från när man var liten. Streetdance - dansfilm, samma handling som alltid, var vell bra.
IMORGON ÄR DET TISDAG! WIIIIE nu blev Johanna glad :D vill ba köpa hem MASSA GOTT chips - pucko - mat i massor - godis - fikabröd - läsk   O.S.V! hihi mumma & namnam på det asså ! :D
skulle kittla dödsskönt i kistan som Björnen Baloo skulle säga !
FAN
vad skönt det ska bli med Jullov! kmr sitta riktigt fint! helt sjukt vad jag längtar !
men aja nu ska jag flyga iväg på min flygande matta och få mig min skönhetssömn !

med ett léende på läpparna kommer du långt

en mysis på bilden som redan saknar en viss person vid namn Jimmy

PUSS


STOCKHOLM NÄSTA!

HEJ.
fredag idag då! fett me chill ;)
 åkte buss hem från skolan idag, asså.......... CP KALLT och bussen var typ 25 minuter försenad, jävla piss!
 HATA HATA. aldrig mer.
 så humöret är inte på topp just nu men hoppas det ändras!
 ska ba packa och boka tåg sen drar jag till Jimmybubb i Stockholm! hihi♥ 
Kebab och Dumma mej står på schemat !
 kmr hem på söndag får se om det uppdateras imorgon elr inte.


fett fin bild

PUSS


CP TRÖTT

GODNATT



PUSS


En Bubbe Ute I Snön

fika med brudarna efter skolan!
 tänkte köpa lite grejs men mamma kom och hämta mig istället
 för vi ska åka till Tuna Park imorgon istället, myyys :)
Hem och äta och ta kort på bubbelubben nr2



PUSS


Morgonpigg för första gången EVVA

haha har vart klar länge nu. vääldigt ovanligt när det gäller mig, alltid cp trött och ligger kvar och myser i sängen större delen av morgonen! men idag så flög jag upp ur sängen vid halv sju och blev klar på 20 minuter, ojoj :)
båda mina armar är svullna efter sprutorna jag tog igår :( ömma, gör ont. *PET* ajaj kmr jag säga !
vi ska åka om ett tag, kommit på att jag fått skjuts både till och från skolan i ca 5 veckor i streck nu.. haha hata buss när det är kallt ! love my mamy :)



PUSS


TV KVÄLL À LA JOHANNA

fått mkt gjort i skolan idag, känns bra! tagga till matteprovet imorgon då!
Efter skolan kom mamma och hämta mig och vi åkte direkt till sjukhuset där jag tog 3 sprutor, längesen nu, missa förra gången, fy på mig :) tar ju dom mot mina allergier, som ett vaccin, det ska göra mig mindre känslig :)
sedan åkte vi till statoil och jag käka French hotdog ofc! namnam, en av dom godaste jag ätit! bad om extra mkt dressing oh hon gjorde som jag bad om, wiie!
nu är jag hemma och ska plugga maassa matte.. sen ikväll är det Desperate !!! GAAAAAH :D
och cougar town wiiiie hihi. Det får mig att må bra !



PUSS


Busigt Värre

haha skön raggalåt vi dansade till ! här är lite ur texten.

bend over
bend over
bend over
x2
back way, back way
girl I wanna pull you in a little bit closer girl
bend over
bend over
bend over girl
x2
back way, back way
girl I wanna pull you in a little bit closer girl
Get extreme, see what I mean, you force it in, you force it in
we keep it up all night alright
them want
 body up
 body up
 body up
x2

ska äta min delicatoboll sen göra mig iordning och krypa ner i sängen och somna till Mulan 2 !



PUSS


Matteboken Är Min Bästavän

haha skulle till läkarn och så imorse men blev knas med alltihop.
pluggat massa matte, suttit i 3-5 timmar nått ! Stort STort STOrt STORt STORT PROV på onsdag som måste gå bra!
men det känns jättebra för alla repititonsgrejer jag har gått igenom har jag haft alla rätt på (Y) :D
ska fortsätta nu !



PUSS


DANSFÖRESTÄLLNING

Dansföreställning idag då!
Hur kul som helst, dom där få minutrarna man står på scen är guld värda, så j*vla roligt! inte mkt som slår den känslan när man står i rampljuset!
längtar till nästa termin! då ska jag nog gå i HipHop igen, saknar det! så coolt :D så då blir det Disco,Ragga & Hiphop och kanske något mer! hihi dansa är det bästa som finns ♥

DISCO

RAGGA


PUSS


GENREP I SPORTHALLEN

Duscha vid åtta så jag skulle hinna till sporthallen vid 09.30-10.00 ! Genrep med dansen idag !
Det var roligt men såååååå segt, helt sjukt. inne på scen 5 minuter x 2 sammanlagt med både Ragga och Disco nummrena. Satt där i ca 6 timmar.. blää inte sovit speciellt mycket och åt inget på hela dagen! åt nyss nu när jag kom hem, hungrig som ett as. ska nog sova snart, blir väldigt tidigt idag SKÖNT :)
Imorgon är det DansFöreställning som gäller! Kmr bli AWESOME :D



PUSS


IGÅR
















PUSS


MYSKVÄLL MED EBBI

Fredag idag då, jäävligt skönt om man får säga så ! Stan efter skolan med Malin,Anna oh Ebba. Slutade med att jag och Ebba satt och moffa på corner haha! deras dressing är helt sjukt god, Bästa!
Mamma hämta mig och Ebba Kmr hit inom kort! Vi har tjockat upp oss med Chips,Läsk,Godis och energidrycker i massor! MYSKVÄLL♥



Imorgon ska man vara i sporthallen vid halv tio, genrep på dansföreställning som är på söndag :) vill sova. blä

PUSS¨


Plugghäst

Pluggat ända ifrån när jag kom hem tills nu... svenska, samhäll, matte sen suttit och ritat på bilden i 3 timmar, ska rita ett lyxhus nära stranden med palmer,kmr blir awesome ! Riktigt duktig idag fan :) tummen upp för plugghästar (Y)


världens mysigaste månboots!

PUSS


It's not that complicated

Halvdag i skolan sen Bibblan med mina underbara brudar idag ! blev plugg, käk och massa snack! awesome ♥

Här är en korv som sitter oh bajsar på mattan


-20 idag! FUCK vad kallt. Hoppas på att det blir -28 för då stänger skolorna ! muhaha ^_^
fryser massvis fast jag ha mina månboots(röda stora fluffiga saker man har på fossingarna!) på mig! gick ner till brasan och stekte julskinkan min ! hjälpte ! Öppna spisen är guld värd på Vintern! varmare där nere i Gillestugan(halvt under marken) än här uppe! speciellt kallt äre i mitt rum.. brukar alltid vara varmt men inte de senaste veckorna, säkert mina spökkompisar som har flyttat in! myysigt :D

PUSS


RSS 2.0