Blixt och Dunder!

Jag och mamma tog en runda på stan idag! vi åt subway och inhandlade fina saker :D jag är jättenöjd! blev en rosa sommarklänning som jag ska ha på midsommar, en rosa adidas väska och ett rosa läppsyl! mkt rosa haha, blivit galen i rosa de senaste 3 åren haha, när jag var liten älska jag blått :o konstig vändning.

Haha när vi stog inne på subway och beställde så dåna det till som fan och alla lampor släktes, jag trodde det var någon upp på taket innan jag kom på att det var 3 våniungar över mig haha så det var tydligen åska! fast solen sken haha. Det var läskigt! lamporna kom igång sen iaf :)
Vi åkte hem till syster och köpte med oss 6 bakelser så tjocka som vi är!! ;)
haha höll på att garva läppen av mig, vi hade skitkul ! ska dit imorgon på Pirates of the carrabien maraton! Då blir det tjocka oss och moffa! Kebab och chips och massa gott, iiiiih



Mamma, jag och vovvarna var nyss ute på en springrunda i skogen! var jättemysigt, älskar att vara i skogen, så lugnt och ba underbart! vi ska ju börja springa nu så det vart premiär idag då :) tränade disco igår så har värsta träningsvärken idag men dom säger ju att träningsvärken blir bättre om man tränar, elr? don't know.
Nu blir det mammas jättegoda soppa! ap länge sen jag åt soppa, gott ska det bli!!
PUSS



Kommentarer
Postat av: Anonym

vad heter din kompis ebbas blogg?

2011-06-22 @ 13:55:15
Postat av: Robin

Fin är du! din klänning också :)

2011-06-28 @ 01:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0